• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب پاورمناسب برای دوستان

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
چقدر توضيحاتي كه راجع به صداي فن شنيدم جالب بود، با اين اوصاف اكثر فنهايي كه به صدا ميفتن رو بايد عوض كرد :(

راستي يك سوال ديگه، شنيدم كه بعضي فن ها هم گرد و خاك مثل يك گلوله تووش گير ميكنه و اصطكاك ايجاد ميكنه و باعث توليد صدا ميشه ( البته ظاهرا توو درصد كمي اينطوريه ) ميگن با يك سرنگ الكل رو با فشار به زير قسمت فن وارد كنين ممكنه تيكه هاي آشغال رو خارج كنه.چقدر اين كار مي تونه موثر باشه ؟

يك سوا ديگه هم اينكه توو طراحي خوب پاورهاي گرين شكي ندارم،اما خوب قيمت بالايي هم دارن، اگر كسي بخواد پاور خوبي داشته باشه اما نه به اين قيمت، چطور انتخاب كنه ؟

به عبارتي اكثرا پاور رو همون كه روي كيس هست انتخاب ميكنن، و كيس رو به خاطر قيافش! مارك خاصي براي كيس ها يا پاور ها هست كه خوب باشه ؟

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی چی تعطیله خودم هم میدونم این پاور جوابگوی اون سیستم نیست فقط خواستم که بایوس رو آپدیت کنم منتها تا برق رو زدم سیستم روشن شد ... مشکل از کجاست بنظر شما ؟ مادربورد نابود شده یا اینکه ممکنه پاور چون ضعیف بوده مشکل داشته ؟ این پاور سر سیستم قدیمی خودم خوب جواب میده و مشکلی نداره . هنوزم پاور جدیدم از گارانتی نیومده
خوب با یه پاور دیگه تست بگیرید مشخص میشه ولی همونطور که گفتم احتمال زیاد مشکل از پاوره نه مینبورد ولی بازم تا تست نگیرید 100% مشخص نمیشه .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
گرد و خاک خیلی تاثیر داره ، در عمل همون گرد و خاکه که در طولانی مدت باعث انحراف روتور (پروانه ) میشه. یه سری اسپری هیت برای تمیز کردن فن ، ول یفکر کنم موثر ترین راه درآوردن پروانه است. پروانه هیچ تماسی با بقیه فن (که یک برده) نداره ، فقط چند تا پره است که یک آهنربای حلقوی داخلش قرار گرفته. سیم پیچی استاتور داخل این آهنربا قرار میگیره و با تغییر جریان باعث چرخش آهنربا و فن میشه. بر عکس موتورهای معمولی که آهنربا ثابته

باز هم ممنون به خاطر توضيحاتتون، چند تا سال ديگه هم داشتم كه فكر كنم تا اينجاش به بحث پاور مربوط ميشد اما بيشتر از اين رو اگر اينجا بپرسم،احتمالاتاپيك منحرف شه.پس با اجازه تاپيكي باز مي كنم براي فن و سيستم هاي خنك كننده و بقيه سوالات رو اونجا مي پرسم

اين رو پيدا كردم :http://forum.persiantools.com/t44102-page45.html

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نتیجه تست های من درمورد روغن زدن پشت فن نشون داد که فقط تا دو ماه احتمال کار کردن هست بعد از دو ماه دوباره مشکل میخوره . فن های بلبرینگی عملکرد و عمر بهتری دارند .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خيلي جالب بود،‌ممنون
من كل پاور رو تازه باز كردم و خاك همه جاش رو پاك كردم،‌حتيا كل سيستم رو خونه تكنوني كردم
اما مشكل اصليم فن NORTH BRIDJE‌ سيستمم هست، به شدت صدا ميده اما اونقدر ريزه كه جايگزيني براش نتونستم پيدا كنم، فعلا سيستمم رو زير بار هاي سنگين محاسباتي نمي برم و مجبور شدم كانكتور اين فن رو از مادربورد جدا كنم، خوشبختانه بدون اين فن هم سيستم داره كار ميكنه (يعني مادربورد با عدم چرخش اون error نمي ده)‌و يك فن از كناره كيسم آويزون كردم طوري كه اون ناحيه رو خوب خنك كنه! اما كاملا نگرانش هستم :(

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواستی نمونش رو ازش عکس بگیر من برات پیدا میکنم .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ممنونم
اين عكسش ( مي دونم حتما ميگين اين سيستم چطور هنوز روشنه :p اما باور كنين 11 ماهه اصلا خاموش نشده!) اگر اجازه بدين اول كلا فن رو باز كنم مطمئن شم راهي نداره. بعد با شرمندگي بهتون زحمت مي دم.
از اينكه جايي هستم كه آدمهايي با سواد هم هستن خوشحالم

(حدود 20 دقيقست دارم سعي مي كنم عكس UPLOAD كنم،‌نخواستم توو هاستهاي خودم بزارم !! تا اينكه فهميدم ظاهرا TINYPIC هك شده :p عكس دوم ( از بي ربطيش به اينجا معذرت مي خوام ) اما‌ مجبور شدم عكس رو توو پرشين گيگم بزارم :p )

http://khepelesibilo.persiangig.com/image/IMAGE_029.jpg

http://khepelesibilo.persiangig.com/image/IMAGE_0291.jpg

4mir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cpu من intel dual core 2180 و mother board هم giga p31-ds3ls940 کارت گرافیکمم geforce 8400 gs 512 ولی پاورم green gp 330a هست به نظرتون ممکنه cpu یا مادر بورد یا قطعات دیگر سیستمم آسیب ببینه؟

در ضمن فن cpu خیلی صدا میده مشکل داره؟

ehsannirvana94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
پاور برای این دو تا سیستم چیا خوبه؟

mb : asus p5gc-mx
cpu : intel dual-core e2160 1.8
ram:1gig kingstone 800
vga : XFX geforce 8500 GT 256
combo sony
hard : 120 ide maxtor
floppy drive
monitor : lcd 1752 lg
و

mb : asus p5gc-mx
cpu : intel celeron 2.8
ram : kingstone 512mb 667
cd writer sony
floppy drive
monitor lcd 1752 lg

مرسی

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
مصرف اولی نزدیک 300 و دومی کمتر (پاور زیر 300 نداریم)

پیشنهاد برای خرید: اولی GP380 گرین و دومی GP330 بازم گرین. برای اولی GP480 ام بگیری بد نمیشه (چون 480 ه گرین PFC Active است!)

3tareh

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
می شه راهنمائی کنین واسه سیستم زیر چه پاوری مناسبه؟

CPU:Intel Core 2 Duo E6550
MB: Gigabyte 965p-s3
RAM: 2 x kingston 1GB
VGA:NVIDIA GeForce 8500 GT
HDD 250GB SATA
DVD RW & CD RW Sony

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
می شه راهنمائی کنین واسه سیستم زیر چه پاوری مناسبه؟

CPU:Intel Core 2 Duo E6550
MB: Gigabyte 965p-s3
RAM: 2 x kingston 1GB
VGA:NVIDIA GeForce 8500 GT
HDD 250GB SATA
DVD RW & CD RW Sony
یه 380 وات گرین یا بالاتر بگرین خوبه .

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من يه سيستم قديمي دارم با اين قطعات :
CPU: AMD Athlon 64 3000+ socket 754
MB: ASUS K8NE-Delux
RAM: 2x512mb DDR
VGA: Geforce FX5700
DVD-ROM IDE
DVD-RW IDE
HD 120GB SATA
56K PCI Modem
Floppy Drive

POWER: Green GP300 S4-D

الان مي خوام يه هارد SATA ديگه اضافه كنم. مي خواستم ببينم آيا نيازي به تغيير Power سيستم هست يا نه؟

.

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من يه سيستم قديمي دارم با اين قطعات :
CPU: AMD Athlon 64 3000+ socket 754
MB: ASUS K8NE-Delux
RAM: 2x512mb DDR
VGA: Geforce FX5700
DVD-ROM IDE
DVD-RW IDE
HD 120GB SATA
56K PCI Modem
Floppy Drive

POWER: Green GP300 S4-D

الان مي خوام يه هارد SATA ديگه اضافه كنم. مي خواستم ببينم آيا نيازي به تغيير Power سيستم هست يا نه؟

.
نه نیازی نیست .

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
نه نیازی نیست .

خيلي ممنون

يك سوال ديگه هم داشتم. من يه برنامه مانيتورينگ دما و ولتاژ كارت گرافيك رو سيستمم نصبه كه گاهي اوقات (معمولا وقتي كه كار زيادي از سيستم مي كشم) در مورد ولتاژ كارت گرافيك پيغام مي ده البته معمولا بعد از چند ثانيه ولتاژش درست ميشه. آيا اين مربوط به Power ميشه؟

.

alf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه سیستم با این مشخصات میخوام بردارم ولی نمیدونم کدوم یکی از این پاورها مناسب تره...
SIRTEC High Power HPC-560-A12C ATX 2.2
یا
Thermaltake ToughPower 750W ATX 2.2 (W0116)
برای این سیستم:
motherboard ASUS P5N-T DELUXE, Socket 775, nForce 780i SLI, ATX
CPU Intel Core 2 Quad Q9300 LGA-775 BOX
vga XFX GeForce 8800GTS (PV-T88G-YDD4), 512MB, HDTV-Out, PCIe
RAM OCZ DDR2 Reaper HPC 2x1024Mb PC2-9200 1150MHz دو عدد
HDD 1TB Western Digital WD7500AAKS 7200rpm 16Mb cache SATA II
tv tuner GoTView GoTView PCI Hybrid
ممنون...

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
به به چه سیستمی!
sirtec رو تو ایران کی داره؟!؟! در ضمن شما یه پاور 560 رو با یه پاور 750 مقایسه نکنید... در هر صورت مصرف شما همین حدود 750 خواهد بود... Acbel R8 800 بگیرید حالشو ببرین! :D ترمال با گارانتی فونیران رو فراموش کن!

alf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توضیحتون
من خودمم حدث زدم که پاور 750 رو بخواد:happy:
در مورد اون sirtec من ایران نیستم, یه سوال دیگه هم داشتم نهایتا به نظر شما Acbel R8 800 بهتره یا همون
Thermaltake؟
و یه چیزه دیگه: من میتونم از یه محافظ برق با خوروجی 300w استفاده کنم وقتی پاورم 750w ؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
به نظر من AcBel ... شما آمپراژ هاشون رو مقایسه کنید ... قیمت و ریویو ها...
در مورد محافظ هم ... تو ایران که نوسان برق هست محافظ میزارن ... و تا جایی که میدونم به غیر از ایران فقط 2-3 تا کشور شامل افغانستان و یه کشور آفریقایی هیچ کشور دیگه ای این مشکل رو ندارن!!
به هر حال قاعدتا 300 برای 750 جواب نمیده! مصرف بقیه قطعات هم بزارید روش...

بالا