• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب رم

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
می خواستم بدانم خبرگان گرامی برای DDR3 چه برند رم 2 گيگی پيشنهاد می دهند؟
CORSAIR
A-DATA
G.SKILL
Kingston
KingMax
OCZ
Crucial
Apacer

برای باس 1333 و يا 1600. اگر 1600 ارزش هزينه کردن دارد. يعنی تاثيری در کارهای گرافيک و ويرايش فيلم يا دستگاهی (intel) که برای سرور متوسط به پايين به کار گرفته می شود.

همانند دو پست ديگرم از شما بزرگوارانی که زحمت و وقت می گذاريد و پاسخ می دهيد، سپاسگزارم. :)

با سلام
دوست عزیز مجله عصر شبکه در نود و نهمین شماره اش تحت عنوان ویژه نامه حافظه ، 60 نوع رم رو مقایسه کرده بود و بنچهای مربوطه رو در شرایط مختلف گذاشته
ضمن تایید فرمایشات دوستان توصیه میکنم اون مجله رو مطالعه کنی

Last edited:

iranmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
در مورد فرکانس ساپرتی باید توجه کنید که در 90% موارد فرکانس های رو در لیست نوستند که سازنده چیپ گفته پشتیبانی نمیکنه، ولی سازنده برد میگه میکنه! اینم به این دلیل هست که با قرار دادن کولینگ های قویتر بدون خبر شما چیپ رو اور میکنن! (مثلا در چیپ های X38 رم فرکانس آخر 1333 بود ولی بعضی از بورد ها تا 1600 1800 هم نوشته بودن!)
...
خيلی از شما سپاسگزارم که با دقت راهنمايی می کنيد. :)

راستش چون شما در آغاز پرسيده بوديد که مادربرد چی است، چون 90% بردها بيش از 1333 را پشتيبانی نمی کنند. من هم نوشتم که از سری P55. تا 2200 را پشتيبانی می کند. (مدل هايی 2600+ است.)
سپس پاسخ داديد که گذشت آن زمان که ميزان فرکانس رم را چيپ مادربرد تعيين می کرد. :blink:

هرچند فرمايش شما درست است و من در پی اتخاب مادربرد چندين نقد و بررسی را خوانده ام که در دو تا از آنها درباره ی تغيير سيستم پل شمالی به پل جنوبی (اگر اشتباه نکنم) نوشته بود و در يکی از روی دياگرام اين دو را باهم مقايسه کرده بود. بماند که من خيلی زياد از آن سر درنياوردم جز همين گفته ی شما که کارت گرافيک و رم مستقيم با پردازنده در ارتباط هستند و همچنين مصرف پايين تر انرژی و سرعت بالاتر اين سيستم.

با اين همه توجه کنيد که برای سری P55 دو سری پردازنده و در کل چهار مدل بيشتر توی بازار نيست. که هر دوی اين دو سری (i5-700 & i7-800) باس دو کانال 1333MHz را پشتيبانی می کنند. :rolleyes:

یعنی بیشتر از این باشه پردازنده در حالت اورکلاک قرار میگیره بدون اینکه شما خبردار بشید!
جالب است. نمی دانستم. ممنون.
در مورد رم هم پیشنهاد میکنم حجم کار رو در نظر بگیرید، یعنی چقدر از رم اشغال میشه!؟
...
به گمان اکنون که می خواهم 4Gb بگيرم، باز هم برای من کم باشد و تنها يکی دو هفته مزه ی رم آزاد داشتن را بچشم و بايد چندی ديگر افزايش رم بدهم.
پس اگه کار شما حجم زیادی داره حتما به فکر میزان رم بیشتر باشید! و اگر حجم کم هست فرکانس بیشتر تاثیر فوقولاده زیادی خواهد داشت!
البته باید به زمان تاخیر هم توجه کنید!
درضمن در مورد مدل های رم اختلافشون فقط خنکک کننده ها نیست! مثلا سری های طلایی و تیتانیوم و پلاتینیوم از یرند ocz تقریبا یک نوع کولینگ دارند ولی قیمت و کارایی کاملا متفاوت دارند! با ظاهر رمها قضاوت نکنید!
برای همين من به راهنمايی شما دوستان نياز دارم. چون هر اندازه هم نقد و ويژگی های رم ها را بخوانم باز هم تجربه يک چيز ديگر است. شايد بر پايه آن توضيحی که در جلوی هر مدل رم آمده من يک مدلی را برگزينم و کم يا زياد هزينه کنم، سرانجام آن چيزی نباشد که مورد نيازم بوده است.

برای نمونه من خودم نظرم روی Corsair و يا Kingmax (برای گارانتی آواژنگ) بود که شما نوشتيد OCZ بهتر است. تنها همچنان برای گاراتنی آن دو دل ام.

با سلام
دوست عزیز مجله عصر شبکه در نود و نهمین شماره اش تحت عنوان ویژه نامه حافظه ، 60 نوع رم رو مقایسه کرده بود و بنچهای مربوطه رو در شرایط مختلف گذاشته
ضمن تایید فرمایشات دوستان توصیه میکنم اون مجله رو مطالعه کنی
دست شما درد نکند.
توی اينترنت که در بايگانی نبود. شايد جای درست را نگشته ام. توی روزنامه فروشی ها است يا جمع شده است؟ من نديدم.

* ناچار به زياده نويسی شدم. :blush:

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
خيلی از شما سپاسگزارم که با دقت راهنمايی می کنيد. :)

راستش چون شما در آغاز پرسيده بوديد که مادربرد چی است، چون 90% بردها بيش از 1333 را پشتيبانی نمی کنند. من هم نوشتم که از سری P55. تا 2200 را پشتيبانی می کند. (مدل هايی 2600+ است.)
سپس پاسخ داديد که گذشت آن زمان که ميزان فرکانس رم را چيپ مادربرد تعيين می کرد. :blink:

. :blush:

عزیز شما اول نگفته بودید که مادربورد از سری P55 هست! در این سری چون رم کنترولر در داخل پردازنده هست فرکانس رم رو پردازنده تایین میکنه!
ولی اگه سری های قبلی مثلا P45 یا مثلا X48 بود فرکانس رم رو چیپست تایین میکرد!
به همین دلیل اول گفتم بورد ها معمولا بالای 1333 رو واقعا ساپورت نمیکنه! و بعد که گفتید P55 هست گفتم در اینها چیپست دخیل نیست!

درضمن اون 1066mhz که i7 920 ساپورت میکنه خیلی پهنای باند بیشتری نسبت به 1333Mhz که اون یکی ساپورت داره !
اون 2200MHz و +2600 هم برای آینده هست! نه حالا! فرکانس بیشتر از چیزی که سازنده گفته به مموری کنترولر فشار میاره! و 100% در طول عمر قطعه تاثیر منفی زیادی داره!

من به شخصه از kingmax خوشم نمیاد!
وقتی بخوام رم بخرم اینهارو ترجیح میدم!
DDR2 فقط پتریوت میخرم، چون OCZ معمولا قیمت بالاتری داره!
DDR3 هم اول میرم دنبال OCZ پلاتنیوم! اگه بودجه کم بود OCZ طلایی (GOLD)!
و بعد از OCZ فقط از برند های زیر انتخاب میکنم:
CORSAIR ، PATRIOT، CRUCIAL

از برند A-DATA کلا متنفر هستم! چون یک بار رم های سیستم من پتریوت بود یکی از ماژول ها مشکل پیدا کرد و شرکت نتونست از همون مدل برام پیدا کنه و بجاش یه ست A-DATA با همون مشخصات داد که حال منو بد جوری گرفت و بردم پس دادم، حالا نمیدونم از شانس من بود یا کلا اینطوری هستند ولی من ازش خرید نمیکنم!

برند معظم KINGSTON رو هم انتخاب نمیکنم با اینکه بنظر من یکی از رهبران این صنعت هست، چون توی بازار نمونه تقلبی این برند از اصل بیشتر هست!

در کل پیشنهاد من اگه بتوونید پیدا کنید 2 تا 2 گیگ OCZ پلاتنیوم هست با CL 7-7-7-20 و فرکانس 1333
OCZ DDR3 PC3-10666 Platinum Low Voltage Dual Channel
البته اینم هست:
OCZ DDR3 PC3-10666 Platinum Edition
اولی 1.65 ولت هست ولی دومی 1.8 ولت! قیمت هم فکر کنم بالای 250 باشه!(دقیق نمیدونم) ولی بهترین نتیجه رو به شما میده!
ولی اگه بودجه در این حد ندارید اینها هم خوب هستند:
CORSAIR TW3X4G1333C9
Timings of 9-9-9-24 values at 1333MHz
قیمت کیت 4 گیگ فکر کنم حدود 160 باشه!

PATRIOT PSD32G13332H
CL 9 PC3-10600 1333MHz
2 تا 2گیگ حدود 110 تومن در میاد!

ولی رم های رویاهای من این هست:
OCZ DDR3 PC3-12800 Blade Series Low Voltage
با فرکانس 1600 زمان تاخیر باور نکردنی CL 6-6-6-24
مخصوص چیپ X58 و پردازنده های i7 طراحی شدن!
که فکر کنم قیمت نجومی داشته باشن!:(
OCZ_Blade_single_b.jpg

iranmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
درضمن اون 1066mhz که i7 920 ساپورت میکنه خیلی پهنای باند بیشتری نسبت به 1333Mhz که اون یکی ساپورت داره !
درست است. حيف که خيلی گران در می آيد و با توجه به نيازم ارزش هزينه را ندارد.
اون 2200MHz و +2600 هم برای آینده هست! نه حالا! فرکانس بیشتر از چیزی که سازنده گفته به مموری کنترولر فشار میاره! و 100% در طول عمر قطعه تاثیر منفی زیادی داره!
اين مورد برای من خيلی مهم است.
DDR3 هم اول میرم دنبال OCZ پلاتنیوم! اگه بودجه کم بود OCZ طلایی (GOLD)!
و بعد از OCZ فقط از برند های زیر انتخاب میکنم:
CORSAIR ، PATRIOT، CRUCIAL
خيلی ممنون.
نخستين پيشنهادِ OCZ شما توی ليست مورد تاييد شرکت سازنده ی مادربرد است. :)

تنها در مورد گارانتی OCZ تو ايران هيچی نگفتيد؟

همچنين من پس از خواندن ويژگی های رم های OCZ اين مدل تيتانيوم (گويا همين يک مدل هم در اين سری است) را برای نياز خودم همخوان تر ديدم. گرچه با توجه به ولتاژ آن 1.95v و ولتاژ عادی برای سوکت رم مادربرد که 1.5v است نمی دانم با مادربرد سازگار است يا نه؟ نظرِ شما چيست؟ کيفيت و قيمت آن خوب است؟

* راستی چنانچه درباره ی موضوع چيپ مادربرد و پردازنده سوء تفاهمی پيش آمده پوزش می خواهم. :)

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
درست است. حيف که خيلی گران در می آيد و با توجه به نيازم ارزش هزينه را ندارد.

اين مورد برای من خيلی مهم است.

خيلی ممنون.
نخستين پيشنهادِ OCZ شما توی ليست مورد تاييد شرکت سازنده ی مادربرد است. :)

تنها در مورد گارانتی OCZ تو ايران هيچی نگفتيد؟

همچنين من پس از خواندن ويژگی های رم های OCZ اين مدل تيتانيوم (گويا همين يک مدل هم در اين سری است) را برای نياز خودم همخوان تر ديدم. گرچه با توجه به ولتاژ آن 1.95v و ولتاژ عادی برای سوکت رم مادربرد که 1.5v است نمی دانم با مادربرد سازگار است يا نه؟ نظرِ شما چيست؟ کيفيت و قيمت آن خوب است؟

* راستی چنانچه درباره ی موضوع چيپ مادربرد و پردازنده سوء تفاهمی پيش آمده پوزش می خواهم. :)

من تا حالا از سری titanium استفاده نکردم!از قیمتش هم خبر ندارم! ولی به نظر من اصلا به درد نمیخوره! دلیل هم این هست:
با توجه به فرکانس 1333 و تایمینگ 8-8-8 و ولتاژ بسیار بسیار زیاد 1.95 بنظر میاد در این سری از ای سی هایی با تکنولوژی قدیمی تر استفاده شده و به کمک دادن ولتاژ بالا فرکانس رو تا 1333 رسوندن! یعنی عملا مثل یک DDR2 هست که با ولتاژ بالا تا 1333 اورکلاک شده!
من فقط از سری گلد و پلاتینیوم استفاده کردم و کیفیت اینها رو میتونم تضمین کنم و در مورد تیتانیوم نمیتونم با اطمینان 100% چیزی بگم ولی نظر خودم رو بالا نوشتم!
من تا حالا کارم به گارانتی OCZ نکشیده و نمیتونم در این مورد نظر بدم!

iranmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
OCZ که ناپديد شده است. گرچه سه چهار جا DDR2 آن را داشتند. يک جا هم OCZ Gold داشت. 150 اگر درست شنيده باشم. مشکوک بود دلم نيامد بگيرم. همان Corsair گرفتم.

قلابی که ندارد؟ توی سايت را هرچی بالا پايين می کنم جايی برای چک کردن پيدا نمی کنم.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
OCZ که ناپديد شده است. گرچه سه چهار جا DDR2 آن را داشتند. يک جا هم OCZ Gold داشت. 150 اگر درست شنيده باشم. مشکوک بود دلم نيامد بگيرم. همان Corsair گرفتم.

قلابی که ندارد؟ توی سايت را هرچی بالا پايين می کنم جايی برای چک کردن پيدا نمی کنم.

تو ایران قلابی همه چی پیدا میشه! بگردی شاید قلابی خودت رو هم پیدا کنی:blink:!!

تو یکی از شماره های :
پارت نامبر / پرودوکت نامبر / سریال نامبر / ...
رو یا اینجا بنویس یا برام پیام کن تا بینم میتونم تایید کنم یا نه!
درضمن بگردی باید توی سایتش باشه!

درضمن هم شماره ای که روی رم نوشته رو بنویس و هم شماره ای که توی برنامه CPUz در بخش رمها نشون میده رو بنویس!

iranmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ببخشيد نبودم؛ نشد زودتر پاسخ بدهم.

تا يادم نرفته: از راهنمايی های شما بسيار سپاسگزارم. :)

هنوز اين سيستمی که اين رم ها به آن می خورد را سر هم نکردم. فردا ديگر بايد يک آزمايش کنم و سپس کارهای ديگرش را انجام دهم. پس از آن باز مزاحم شما می شوم و داده هايی که گفتيد را برايتان می نويسم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اینطوری که شنیدم رنج کامل رمهای شرکت GSKILL که یکی از بهترین ها از نظر سازگاری و بازدهی هست توسط شرکت دریا کامپیوتر وارد میشه . البته با قیمت مناسب تر از چیزی که قبلا تو ایران عرضه میشد .

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
اینطوری که شنیدم رنج کامل رمهای شرکت GSKILL که یکی از بهترین ها از نظر سازگاری و بازدهی هست توسط شرکت *******وارد میشه . البته با قیمت مناسب تر از چیزی که قبلا تو ایران عرضه میشد .

موضوع خوب و بد بودن GSKILL یک بحث جدا هست!

ولی این درست نیست که دارید تبلیغات میکنید!
درضمن این همون کاری هست که فروشنده های توی بازار برای فروش بیشتر انجام میدن! بنظر من کلاه برداری هست!
مثلا یک مدت قبل فروشنده ای بود که به 7 جد خودش/124 هزار پیامبر/... قصم میخورد که جیفورس 9300 از ATI 4650 قویتر تر هست!(در لپتاپ ها) تا من لپتاپی رو بخرم که خودش موجود داشت!:eek:

شما هم اگه نمی خواهید از این سری فروشنده ها محسوب بشید بهتره از این کار دست بردارید!

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
DDR3 با ولتاژ کمتری کار میکنه!
به همین دلیل توانایی تحمل فرکانس های بالاتری رو داره!

من می خواستم 4 گیگ رم بگیرم
cpuم amd phenome x3 8650
هست

مادربرد هم K9A2 Neo2
که رم با باس 1066 را ساپورت می کنه کلا هم 8 گیگ می شه ریخت روش

اونجوری که من می دونم رو وبندوز 32 بیتی نمی شه بیشتر از 4 گیگ داشت

حالا شما چه مدل رمی را پیشنهاد می کنی ؟

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان من احساس ميكنم سيستمم به شدت رم كم داره !با افتر افكت كار ميكنم و در رندر گرفتن و پرويو فوقالعاده كند هست مخصوصا تو مود اچ دي !
ميخواستم راهنمايي كنيد با اين مشخصات چه مدل رمي مناسب سيستم هست /

system specifications:
windows XP SP2
Intel core 2 due E8400 @ 3GHZ
ASUS P5Q
3.00 GIG of RAM
NVIDIA GeForce 9500 GT
1.5 TB HDD
cs4​

اگه لازم باشه تا 16 گيگ رم رو ميگيرم كه مادربرد ساپورت ميكنه ...ولي فكر كنم بايد سوئچ كنم به ويندوز سون تا 16 گيگ رو ساپورت كنه نه؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
هيچ كس نظري نداره ؟
آقا بابك هلپ پليز!

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
هيچ كس نظري نداره ؟
آقا بابك هلپ پليز!

با اجازه از اساتید
یه نگاهی به توصیه های سایت مادر بردت بنداز از بین اونها انتخاب کن
هر چی باشه مدلهای مذکور تست شده هستند
در ضمن از راهنمای مجله عصر شبکه شماره 99 هم میتونی استفاده کنی ( البته علاوه بر راهنمایی اساتید اینجا )

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
دوستان من احساس ميكنم سيستمم به شدت رم كم داره !با افتر افكت كار ميكنم و در رندر گرفتن و پرويو فوقالعاده كند هست مخصوصا تو مود اچ دي !
ميخواستم راهنمايي كنيد با اين مشخصات چه مدل رمي مناسب سيستم هست /

system specifications:
windows XP SP2
Intel core 2 due E8400 @ 3GHZ
ASUS P5Q
3.00 GIG of RAM
NVIDIA GeForce 9500 GT
1.5 TB HDD
cs4​

اگه لازم باشه تا 16 گيگ رم رو ميگيرم كه مادربرد ساپورت ميكنه ...ولي فكر كنم بايد سوئچ كنم به ويندوز سون تا 16 گيگ رو ساپورت كنه نه؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

اول اینکه ربطی نداره ویندوز چی باشه! XP/VISTA/SEVEN همشون یکی هستند! اگه 32 بیتی باشه فقط 3 گیگ رم ساپورت میکنن! برای بیشتر از 3 گیگ باید ورژن 64 بیتی استفاده کنید! ولی در کل ویندوز سون خیلی خیلی کارایی بالاتری داره!

شما مشخصات دقیق رم هارو بنویس( مشخصات تک تک رم هارو از توی برنامه CPUz بنویس)! فکر نکنم زیاد هم کم باشه! احتمالا یا مشکل سخت افزاری داره یا رم ها مچ نیستند! که من احتمال میدم مشکل از نوع رم باشه!
من خودم همین حالا 4 گیگ رم دارم ولی ویندوز 32 بیتی استفاده میکنم و 1 گیگ بدون استفاده مونده!

100% مشخصات رم ها رو بگو تا توان نظر دادن داشته باشیم!
از اینجا میتونی CPUz رو دانلود کنی، کم حجم هست:
http://www.cpuid.com/download/cpuz/cpuz_153.zip
مشخصات توی قسمت SPD نوشته!

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با اجازه از اساتید
یه نگاهی به توصیه های سایت مادر بردت بنداز از بین اونها انتخاب کن
هر چی باشه مدلهای مذکور تست شده هستند
در ضمن از راهنمای مجله عصر شبکه شماره 99 هم میتونی استفاده کنی ( البته علاوه بر راهنمایی اساتید اینجا )

ممنون ولي هرچي گشتم چيزي توي خود سايت نديدم:( ولي بجاش كلي آپ ديت مادربرد رو گرفتم :D

اول اینکه ربطی نداره ویندوز چی باشه! XP/VISTA/SEVEN همشون یکی هستند! اگه 32 بیتی باشه فقط 3 گیگ رم ساپورت میکنن! برای بیشتر از 3 گیگ باید ورژن 64 بیتی استفاده کنید! ولی در کل ویندوز سون خیلی خیلی کارایی بالاتری داره!

شما مشخصات دقیق رم هارو بنویس( مشخصات تک تک رم هارو از توی برنامه CPUz بنویس)! فکر نکنم زیاد هم کم باشه! احتمالا یا مشکل سخت افزاری داره یا رم ها مچ نیستند! که من احتمال میدم مشکل از نوع رم باشه!
من خودم همین حالا 4 گیگ رم دارم ولی ویندوز 32 بیتی استفاده میکنم و 1 گیگ بدون استفاده مونده!

100% مشخصات رم ها رو بگو تا توان نظر دادن داشته باشیم!
از اینجا میتونی CPUz رو دانلود کنی، کم حجم هست:
http://www.cpuid.com/download/cpuz/cpuz_153.zip
مشخصات توی قسمت SPD نوشته!

خب بله منظورم همون 64 بود ...آخه راستش توي فروم كريتيو گاو ! پرسيدم (و چندتا تاپيك مشابه بود ) اكثرا ميگن بايد رم بالا باشه حتي اين يارو ميگفت 32 گيگ :wacko:
ولي در عين حال نرم افزاري كه گفتي گرفتم نتيجش اين شد(يكي از رم ها با اون يكي فرق داره :blink:) :
jgjofuu909s6mpnsmaz.bmp

yb0k7kiov0ro4d5ejkga.bmp

بعد روي رم نوشته فركانس 800 اينجا چرا 400 ؟

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
ممنون ولي هرچي گشتم چيزي توي خود سايت نديدم:( ولي بجاش كلي آپ ديت مادربرد رو گرفتم :D

خب بله منظورم همون 64 بود ...آخه راستش توي فروم كريتيو گاو ! پرسيدم (و چندتا تاپيك مشابه بود ) اكثرا ميگن بايد رم بالا باشه حتي اين يارو ميگفت 32 گيگ :wacko:
ولي در عين حال نرم افزاري كه گفتي گرفتم نتيجش اين شد(يكي از رم ها با اون يكي فرق داره :blink:) :

بعد روي رم نوشته فركانس 800 اينجا چرا 400 ؟

در مورد فرکانس که میگی نوشته 400 باید بگم اگه معنی DDR رو بدونی متوجه میشی!
DDR مخفف Double Data Rate هست! یعنی فرکانس انتقال اطلاعات(Data transfer rate) دو برابر فرکانس چیپ های رم(Memory clock ) هست!
یعنی مشکلی نیست!

درضمن شما با این کارتون تعادل رم رو بهم زدید! یعنی روی یک کانال با 1 گیگ رم دارید روی کانال دیگه 2 گیگ! معمولا توصیه میکنن که رم های هم نوع/هم مارک/ هم رده/... کالا یکسان برای دوال چنل استفاده بشه!
اگه در دسترس داری 2 تا رم مشابه رو تست کن روی سیستم!پ، احتمال 90% مشکل سرعت حل میشه!

اما اگه بخوای رم بخری من توصیه میکنم 2 تا 2 گیگ بخر! اگه توان خرید 4 تا داری که چه بهتر! ولی مینیموم فرکانس 800 بگیر! چون پردازنده شما حدود 10.5GB/s اطلاعات میتونه دریافت کنه!(ماکسیموم). بصورت تئوری رم های 667 در حالت دوال چنل کفایت میکنه، ولی هیچ وقت شرایط عملی با تئوری یکی نیست! پس بهتره فرکانس بالاتر از تئوری انتخاب کنید! و من فکر میکنم همون 800 بهتر باشه! البته اگه اورکلاک کنید بهتره 1066 و حتی 1200 بخرید! در مواقع نیاز به افزایش FSB به درد میخوره!

در کل من فکر کنم مشکل شما رم ها هستند! چون تعادل نداره!

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
یکم دیر جواب دادم داشتم ویندوز رو عوض میکردم الان 64 بیتی نسب کردم ...هنوز رندر نگرفتم ببینم فرقی کرده یا نه ....

در مورد فرکانس که میگی نوشته 400 باید بگم اگه معنی DDR رو بدونی متوجه میشی!
DDR مخفف Double Data Rate هست! یعنی فرکانس انتقال اطلاعات(Data transfer rate) دو برابر فرکانس چیپ های رم(Memory clock ) هست!
یعنی مشکلی نیست!
خب خوبه خیالم راحت شد گفتم نکنه رم ها رو انداخته بهمون(گرچه یه جورایی انداخته ! چون با هم فرق دارن)

درضمن شما با این کارتون تعادل رم رو بهم زدید! یعنی روی یک کانال با 1 گیگ رم دارید روی کانال دیگه 2 گیگ! معمولا توصیه میکنن که رم های هم نوع/هم مارک/ هم رده/... کالا یکسان برای دوال چنل استفاده بشه!
اگه در دسترس داری 2 تا رم مشابه رو تست کن روی سیستم!پ، احتمال 90% مشکل سرعت حل میشه!
والا من بی تقصیرم !
منظور از دوال چنل همون شماره اسلات های رم هست ؟یعنی الان بهتره یکی از رم ها بخوره روی اسلات یک و اون یکی دو؟
با دو رم یکسان هم تست کردم(2*2gig)فرق نداره به شدت در رندر گرفتن کم میاره ...

اما اگه بخوای رم بخری من توصیه میکنم 2 تا 2 گیگ بخر! اگه توان خرید 4 تا داری که چه بهتر! ولی مینیموم فرکانس 800 بگیر! چون پردازنده شما حدود 10.5GB/s اطلاعات میتونه دریافت کنه!(ماکسیموم). بصورت تئوری رم های 667 در حالت دوال چنل کفایت میکنه، ولی هیچ وقت شرایط عملی با تئوری یکی نیست! پس بهتره فرکانس بالاتر از تئوری انتخاب کنید! و من فکر میکنم همون 800 بهتر باشه! البته اگه اورکلاک کنید بهتره 1066 و حتی 1200 بخرید! در مواقع نیاز به افزایش FSB به درد میخوره!

در کل من فکر کنم مشکل شما رم ها هستند! چون تعادل نداره!

از اونجایی که اهل اورکلاک نیستم همون 800 رو میگیرم (یعنی اگه نخوام اورکلاک کنم بالاتر از 800 نیازی نیست ؟)

سوالی که میمونه برام اینه که ادوبی گفته

To get the most from After Effects CS4 out of your computer with eight processor cores and a 64-bit operating system, you would have 32GB of RAM.
حالا بخوایم نسبت بگیریم برای cpu من چقدر رم کفایت میکنه ؟(cpu هشت هسته ای چیه ؟!سری کردن ؟)خودم نظرم اینه 8 یا 16 گیگ رم بزارم ...

بابک جان شما که لطف کردی تا اینجا منو راهنمایی کردی میتونی مدل رم رو هم پیشنهاد بدی ؟اصلا نمیدونم چه مارکی خوبه
بعد باید چه جوری بگیرم مثلا برای 8 ،چهارتا 2 گیگ یا دوتا 4 گیگ ؟

پیشاپیش از نظرن ممنون /

بالا