• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب رم

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
یعنی مشهد رم 1066 پیدا نمیشه ؟ . برو سوپر کامپیوتر شاید داشته باشه.

البته به قول شما من همه جار رو نگشتم فقط چند تا از دوستام تو تک پرسیدم گفتند نداریم برای همین فکر کردم پیدا نمیشه
به قول شما شاید باشه
هم به 2000 سر میزنم هم سوپر انشالا که داشته باشند .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستان من 4 گيگ رم value plus از Geil خريدم
ddr3 1333 cl9
نظرتون چيه؟
با گارانتي

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
GEIL رمهاي قبلي نميزد ولي جديدا مثل سابق كسي ازش تعريف نميكنه .

HOPE666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخوام رم بخرم 4 گیگ ddr3 باس 1333 چی بخرم که خوب باشه ! تشکر

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
Corsair، GS.Kill , Crucial اینا برندای خوبین

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
میخوام رم بخرم 4 گیگ ddr3 باس 1333 چی بخرم که خوب باشه ! تشکر

برندهایی که دوستمون گفت خوبه به شرطی که تولیست پیشنهادی مادر بردتون باشه
مهمترین مسئله در انتخاب رم سازگاری با سیستمه

kap

Registered User
لایک‌ها
0
درود بر دوستان و اساتید

تفاوت 2 رم ، هرکدام در بسته جداگانه و 2 رم در یک بسته برای خرید برای مادبردهای دوئال کنل ساپورت چیست؟
(باس 800 -هر رم 2 گیگ)

پیروز و تندرست باشید

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
درود بر دوستان و اساتید

تفاوت 2 رم ، هرکدام در بسته جداگانه و 2 رم در یک بسته برای خرید برای مادبردهای دوئال کنل ساپورت چیست؟
(باس 800 -هر رم 2 گیگ)

پیروز و تندرست باشید

اگر یک پک رم بگیرید به شرطی که روی رمها نوشته باشهKIT بهتره چون از نظر شرکت سازنده سازگاری اونها باهم تائید شده
اما من شخصا هیچوقت بدلیل گرونی کیتها از کیت استفاده نکردم و همیشه 2 رم مشابه رو خریدم و خوشبختانه مشکلی نداشتم

Zakhmeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

مخلص کلام : روی مین بوردم 2 تا رم پتریوت یک گیگی با باس 667 موجوده . مین بوردم رمهای DDR2 با باس 667 رو ساپورت میکنه . حالا میخوام رم 2 گیگابایتی DDR2 با باس 800 بخرم اضافه کنم به قبلیها . آیا این کار شدنیه و جواب میده ؟ یا نه ؟ امکان پذیر نیست و مشکل بوجود میاره ؟

سوال جامع ! :

مین بورد من ASUS P5LD2 SE هست که مشخصاتشو در لینک زیر میتونید ببینید :

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ly0uHyAg2GI5nzmr

همانطور که مشاهده میکنید رم DDR2 تا باس 667 مگاهرتز رو ساپورت میکنه .

در حال حاضر 2 تا رم یک گیگی پتریوت (Patriot 1GB DDR2 PC667) روی مین بورد داره کار میکنه . حالا میخوام یکی دو گیگ دیگه بهش اضافه کنم اما مثل اینکه تخم رمهای 667 رو ملخ خورده . بنابراین تصمیم گرفتم رم DDR2 800 مگاهرتزی و 2 گیگابایتی بخرم . (قبلیها یک گیگی هستند و 667 مگاهرتز و اینی که میخوام بخرم 2 گیگی هستو 800 مگاهرتز ) تنها سایتی هم که دیدم همین برند پتریوت رو داره سایت زیر بود :

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=38896

آیا با این توصیفا و با این مین بورد و رمهای فعلی ، رم بالا روی سیستم کار میکنه یا خیر ؟

پیشاپیش ممنون از پاسخ دوستان .

پ.ن : اصلا مادربورد سیستم بنده از رم مورد نظرم پشتیبانی میکنه یا باید رم یک گیگی بخرم ؟ (بافرض کارکرد رم با باس 800 مگاهرتزی روی این مین بورد )

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان

مخلص کلام : روی مین بوردم 2 تا رم پتریوت یک گیگی با باس 667 موجوده . مین بوردم رمهای DDR2 با باس 667 رو ساپورت میکنه . حالا میخوام رم 2 گیگابایتی DDR2 با باس 800 بخرم اضافه کنم به قبلیها . آیا این کار شدنیه و جواب میده ؟ یا نه ؟ امکان پذیر نیست و مشکل بوجود میاره ؟

سوال جامع ! :

مین بورد من ASUS P5LD2 SE هست که مشخصاتشو در لینک زیر میتونید ببینید :

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ly0uHyAg2GI5nzmr

همانطور که مشاهده میکنید رم DDR2 تا باس 667 مگاهرتز رو ساپورت میکنه .

در حال حاضر 2 تا رم یک گیگی پتریوت (Patriot 1GB DDR2 PC667) روی مین بورد داره کار میکنه . حالا میخوام یکی دو گیگ دیگه بهش اضافه کنم اما مثل اینکه تخم رمهای 667 رو ملخ خورده . بنابراین تصمیم گرفتم رم DDR2 800 مگاهرتزی و 2 گیگابایتی بخرم . (قبلیها یک گیگی هستند و 667 مگاهرتز و اینی که میخوام بخرم 2 گیگی هستو 800 مگاهرتز ) تنها سایتی هم که دیدم همین برند پتریوت رو داره سایت زیر بود :

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=38896

آیا با این توصیفا و با این مین بورد و رمهای فعلی ، رم بالا روی سیستم کار میکنه یا خیر ؟

پیشاپیش ممنون از پاسخ دوستان .

پ.ن : اصلا مادربورد سیستم بنده از رم مورد نظرم پشتیبانی میکنه یا باید رم یک گیگی بخرم ؟ (بافرض کارکرد رم با باس 800 مگاهرتزی روی این مین بورد )

دوست عزیز مادر برد شما تا4 گیگ رو ساپورت میکنه
معمولا استفاده از باس بالاتر مشکلی پیش نمیاره فقط رم شما عملا در 677 کار میکنه
اما اینکه رمهای فعلی و جدید با هم سازگار باشند یانه مهمه
پیشنهاد میکنم حتما از همون پاتریوت بگیرید و البته با شرط تعویض در صورت ناسازگاری
ولی اگر مادر برد رو عوض کنید بهتره;)

Zakhmeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز مادر برد شما تا4 گیگ رو ساپورت میکنه
معمولا استفاده از باس بالاتر مشکلی پیش نمیاره فقط رم شما عملا در 677 کار میکنه
اما اینکه رمهای فعلی و جدید با هم سازگار باشند یانه مهمه
پیشنهاد میکنم حتما از همون پاتریوت بگیرید و البته با شرط تعویض در صورت ناسازگاری
ولی اگر مادر برد رو عوض کنید بهتره;)

ممنون عزیز . اما پتریوت توی اینترنت پیدا نکردم . فقط adata و kingstone و apacer هست . (DDR2 800mhz )

در مورد تعویض مین بورد هم امکان پذیر نیست . چون کلا از این سیستم دل خوشی ندارم و دیگه نمیخوام پول زیادی خرجش کنم . اولین لپ تاپ خوبی که چشممو بگیره میخرمو این سیستمو میزارم کنار . این خرید رم هم یک مسکن موقتی هست !

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
ممنون عزیز . اما پتریوت توی اینترنت پیدا نکردم . فقط adata و kingstone و apacer هست . (DDR2 800mhz )

در مورد تعویض مین بورد هم امکان پذیر نیست . چون کلا از این سیستم دل خوشی ندارم و دیگه نمیخوام پول زیادی خرجش کنم . اولین لپ تاپ خوبی که چشممو بگیره میخرمو این سیستمو میزارم کنار . این خرید رم هم یک مسکن موقتی هست !

خواهش میکنم

اگر تهران هستید پاساژ ایران تا قبل از عید پر بود از رمهای پاتریوت باس 800

پس اگر قصد اینکارو دارید بنظرم اصلا خرید نکنید چون الان باید اینها رو از DDR3 هم گرونتر بخرید
بهتره این چندوقت رو هم یه جوری سر کنید
البته هر طور صلاح میدونید

Zakhmeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهش میکنم

اگر تهران هستید پاساژ ایران تا قبل از عید پر بود از رمهای پاتریوت باس 800

پس اگر قصد اینکارو دارید بنظرم اصلا خرید نکنید چون الان باید اینها رو از DDR3 هم گرونتر بخرید
بهتره این چندوقت رو هم یه جوری سر کنید
البته هر طور صلاح میدونید
ممنون دوست عزیز .

متاسفانه ساکن تهران نیستم . اگر مطمئن بودم بزودی لپ تاپ رو ابتیاع میکنم دست به سیستم فعلی نمیزدم . اما کارام حساب کتاب نداره ! یه وقت دیدی با همین سیستم کلنگی تا یک سال دیگه سر کردم . یه وقت هم زد و هفتهء دیگه یه لپ تاپ برداشتم ! (سیستم فعلیم ، 5 ساله داره کار میکنه! )

نقدا یک رم کینگ مکس یک گیگی (DDR2 800MHZ همراه با گارانتی آواژنگ ) خریدم (به قیمت 23 هزار تومان) انداختم روی سیستم و بدون مشکل شناخته شد . (البته امتیاز ویندوز به رم ها که قبلا 5.3 بود حالا با افزایش اون یک گیگ شده 5.1 :D )

راستی مگه قیمت DDR3 ها چقدر هست ؟

بازم ممنون از پیگیری و پیشنهاد دوستانهء شما . :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
DDR3 با ظرفیت 2 گیگ و باس 1333 با تاخیر CL9 با مارک Kingmax قیمتی در حدود 26 تا 28 در تهران باید داشته باشه که در شهرستانها حدودا بین 29 تا 31 قیمت داره.

adoolf2004

Registered User
لایک‌ها
58
مادربرد من ایسوس p7h55
و 4 گیگ رم (پاتریوتDDR3 2 گیگ و کینگ مکس DDR3 2 گیگ)
میخوام ویندوز 64 نصب کنم

امروز یک رم 2 گیگ DDR3 transecend گرفتم 19 تومان

سوال : نظرتون کلا راجع به این برند چیه؟

آیا این رم ها با مادربرد من همخوانی دارن؟

برای ویندوز سون 64 بیتی حد اقل به چه مقدار رم نیاز هست/ آیا همون 4 گیگ جوابگو هست

قرار دادن این یه برند متفاوت مشکلی پیش نمیاره آیا؟

ممنون

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
باید دید چیپش چیه . در کل مارک متوسطیه . اینکه با مادربرد همخوانی داره یا نه خیلی مشخص نمیکنه . مخصوصا مین های H55 اسوس با رم یکم بازی داره .
در کل 3 تا برند رو کنار هم گذاشتن به نظرم غلطه . چون ممکنه تاخیرهاشون باهم سیستم رو به اشتباه بندازه.
حالا اگر باز کردی تستی بزن .

بالا