برگزیده های پرشین تولز

انتخاب هاستینگی مناسب

avalindadeh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 می 2016
نوشته‌ها
20
لایک‌ها
4
سن
36
انتخاب هاستینگی مناسب را در این مقاله بررسی می کنیم که هدف راهنمایی برای انتخابی میزبانی درست است


ویژگی‌ها/امکانات:
پس از انتخاب پلتفرم باید ویژگی‌هایی را که از هاست‌ خود انتظار دارید تعیین کنید. برای این گام وقت بگذارید، زیرا لیست قابلیت‌هایی که شرکت‌های هاستینگ ارایه می‌دهند روز به روز طولانی‌تر می‌شود و اگرچه ممکن است برخی بسته‌های هاست در ظاهر به هم شبیه باشند نگاه دقیق‌تر به این ویژگی‌ها ممکن است نشان دهد که تفاوت‌ها آن‌قدر هم که فکر می‌کنید کم نیست.

تنها خود شما می‌توانید مطمئن باشید چه قابلیت‌هایی را لازم دارید اما مهم‌ترین چیزهایی که باید به آن‌ها توجه کنید عبارتند از:
فضای دیسک
پهنای باند و ترافیک
بکاپ‌گیری
آپ‌تایم
ضمانت‌های برگشت پول
تعداد دامنه‌ها و زیردامنه‌ها
دیتابیس‌ها/پایگاه‌های داده (نوع و تعداد)
تکنولوژی‌های اسکریپت‌نویسی
امکانات ایمیل

پشتیبانی:
وب‌سایت شرکت هاستینگ باید یک دانش‌نامه و مرکز پشتیبانی یا سؤالات متداول مناسب داشته باشد. هرچه این پایگاه پشتیبانی کامل‌تر باشد وقت کم‌تری از شما تلف می‌شود. هم‌چنین تکمیل بودن دانش‌نامه‌ی شرکت هاستینگ نشان‌دهنده‌ی این است که می‌توانید به بخش خدمات مشتریان آن‌ها نیز بیش‌تر اطمینان کنید. بهتر است مدتی را به کاوش بخش پشتیبانی وب‌سایت شرکت هاست مورد نظرتان بگذرانید و از سطح اطلاعات پشتیبانی ارایه شده مطمئن شوید. ببینید که سؤال‌ها و موضوعات مطرح شده واقعاً جواب داده شده‌اند و راه‌حل‌ها و روش‌های تهیه شده واقعاً درست است و فقط کپی پیست نیستند.
پشتیبانی هاستینگ باید در مواقعی که با مشکلات روبرو شدید مشکل شما رو به طور برطرف کنه که این امر با داشتن دانش فنی بالا در زمینه میزبانی وب امکان پذیره


هاست اشتراکی


در هاست اشتراکی شما و دیگر مشتریان – که ممکن است تعدادشان به هزاران نفر هم برسد – همگی بر روی یک سرور قرار دارید و منابع سرور (حافظه Ram و پردازنده و پهنای باند اتصال سرور به اینترنت و …) همگی بین کاربران مشترک است لذا اگر یک یا چند تا از سایت‌های مشتریان از منابع بیشتری استفاده کنند، منابع کمتری برای بقیه باقی می‌ماند و سرعت نمایش سایت آنها کاهش می‌یابد.


هاست اشتراکی برای سایت‌های کم‌بازدید (مثلا کمتر از هزار بازدید روزانه) توصیه می‌شود. در صورتی که بازدید سایت شما بالاتر رفت یا سرعت سایت شما کاهش یافت (زمان پاسخ‌دهی به دستور ping و اجرای کوئری‌های دیتابیس)، بهتر است به فکر انتقال به سروری قوی‌تر (سرور مجازی vps) باشید.



هاست‌های رایگان

اگر کار شما یک کار تفننی و [فعلا] غیرجدی است، توصیه می‌کنم پول خود را هدر ندهید. هاست‌های رایگان هر کدام محدودیت خاص خود را دارند (برخی محدودیت در حجم کل و برخی محدودیت در حجم یک فایل و …) اما بسیاری از آنها برای نصب یک وبلاگ وردپرسی یا یک فاروم (انجمن گفتگو) مناسب هستند.

اگر یک کاربر مبتدی باشید، گیگفا یک نمونه خوب برای شروع است و اگر هم حرفه‌ای هستید، سه گیگابایت فضای رایگان از سرور حرفه‌ای rhcloud سرورهای معتبر ردهت شروع خوبی برای شما خواهد بود.

در هاست‌های رایگان، هزینه هاست که رایگان است. در مورد دامنه هم تمام هاست‌های رایگان، یک زیردامنه در اختیار شما قرار می‌دهند تا شما مجبور نباشید هزینه دامنه را بپردازید. اما اگر دامنه خودتان را قبلا ثبت کردید و می‌خواهید از ابتدا به عنوان یک برند فعالیت کنید، باز هم بسیاری از هاست‌های رایگان (از جمله دو سرویس اشاره شده در بالا) این امکان را به شما می‌دهند که از دامنه اختصاصی خود استفاده کنید.

بسیاری از افراد، ایده‌ای در ذهن دارند و تصور می‌کنند که ایده‌شان بسیار عالی‌ست و بعد از دو سه ماه، روزی صد هزار بیننده خواهد داشت(!) و با تکیه به همین تصورات، اقدام به تهیه یک هاست گرانقیمت می‌کنند و پس از مدتی سرخورده می‌شوند چون سایت‌شان آن آمار خیالی را نداشته و آنها پول خود را به هدر داده‌اند.

من به همه دوستانی که قصد دارند سایتی را استارت بزنند که در مورد آینده آن مطمئن نیستند و تصمیم محکمی برای تکیه بر آن ندارند، توصیه می‌کنم که هاست رایگان استفاده کنند. طبعا اگر پس از گذشت چند ماه مشاهده کردید که تصورات و تخمین‌های شما درست از آب درآمده است و سایت شما قابل سرمایه گذاری است، می‌توانید در عرض چند دقیقه به یک سرور و هاست گران‌تر و با کیفیت بالاتر مهاجرت کنید.


تهیه نسخه پشتیبان ( Back Up )

یکی از امتیازات مهمی که میتوان برای یک شرکت درنظر گرفت امکان پشتیبان گیری هفتگی و ماهانه به صورت اتوماتیک است. در این صورت اگر شما هدف حملات مخرب قرار بگیرید و یا هک شوید یا سرور شما دچار اختلال و مشکل شود میتوانید اطلاعات خود را بازیابی کنید.

مکان سرور و سیستم عامل آن

یکی از عواملی که در سرعت بارگزاری صفحات سایت شما تاثیر زیادی دارد فاصله جغرافیایی سرور از کاربر است. برای مثال برای افرادی که در ایران زندگی میکنند سرعت اتصال سرورهای داخل ایران چند برابر سرورهای خارجی است و یا سرعت سروری که در آلمان قرار دارد نسبت به آنکه در کانادا یا آمریکا قرار دارد بیشتر خواهد بود.

در مورد سیستم عامل، اگر شما سایتی با زبان برنامه نویسی ASP راه اندازی کرده باشید چاره ای جز انتخاب ویندوز نخواهید داشت ولی به طور عمومی سرویسهایی که بر روی لینوکس ارائه میشوند پایدارتر،ارزانتر و بهتر هستند. در این سیستم عامل زبان PHP مورد استفاده قرار میگیرد و سرورهای قدرتمند آپاچی آنها را اجرا خواهند کرد. مزیت عمده سیستم عامل لینوکس علاوه بر کمتر بودن هزینه ها، اختیارات بیشتری است که در اختیار شما قرار خواهد گرفت، برای نمونه توانایی ویرایش فایل htaccess. یا بلاک کردن آی پی، حفاظت از تصاویر و یا جلوگیری از دزدیده شدن پهنای باند Hotlink و…

هزینه

در واقع میزان قیمت تعرفه میزبانی چندان با کیفیت آن ارتباط ندارد. الزاما شرکتی که هزینه های بالایی دریافت میکند کیفیت مناسبی ارائه نمی دهند و یا برعکس. نکته قابل توجه این است که هزینه اصلی ای که شما به شرکتهای میزبانی میپردازید مربوط به ترافیک ماهانه یا همان پهنای باند است و در مرحله بعد پشتیبانی و میزان فضای ارائه شده.


این مقاله رو در بخش های بعدی به روز میکنیم و در اختیار شما قرار میدیم

منبع : اولین داده

اگه از این مطلب خوشتنون اومد لطف کنید سری هم به تلگرام و اینستاگرام ما بزنید

اولین داده در تلگرام

اولین داده در اینستاگرام
 
بالا