انتقال بانک اطلاعاتی از لوکال هاست به سرور

شروع موضوع توسط mehdirm666 ‏11 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. mehdirm666

    mehdirm666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    یه جای خوب
    با سلام به دوستان.
    دوستان من یه دیتابیس با همون اسمی که توی لوکال هاست ساخته بدودم رو توی mysql سرور هم ساختم و بعد توی php my admin که خواستم import کنم . این پیغام رو میده .

    ============================================
    SQL query:

    -- phpMyAdmin SQL Dump
    -- version 2.6.1
    -- http ://w ww.phpmy admin. net
    --
    -- Host: localhost
    -- Generation Time: Nov 13, 2006 at 12:16 AM
    -- Server version: 4.1.9
    -- PHP Version: 4.3.10
    --
    -- Database: `nsd`
    --
    -- --------------------------------------------------------
    --
    -- Table structure for table `mybb_adminlog`
    --
    CREATE TABLE `mybb_adminlog` ( `uid` int( 10 ) unsigned NOT NULL default '0',
    `dateline` bigint( 30 ) NOT NULL default '0',
    `scriptname` varchar( 50 ) NOT NULL default '',
    `action` varchar( 50 ) NOT NULL default '',
    `querystring` varchar( 150 ) NOT NULL default '',
    `ipaddress` varchar( 50 ) NOT NULL default ''
    ) ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = latin1


    -------------------------------------------------------
    MySQL said:
    #1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DEFAULT CHARSET=latin1' at line 26

    =================================================

    چی کار کنم؟
    باتشکر
    فوریه .
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ورژن ماي اسکيو ال روي لوکالت چنده؟
    روي سرور چنده؟
    اينا بايد باهم بخوننا !
     
  3. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اگر خيلي فوري هست ديتابيس رو بفرست براي مدير host و تاکيد کن که موقع ريستور کردن از سوئيچ force ماي اسکيو ال استفاده کنن، اين طوري حداقل restore ميشه اما اينکه اون error چه اشکالي در ساختار يا اطلاعات ديتابيس ايجاد کنه معلوم نيست ولي حداقل ميشه برنامه اي که از اون ديتابيس استفاده ميکنه رو با اين روش سرپا کرد و بعد عيب ديتابيس رو حل کرد.
     
  4. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    من همیشه این مشکلو دارم :

    اینو از اخر همه کویری هایی که ساختار جدول رو مشخص میکنن ور دار

    کد:
     
    ENGINE = MYISAM DEFAULT 
     
    
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    نه شانکیماوت ! خیلی وقتها INSERT ساده هم همین ارور رو میده! باید حتما نسخه های مای اس کیو ال با هم بخونن!
     
  6. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    ممکنه دیتابیس با چرست latin1 مشکل داشته باشه
    این کد چرست رو از خط آخر بردار ببین درست میشه
     
  7. footbal
  8. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    این ارور فقط مال اینه که ورژن mysql روی کامت از سرور بیشتر هست
    سرور رو اپدیت بگو بکنند
     
  9. Alli

    Alli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2005
    نوشته ها:
    247
    تشکر شده:
    0
    من برای انتقال Database از یه سرور به سرور دیگه این برنامه رو پیشنهاد میکنم: Navicat ، برنامه عالی هست و همه امکاناتی برای مدیریت Database ها داره! البته برای وصل شدن به Mysql server اول تو قسمت Mysql سرورت این IP رو %.%.%.% اضافه کن تا بتونی از کامپیوترت وصل شی!
     
  10. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    این برنامه رو بزار ببینیم چیه؟
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اضافه کردن اين % ها مشکل امنيتي ايجاد نميکنه؟
     
zarpopخرید بک لینک