انتقال دیتابیس برای تغییر سرور

شروع موضوع توسط hba ‏22 فوریه 2006 در انجمن vBulletin و IPB

  1. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    سلام
    اقا من می خوام دیتابیس سایتم رو که vbulletin هست انتقال بدم رو یه سرور دسگه ولی حجمش زیاده و نمی تونم دانلود کنم و بعد اپلود کنم
    خود انجمن برام بک اپ می گیره و می تونم فایل رو انتقال بدم رو اون سرور ولی چه طوری فایل رو بریزم رو دیتابیس اون سرور؟
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,504
    محل سکونت:
    Internet
    چه دسترسی هایی داری؟ اگر ssh داری که هیچ ولی اگر نداری باید از مدیر سرور بخوای این کار را بکنه.
     
  3. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    بله همه چیز دارم ssh هم دارم فقط بگید چه دستوراتی بزنک
    یکم کامل بگید که بزنک درست شه
    ممنون
     
  4. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    اقا کمک رو برسون منتظرم
     
  5. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    اقا دستور رو پیدا کردم :
    mysql -h localhost -u user -ppassword dbname < /home/userdomain/public_html/sql.sql

    ولی یه مشکل هست از بک اپ ایراد می گیره :
    You have an error in your SQL syntax. Check the manual t hat corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DEFAULT CHARSET=latin1' at line 6

    ولی من این بک اپ رو رو لوکال تست می کنم جواب می ده مال همین vbulletin هست خودش ساخته وای حالا هاست ارور می گیره
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ورژن ماي اس کيو ال قبلي با اين يکي نيست.
    ورژن قبلي چنده؟
    جديده چنده؟
     
  7. footbal
  8. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    اره خودم فهمیدم اون 4.1 هست و جدیدده 4.0 برای همین به سرور گفتم الان دارن اپتودیت می کنند
    مشکل دیگری که نباید باشه؟
     
  9. lisham

    lisham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2005
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    لطف می کنید بگید واسه این ssh کجا باید رفت؟؟؟
    من که سر در نمی آرم

    اگه توضیح کامل بدید ممنون میشم
     
  10. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    دوست من ssh یعنی رابط با لینوکس اگر دی کنترل پنل ندارید یعنی ادمین این قسمت رو بسته چون می شه باش کل سرور رو هک کرد
    با برنامه putty هم می تونی کار کین ip و یوزر و رو می دی وصل می شه و دستورات unix اجرا می کنی رو سرورت
     
  11. lisham

    lisham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2005
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    آقا این برنامه رو از کجا بیارم؟؟؟

    اگه بتونی راهنمایی ام کنی جبران می کنم

    ممنون

    اگهه بتونی پیام شخصی بدی یا ا دی یاهوت را بزرای ممنون می شم
     
  12. sunsilverboy

    sunsilverboy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2006
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hell
    برای ssh با هاستینگ سایت خودتون در میون بذارید بهتره
     
  13. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    از کجاش میشه این کارو کرد ؟ من هیچ راهی به غیر از phpmyadmin برای بک آپ گرفتن از دیتابیس وی بی پیدا نکردم ...
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    چرا از بک آپ خود سی پنل استفاده نمی کنی؟
    قابلیت ارسال به ftp هم داره
     
  16. luna

    luna کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2005
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    سلام
    سروری که من ازش هاست میگرفتم یه مرتبه سرویسش رو قطع کرده و من فقط الان چند تا بک آپ از وی بی دارم که به خاطر کاربرای قبلی- مطالب و تالارها خیلی مهمه که برگردونده بشه.

    vb.xml : اینو از پی اچ پی مای ادمین گرفتم
    localhost.sql : اینو هم نمیدونم از کجا گرفتم
    vb.gz : اینو از بک آپ اس کیو ال سی پنل گرفتم
    vb : اینو نمیدونم چون پسوند نداره
    vbulletin.sql : اینو از خود قسمت ادمین گرفتم

    متاسفانه هیچکدوم از این بک آپها رو نتونستم ریستور کنم و تماس با ادمین دو سروری که الان ازشون سرویس میگیرم برای برگردوندن بک آپ بی نتیجه مونده.
    XML که آپ نمیشه و sql هم فقط هفت تا تیبل رو بر میگردونه.
    از اساتید عزیز مخصوصا" جناب آقای مهندس احسان حسین زاده که نخواستم با تلفن مزاحمشون بشم درخواست راهنمایی و مساعدت دارم.
    با تشکر
     
  17. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    [​IMG]
    معامله میکنیم ! شماره احسانو بده منم سایتتو درست میکنم ! [​IMG]
     
  18. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    فك كنم منظور ش شماره اي اس پي شون باشه :D
     
  19. luna

    luna کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2005
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    دوستان عزیز من شماره دفتر کار ایشون رو دارم فقط و نمیونم که ایشون راضی هستند که بدم یا نه چون گذاشتن شماره مدیر یه تالار به این بزرگی کمی کم لطفی هست چون همه سوال فنی دارن و حتی من خودم برای این مشکل تماس نگرفتم.
    لطفا" بگید من چطوری میتونم تمام یوزرها و مطالب تالارها رو برگردونم با توجه به این همه بک آپ
    ممنون میشم
     
zarpopخرید بک لینک