• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب رم

birak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام به اساتید
می خوام یکی از مدلهای DDR2 زیر رو ( 2 تا رم 1 گیگ ) برای کار دائم در حالت overclock پایدار در باس 1200 انتخاب کنم ...
لطفا دوستانی که تجربه overclock عملی رم تا این حد رو داشتن نظر بدن :

1) رم gskill cl4 bus 800 ( سری خاکستری )
2) رم gskill cl5 bus 1066
3) رم کروشیال بالستیکس تریسر cl4 bus 800

بین انتخاب اولی و دومی تا جایی که می دونم کلاً رمهای با تاخیر cl4 بهتر overclock می شن اما می خوام بدونم تو فرکانس 1200 به نظر شما کدوم بهتر جواب می ده ؟ کسی از دوستان این مدلها رو امتحان کرده واسه overclockتا این حد ؟ آیا مثلاً مدل 1066 با همون زمان تاخیر 5 رو فرکانس 1200 هم می تونه پایدار کار کنه ؟ یا هر سه مدل رو فرکانس 1200 زمان تاخیرشون 6 می شه و فرقی با هم ندارن ؟
ممنون از راهنمایی.​

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان تفاوت رم transend axeram و jatram در چیه؟ کدوم بهتره ؟یکی از دوستان jet ram رو به جای axe ramکه سفارش داده بودم برام اورده پسش بدم یا زیاد مهم نیست؟؟؟(ddr2 bass800-2g -dual channel

عزیز خیلی فرق دارن! اکسه خیلی سر تره... مثل نسبت Domitor های Corsair و XMS2 هاشه...
اگر امکان تعویض داره عوض کن...
درضمن بگو از کجا و چند گرفتی؟

با عرض سلام به اساتید
می خوام یکی از مدلهای DDR2 زیر رو ( 2 تا رم 1 گیگ ) برای کار دائم در حالت overclock پایدار در باس 1200 انتخاب کنم ...
لطفا دوستانی که تجربه overclock عملی رم تا این حد رو داشتن نظر بدن :

3) رم کروشیال بالستیکس تریسر cl4 bus 800

بین انتخاب اولی و دومی تا جایی که می دونم کلاً رمهای با تاخیر cl4 بهتر overclock می شن اما می خوام بدونم تو فرکانس 1200 به نظر شما کدوم بهتر جواب می ده ؟ کسی از دوستان این مدلها رو امتحان کرده واسه overclockتا این حد ؟ آیا مثلاً مدل 1066 با همون زمان تاخیر 5 رو فرکانس 1200 هم می تونه پایدار کار کنه ؟ یا هر سه مدل رو فرکانس 1200 زمان تاخیرشون 6 می شه و فرقی با هم ندارن ؟
ممنون از راهنمایی.

corsiar سری dominator هست که یه پک به همراه فن.. برای دائم تو اور بودن بهتره.

dom_logo.JPG

مین بورد شما چیه؟

birak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از راهنمایی شما ...

مادر بورد Asus p5k

2.5.8.14.1.13

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان.2تا رم 1گیگ میخوام بگیرم نظرتون چیه که بگیرم؟؟؟؟
cpu احتمالا Q6600 و main هم گیگا یا ابت.
قیمت هم بگید.مرسی

2.5.8.14.1.13

Registered User
لایک‌ها
6
cpu احتمالا Q6600 و main هم گیگا یا اببت.
قیمت هم بگید.مرسی

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
با عرض سلام به اساتید​

لطفا دوستانی که تجربه overclock عملی رم تا این حد رو داشتن نظر بدن :​

3) رم کروشیال بالستیکس تریسر cl4 bus 800​

بین انتخاب اولی و دومی تا جایی که می دونم کلاً رمهای با تاخیر cl4 بهتر overclock می شن اما می خوام بدونم تو فرکانس 1200 به نظر شما کدوم بهتر جواب می ده ؟ کسی از دوستان این مدلها رو امتحان کرده واسه overclockتا این حد ؟ آیا مثلاً مدل 1066 با همون زمان تاخیر 5 رو فرکانس 1200 هم می تونه پایدار کار کنه ؟ یا هر سه مدل رو فرکانس 1200 زمان تاخیرشون 6 می شه و فرقی با هم ندارن ؟​

ممنون از راهنمایی.​
بدون شک رمه 1066 رو راحت تر میشه به 1200 رسوند تا رمم DDR800 رو اینکه بدیهیه البته رم داریم تا رم .ولی کلا رمه DDR800 روی فرکانس 1200Mhz ! خیلی ریسکیه , 50% اورکلاک تو رم خیلی زیاده تقریبا .
بعد جدای از رم که حالا باید توانایی چنین اورکلاکی رو داشته باشه که همچین رمی بدون شک باید رم خیلی عالی باشه مینبوردتون هم باید جواب بده مثلا با Abit ip35-pro به راحتی نمیشه به این فرکانس رسید حتی با رمه 1066 .

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
بدون شک رمه 1066 رو راحت تر میشه به 1200 رسوند تا رمم DDR800 رو اینکه بدیهیه البته رم داریم تا رم .ولی کلا رمه DDR800 روی فرکانس 1200Mhz ! خیلی ریسکیه , 50% اورکلاک تو رم خیلی زیاده تقریبا .
بعد جدای از رم که حالا باید توانایی چنین اورکلاکی رو داشته باشه که همچین رمی بدون شک باید رم خیلی عالی باشه مینبوردتون هم باید جواب بده مثلا با Abit ip35-pro به راحتی نمیشه به این فرکانس رسید حتی با رمه 1066 .

میگم ماشکین بخاطر همینه! 800 رو تا 1250 ( مین P35-DQ6 سی پی یو 6400) اور کردن...(مجله عصر شبکه شماره 62)
cpu احتمالا Q6600 و main هم گیگا یا اببت.
قیمت هم بگید.مرسی

Gskill , Corsair , Mushkin
بودجه؟

2.5.8.14.1.13

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان.رم Geil 2* 1 GB 800 DULL خوبه؟؟؟ گزینه بهترش چیه؟؟قیمت؟؟؟ این 84 تومانه
main هم P35-DS3L هست با CPU E6750

birak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از راهنمایی همه دوستان در مورد رم با قابلیت اورکلاک بالا ...

تا جایی که دوستان راهنمایی کردن برای اورکلاک پایدار تا حدود فرکانس 1200 فقط بهتره سراغ رمهای باس 1066 برم ...
البته در حال حاضر رو یه سیستم دیگه رو پاتریوت باس 800 روی حدود 950 اورکلاک شده و خوب جواب داده ...
اما برای 1200 و کار دائم با این حساب رم 1066 مدل dominator میتونه خوب کار کنه... کسی از دوستان حدود قیمت 2 تا رم 1 گیگ 1066 از این مدل رو می دونه ؟ تا جایی که میدونم قیمت gskill 1066 2x1GB حدود 160 تومنه ...
این رم dominator 1066چطوره ؟ و آیا فن رم به همراه رم فروخته می شه یا یه آپشن جدا با قیمت جداگانس؟
کلا می خوام بدونم به صرفه هست سراغ این رمی که فرمودین برم یا با همین gskill cl5 1066 ...

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام میخاستم بپرسم تفاوت عملکرد دو رم با باسهای 333 و 266 چقدر هست .چون رم قبلی من باسش 333 بود و الان یه رم با باس 266 گرفتم که موقعی که رو باس 333 تنظیم میشه بعد از مدتی کار رستارت می کنه . و به همین خاطر مجبور شدم رو باسه 266 تنظیم کنم . لطفا یکی از بچه های وارد بگه که تفاوت عملکرد بینباسهای 333 و 266 چقدر است .اگه تفاوت عملکرد زیاد باشه برم یه باس 333 بگیرم (پیدا کردنش سخته لطفا خیلی فوری جواب بدین

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
سلام میخاستم بپرسم تفاوت عملکرد دو رم با باسهای 333 و 266 چقدر هست .چون رم قبلی من باسش 333 بود و الان یه رم با باس 266 گرفتم که موقعی که رو باس 333 تنظیم میشه بعد از مدتی کار رستارت می کنه . و به همین خاطر مجبور شدم رو باسه 266 تنظیم کنم . لطفا یکی از بچه های وارد بگه که تفاوت عملکرد بینباسهای 333 و 266 چقدر است .اگه تفاوت عملکرد زیاد باشه برم یه باس 333 بگیرم (پیدا کردنش سخته لطفا خیلی فوری جواب بدین
دوست عزیز خودت که میگی هم از باس 333 ش استفاده کردی هم از 266 پس قائدتا دیدی تفاوتشون چقدره .ولی کلا با نرم افزاری های امروزی میشه گفت تفاوتشون خیلی قابل محسوس نباید باشه .

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به همه، سوالم در مورد رم بود ؟ :)
یک رم Geil DDR400 512MB دارم (دی دی آر معمولی هستش)حالا میخوام یه 512MB یا 1GB بگیرم که متاسفانه تو بازار پیدا نکردم،کم بودش، رفتم بازار رضا چند جا داشتن که به نظرم اومد اصل نباشه و تو پاساژ ایران هم دسته دومش رو پیدا کردم که خیلی گرون میگفت ولی،
سوالم این بود که اگر یه رم با مارک دیگه رو سیستم نصب کنم کانفیلیت نمیزنه یا هنگ نمیکنه، البته رم kingmax یا patriot با گارانتی آواژنگ پیدا کردم که همشون باس 400 هستش، ولی نمیدونم با این Geil که العان دارم هماهنگ میشن یا نه ؟ اشکالی پیدا نمیکنه ؟ به نظرتون چه کار کنم ...

==
مادربردم ASUS P800-E و CPU P4 3GHZ هستش ...

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه، سوالم در مورد رم بود ؟ :)
یک رم Geil DDR400 512MB دارم (دی دی آر معمولی هستش)حالا میخوام یه 512MB یا 1GB بگیرم که متاسفانه تو بازار پیدا نکردم،کم بودش، رفتم بازار رضا چند جا داشتن که به نظرم اومد اصل نباشه و تو پاساژ ایران هم دسته دومش رو پیدا کردم که خیلی گرون میگفت ولی،
سوالم این بود که اگر یه رم با مارک دیگه رو سیستم نصب کنم کانفیلیت نمیزنه یا هنگ نمیکنه، البته رم kingmax یا patriot با گارانتی آواژنگ پیدا کردم که همشون باس 400 هستش، ولی نمیدونم با این Geil که العان دارم هماهنگ میشن یا نه ؟ اشکالی پیدا نمیکنه ؟ به نظرتون چه کار کنم ...

==
مادربردم ASUS P800-E و CPU P4 3GHZ هستش ...
نه احتمالا مشکلی به وجود نمیاد فقط Dual Channel نمیشه احتمالا البته معمولا توصیه میشه برای بهترین کارایی از دو رم مشابه استفاده کنید ولی من خودمم رویه سیستمم تا حالا از Kingstone و Kingmax با هم استفاده کردم مشکلی یادم نمیاد که بوجود اومده باشه .

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
نه احتمالا مشکلی به وجود نمیاد فقط Dual Channel نمیشه احتمالا البته معمولا توصیه میشه برای بهترین کارایی از دو رم مشابه استفاده کنید ولی من خودمم رویه سیستمم تا حالا از Kingstone و Kingmax با هم استفاده کردم مشکلی یادم نمیاد که بوجود اومده باشه .

ممنونتم، اما Dual Channel رو نمیدونم یعنی چی و چون من میخوام کار گرافیک و Max کار کنم مشکلی که پیش نمیاد... و Kingmax مارک خوبی هستش یا بگردم یه ژل پیدا کنم، راستی این ژلهای تو بازار اصلا یا همه تقلبی هستن، اصلی رو از کجا میشه گیر آوردش... شرمنده انقدر کنجکاوم :happy:

gelaremaaly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطلاعات سیستممو با استفاده از برنامه cpu-z توی attacments گذاشتم.

در حال حاضر این سیستم خیلی کنده. البته طبیعیه چون فقط 256 MBytes حافظه دارم.

کارم طوریه که همزمان Browser(FF & IE), FrontPage, Word, CorelDraw, PhotoShop بازه.

به نظرتون رم 1GB DDR مارک SpecTek یا KingStone خوبه؟

آیا پیشنهاد بهتری دارید که سرعت خیلی بهتر بشه؟

ممنون​

فایل های ضمیمه

• cpuz-gelaremaaly-1387-02-16.doc
    69 KB · نمایش ها: 5

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
مین بورداتونم زیاد جالب نیست ؛ اما به هر حال رم کارتون رو راه میندازه... ترنسند هم خوبه...

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مین بورداتونم زیاد جالب نیست ؛ اما به هر حال رم کارتون رو راه میندازه... ترنسند هم خوبه...

سلام
من یه رم ddr2 2gig 2*1gig 667 میخوام اهل اور نیستم ولی بازی زیاد میکنم ، قیمتم 60 70 تومن

thanq

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من ميخام يه رم بگيرم چي بگيرم چه ماركي
اخرين حافظش چنده رم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
دست 2 پيدا ميكنم