• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال ديتابيس از لوكال هاست به روي سرور

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
من به صورت آفلاين در سيستم خودم بيش از 2000 ركورد را در يك تيبل به صورت فارسي و يوني كد وارد كردم و براي انتقال آن به روي نت از طريق پي اچ پي ماي ادمين با كمك برنامه ماي اسكيوال فرانت و ماي اسكيو ال توربو منيجر تيبلم را به صورت اس كيو ال اكسپورت كردم. البته در هردوي اين برنامه ها فيلد هاي من به صورت عربي در هم ريختعه نشان داده مي شد ولي هنگام استفاده يوني كد بود.
حالا مشكل اينجاست كه براي انتقال فايل اسكيو الم با ارور مواجه مي شم و همان چند فيلد انتقال پيدا كرده هم به صورت علامت سوال نشان داده مشه (؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟؟؟) حتا صفحه را در حال يوني كد ميگذارم و يو تي اف 8 را هم انتخاب مي كنم و فنت هم تاهوما هست ولي در هر صورت علامت سوال مي بينم. حتي وقتي با اديت كردن يك فيلد از طريق پي اچ پي ادمين فارسي مي نويسم باز هم با علامت سوال نشان داده مي شه . وقتي اطلاعاتم را به فرمت يو تي اف 7 در ميارم و مي فرستم تبديل به فنت هاي به هم ريخته فارسي ميشه و مثلا حرف ي اصلا ديده نمي شه . پشتيبان هاست ميگه شما بايد همه اطلاعات را از اول و به صورت آنلاين وارد كني و به هيج وجه ريستور نكني كه در اون صورت فنت هاي فارسي يا عربي همه به هم مي ريزه . ولي فكر مي كنم بايد راهي باشه من داده ها را يوني كد وارد ديتا بيسم كردم ولي حالا براي ريستور (انتقالش به بانك روي هاستم ) با مشكل علامت سوال مواجه مي شم . براي انتقال تيبل هاي با محتواي انگليسي هيچ مشكلي نيست ! بفرماييد مشكل از كجاست از سرويس دهنده هست يا من و اگه از منه از اول چيكار بايد مي كردم اينطور نشه. لطفا اگه راهنمايي به ذهنتون مي رسه و راهي هست كمكم كنيد چون تا اينجاي كار واقعا نا اميدمك ميكنه . همينجا منتظر ميمونم!
ممنون از همه دوستان

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از miladmovie :
ورژن mysql ات روی لوکال چنده ؟ روی سرور چنده ؟

روي لوكال.4.1.10 هست و مال سرورم 4.1.13 آيا اين باعث مشكل ميشه ؟ توي سرورم وقتي اطلاعات را به صورت يوني كد وارد مي كنم از طريق كد نويسي مي بينم داخل ديتابيس به شكل ناشناخته دايره و كيو و مربع نمايش داده ميشه و باز هم فارسي نيست حتا صفحه هم یونی کد هست ولی فارسی نمی بینم !

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
والا من هم با این mysql 4.1.X مشکل داشتم ولی به فکر حلش نیافتادم !

صبر کن ببینم کسی از بچه ها روش حلش رو می دونه یا نه !

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از miladmovie :
والا من هم با این mysql 4.1.X مشکل داشتم ولی به فکر حلش نیافتادم !

صبر کن ببینم کسی از بچه ها روش حلش رو می دونه یا نه !
ممنون منتظرم!

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان ممنون . خودم بالاخره فكري به خاطرم رسيد و با استفاده از فايل اكسپرت شده اس كيو ال و كمي كد نويسي منتقل كردم ديتامو. :happy: ساده ترين راه ممكن بود كه تو چند ثانيه انجام شد البته اگه دوستان راه بهتر يا ديگري هم سراغ دارن بازم خوشحال مي شم پيشنهاد بدن.
با تشكر :)

Lover_Suspended

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روی لوکال هاست بکاپ بگیرید
روی هاست ریاستور کنید
البته باید با هم یک نسخه داشته باشند

aslani606

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من بعد از اينكه سايت خودم را با برنامه
Wampserver
به صورت
localhost
در كامپيوتر خودم طراحي كردم
چگونه ميتوانم آن را آپلود كنم
من از برنامه هاي مديريت سايت و انجمن در ساخت سايتم استفاده كردم
مثل DatalifeEngi_ PersianBB2
دیتابیسی را كه درست شده چطوري به سرور منتقل كنم
پایگاه های داده ها
(SQL)
ساخته شده چطوري منتقل كنم
در كل من سايتم رو در لوكال چطوري به سرور منتقل كنم چه فايلهايي رو بايد آپلود كنم
با تشكر

بالا