شما برای پلاتفرم amd ارزون تر رم ddr3 رو بخرید چون تفاوتی در پرفورمنس نداره
البته اگه میخوای اور کنی cl7 بخر
احتمال بسيار زياد كار ميكنه و مشكلي نيست فقط ممكنه باسش بجاي 533 بشه 400سلام دوستان
مادربورد کامپیوتر من گیگابایت مدل 8I915P DUO هستش که الان 2تا رم 512 DDR روشه
دو تا جا هم داره واسه رم DDR II که تو دفترچش فقط حرف از باس 533 زده و هیچ حرفی از باس بالاتر
مثل 667 و 800 نزده
حالا که دیگه رم با باس 533 نیست تو بازار میشه من مثلا از رم با باس 800 استفاده کنم ؟
منظورم اینه که اگه باس 800 بندازم مادربوردم میپذیرش ولی با باس 533 کار کنه باهاش؟ یا کلا نشدنیه و روشن نمیشه؟
من چند تا ماژول RAM میخوام تهیه کنم CL5 با Bus 800 یا پایین تر، با ظرفیت 1GB و 2GB که ارزون دربیاد. الان چی میتونم تهیه کنم و با چه قیمتی؟
رم الان خیلی بالا رفته
ارزونترین که من گرفتم 1 گیگ کینگ استون بود با همین مشخصات گارانتی سریر 25 تومن
البته بهتره ببینی مادر بردت چی ساپورت میکنه همونو بگیری
اساتید جمیعا خسته نباشن
یه دونه Patriot 1GB B800 هست که میخوام یکی دیگه بهش اضافه کنم. اما فکر کنم اگه زمان تاخیرش با این قبلی متفاوت باشه مشکل ساز بشه (شایدم نشه نمیدونم :blink: ) مشکلم اینه که زمان تاخیر اینی که دارم رو نمیدونم.جعبش هم نیست . چه کنم ؟
از everestاساتید جمیعا خسته نباشن
یه دونه Patriot 1GB B800 هست که میخوام یکی دیگه بهش اضافه کنم. اما فکر کنم اگه زمان تاخیرش با این قبلی متفاوت باشه مشکل ساز بشه (شایدم نشه نمیدونم :blink: ) مشکلم اینه که زمان تاخیر اینی که دارم رو نمیدونم.جعبش هم نیست . چه کنم ؟
از everest
هم میتونی استفاده كنی
منم همین سوال رو دارم یه كروشیال1 گیگ باس 800 دارم (cl6) اگه بخوام یه 1 گیگ دیگه اضافه كنم باید اونم حتما كروشیال باشه
یا تاخیرشون یكی باشه كافیه(برا دوال چنل)
بعد دوال چنل كه میشه باس دو برابر میشه؟
بتسگي به كاربردت داره2 گیگ رم CL5 بهتره یا 4 گیگ رم CL9 ؟