آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

انتخاب بزرگترین مقدار رکوردها

شروع موضوع توسط ma_christian ‏21 جولای 2007 در انجمن زبان T-SQL

  1. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام ؛

    خواستم درباره ی یک دستور از دوستان سوال کنم:

    یک سری رکورد داریم که در هر کدام از آنها در فیلدخاصی مثل Number یک سری عدد هست. من می خواهم 5 تای اول این اعداد رو که بیشتری مقدار رو نسبت سایرین دارند را پیدا کنم.

    1) آیا دستوری از SQL وجود دارد که این مقادیر را به من بدهد؟

    2) این دستور را هم تست کردم ولی جواب نداد: SELECT MAX(Number) FROM table ... که این دستور رقم اول اعداد را جستجو می کرد یعنی اگر دو تا رکورد با فیلدهای 50 و 100 داشته باشیم شماره ی 50 رو نشون می داد که رقم اول اون بیشتر از 100 هست. (1<5)

    3) ممنون ... :)
     
  2. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    داشتم رد می شدم ، دیدم راهم گم شد گفتم یک سری هم به این تاپیک بزنم.

    ...

    بی خیال موضوع 5 تایی ...

    اگر دوستان لطف کنند و کدی را به بنده معرفی کنند که ماکزیمم یک رکورد را با استفاده از یک فیلد آن بگیرم ممنون می شوم. یک بار دیگر هم عرض می کنم که من از کد زیر استفاده کردن و جواب نگرفتم یعنی اگر دو عدد 99 و 100 وجود داشته باشد چون عدد اول از سمت چپ 99 بزرگتر از عدد اول 100 است ، 99 را به عنوان بیشتری مقدار به داد.

    select max(FIELD) as MyName From TABLE
     
  3. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    نصف جهان
    با سلام

    1) والا من الان چیزی به ذهنم نمیرسه !

    2) این به این دلیل است که فیلد شما رشته ای است و مقایسه روی رشته ها صورت میگیرد. در فیلدهای عددی چننی موردی پیش نخواهد آمد

    3) زنده باشید :D
     
  4. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    نصف جهان
    در پست قبل جواب دادم !
     
  5. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    نصف جهان
    راستی در مورد 5 تا رکورد اول میتوانید چنین کدی داشته باشید :

    کد:
    SELECT TOP 5  myfield  FROM myTable order by myfield
    
    
     
  6. illusion

    illusion Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    149
    تشکر شده:
    4
    با سلام
    اگه فکر می کنید که همه مقادیر فیلد عددی است چرا نوع فیلد رو از نوع Number نمی گیرید؟:eek:
     
    Last edited: ‏24 اکتبر 2009
  7. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    522
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    قزقلعه

    http://forum.persiantools.com/t139660.html

    اونجا قبلا پرسیده شده و جواب دادم.

    با تشکر
     
  8. elna

    elna کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2013
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    3
    Ban kanid MARAB,BAkoshid MARA
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak