آره خوبه ولی گرونه4گیگ team بگیر به قیمت 72
همون ترنسند بهتر و سازگارتره
آره خوبه ولی گرونه4گیگ team بگیر به قیمت 72
ببینم مگه هنوز چیپستی برای مادربرد اومده که چهار کاناله باشه؟تا 70 یا 80 تومن مشکلی ندارم.
اطلاعات زیر رو از سایت ژل گرفتم و مرتب کردم:
![]()
1) تو ردیف دوم ، سری EVO ، هم 64Mx8 هست و هم 128Mx8 . این یعنی روی یه سری از رم ها 8تا چیپست 128 مگی هست و رو یه سریشون هم 8تا چیپست 64 مگی؟ پس باید 128 مگی سرعتش 2 برابر باشه؟ حالا این سری بهتره یا سری Ultra که Timing کمتری دارن؟
2) احتمالا سری Ultra که تایمینگ کمتری دارن بهتره. پس چرا سری Dragon رو تو سایت ژل برای Gaming معرفی کرده ؟ پس باید قوی تر باشن ؟ مثلا :
http://www.geil.com.tw/products/show/id/118
3) تو دفترچه مادربرد یه جدول از رم های پیشنهادی رو زده که این هم هست : Geil - PC2-6400 800Mhz Black Dragon Quad Channel Kit . چهار کاناله حدودا چند در میآد؟ می ارزه آدم بجای Dual-1066 یه Quad-800 بگیرم ؟
http://www.geil.com.tw/products/showSpec/id/122
فعلا بین Geil و G.Skill موندم. میخوام رمی بگیرم که بتونه بخوبی با Q9550 مچ بشه . حتی ممکنه واسه افزایش Performance اوورکلاک هم بکنم ( البته نه واس بازی ) تا بخوبی از پس برنامه های موازیم بر بیآد !
ممنون . . .
رم باس 800 با تایمینگ 5 واقعا مسخره استوالا تو دفترچه خود مادربرد (Asus-P5QC که هم DDR2 ساپورت میکنه و هم DDR3 ) یه لیست زده ( اینجا) که این مدل ژل که چهار کاناله هست رو تائید کرده : GB24GB8500C5QC (لینک)
البته بقول شما این سری هم ولتاژ بالائی دارن و هم timing زیاد ( 5-5 )
پاورم Green-380 real و کارت گرافیک GForce-8200 هستش. ( اهل بازی نیستم)
یکی از دوستان دوتا 2گیگ G.Skill باس 800 ، Cl5 ( جفتی 60 تومن ) رو خیلی پیشنهاد میکرد.
کلا کدوم بهتره :
4GB (2*2GB) (1 ، باس 800 ، CL5
2GB (2*1GB) (2، باس 1066 ، CL4 که اگه لازم شد بعدا افزایش بدم ؟
تا 100 تومن هم میتونم بیآم.
رم باس 800 با تایمینگ 5 واقعا مسخره است
باس 800 میگیری کرسیر cl4 بگیر
اما 1066 CL4 واقعا معرکه است
بله با 60 تا 70 تومن میتونی کرسیر دومینیتور 1066 cl5 بگیری فکر نکنم بتونی با این بودجه CL4 1066 بگیریخودم چشم رو 1066 CL4 مونده.
الان مارک ژل ، کرسیر ، Transcend یا G.Skill با مشخصات زیر چند واسم درمیآد؟
PC2_8500 - 1066 - 2GB - CL4
که میگفتین با این بودجه نمیشه ؟
دوست عزیز اگه ویندوز ویستا استفاده میکنید و سیستم عامل 64 بیتی فرق میکنهیه رمه 4 گیگ با چه باسی بگیریم خوبه واسه مادربورد p5q ؟
آیا از لحاظ سرعت و بازی با 2گیگ فرقی داره؟آخه مثله اینکه میگند هیچ تاثیری نداره
1 گیگ 14 تومنسلام
قیمت رم 1g و رم 2g .800mhz چنده
ddr2
بله رم جل خیلی عالیه اما به نظر من اگه رم سازگار میخوای ترنسند بگیرمیخوام یه رم در حد 2 گیگ ddr2 با fsb800 بخرم.میخواستم ببینم پیشنهاد شما در مورد مدل و قیمت بدونم.
تو یه جایی خوندم مارک geil از دیگر مارکها بهتر است.
اگر dual chanell بگیرم بهتر نیست؟(دوتا 1 گیگ)
لطفا قیمت ها رو ذکر کنید.
میخوام یه رم در حد 2 گیگ ddr2 با fsb800 بخرم.میخواستم ببینم پیشنهاد شما در مورد مدل و قیمت بدونم.
تو یه جایی خوندم مارک geil از دیگر مارکها بهتر است.
اگر dual chanell بگیرم بهتر نیست؟(دوتا 1 گیگ)
لطفا قیمت ها رو ذکر کنید.
اما دوست منضمن تایید نظر دوستان
اصلی ترین فاکتور در انتخاب رم ، برند و مدلهای پیشنهادی مادر بردتونه
دقت کنید که کد رم دقیقا یکسان باشه
این مسائل در مورد مادر بردهای ایسوز خصوصا خیلی باید دقت بشه
اما دوست من
من رم ترنسند رو کاملا تضمین میکنم
تا حالا گزارشی نداشتم از ناسازگاری رم ترنسند با هر مادربردی
ببین رفیقمن 5 شنبه سیستمی بستم برای یکی از دوستان و برای اولین بار میشه بگی مین ایسوز بستم برای همین از یکی از دوستان پرسیدم رم چی بگیرم گفت فقط به دفترچه رجوع کن
اونجا اکثر برند ها بود اما کد چیپ و CL خاصی ذکر شده بود و من در بازار آشفته ایران بعد از 2 ساعت چک کردن و گشتن انواع برند ها فقط رم ژل کیت 2 گیگ رو پیدا کردم که کدش با کد ذکر شده میخوند اون هم فقط یک مدل (جالبه پاتریوت که رم محبوب منه اصلا در لیست موجود نبود)
ممکنه در ظاهر یا حتی در کارایی عادی هم مشکلی به چشم نخوره اما قطعا هماهنگ بودن با توصیه سازنده میتونه اطمینان بیشتری رو بهمراه داشته باشه
هر چی باشه سازنده و طراح مادر برد بهتر از ما به چگونگی سیستمش آگاهی داره ( صرفه نظر از بازی های تجارت )
سلام
من یه مادربرد ASUS M2N4-SLI که سی پی یو AMD هستش که رم تا باس 800 ساپورت میکنه
می خوام به مقدار 2 گیگ رم(2 گیگ بهتره یا دوتا 1 گیگ) با باس 800 بگیرم چه مارک و مدلی بگیرم
دوست عزیز من هم توصیه خاصی به شما ندارمسلام
من یه مادربرد ASUS M2N4-SLI که سی پی یو AMD هستش که رم تا باس 800 ساپورت میکنه
می خوام به مقدار 2 گیگ رم(2 گیگ بهتره یا دوتا 1 گیگ) با باس 800 بگیرم چه مارک و مدلی بگیرم