• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال فایلها از هاست دانلود به سرور مجازی ویندوز

M.Shamakhe

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بنده فایلهای دانلودی را بر روی هاست دانلود نگهداری می کردم و الان قصد دارم از سرور مجازی ونیدوز برای این کار استفاده کنم.
الان میخواستم فایلهای دانلود که در هاست دانلود قرار دارند را بر روی سرور مجازی ویندوز منتقل کنم. برای این کار باید چگونه عمل کنم ؟
حجم فایلها در حال حاضر 5 گیگ است .

ممنون میشم که اساتید راهنمایی بفرمایند.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
اول با ریموت دسکتاپ متصل بشید به سرور مجازی بعد میتونید فایلها را دانلود کنید بر رویه سرورم مجازی و یا میتونید یک نرم افزار FTP نصب کنید و با ftp فایلها را منتقل کنید

M.Shamakhe

Registered User
لایک‌ها
0
اول با ریموت دسکتاپ متصل بشید به سرور مجازی بعد میتونید فایلها را دانلود کنید بر رویه سرورم مجازی و یا میتونید یک نرم افزار FTP نصب کنید و با ftp فایلها را منتقل کنید

ممنون از جوابتون

بنده تا حالا با وی پی اس کار نکردم . شرمنده اگر سئوالا هام مبتدیانه هست.
چند سئوال هم در رابطه با سرور مجازی ویندوز داشتم :

1. برای انتقال فایلها از سرورهای دیگر به غیر از استفاده از نرم افزارهای دانلود راه دیگری هم هست ؟
2. نحوه آدرس فایلهای دانلود به چگونه هست ؟ بنده ساب دامین dl.site.com را بر روی IP سرور مجازی ست کردم . ولی نمیدونم چگونه لینک دانلود فایلها رو توی سایت قرار بدم .

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ممنون از جوابتون

بنده تا حالا با وی پی اس کار نکردم . شرمنده اگر سئوالا هام مبتدیانه هست.
چند سئوال هم در رابطه با سرور مجازی ویندوز داشتم :

1. برای انتقال فایلها از سرورهای دیگر به غیر از استفاده از نرم افزارهای دانلود راه دیگری هم هست ؟
2. نحوه آدرس فایلهای دانلود به چگونه هست ؟ بنده ساب دامین dl.site.com را بر روی IP سرور مجازی ست کردم . ولی نمیدونم چگونه لینک دانلود فایلها رو توی سایت قرار بدم .

بله با مرورگر خود سرور مجازی(اینترنت اکسپلورر) هم میتونید این کارو انجام بدید و فایلها را دانلود کنید
iis را نصب کردید؟
اگه نصب کردید باید تو این فولدر فایلها را بزارید تا دانلود شوند C:\inetpub\wwwroot
برای وصل کردن سابدامین هم باید یک A record از سابدامین در هاست سایت اصلیتون به ایپی سرور مجازی بدید

M.Shamakhe

Registered User
لایک‌ها
0
بله با مرورگر خود سرور مجازی(اینترنت اکسپلورر) هم میتونید این کارو انجام بدید و فایلها را دانلود کنید
iis را نصب کردید؟
اگه نصب کردید باید تو این فولدر فایلها را بزارید تا دانلود شوند C:\inetpub\wwwroot
برای وصل کردن سابدامین هم باید یک A record از سابدامین در هاست سایت اصلیتون به ایپی سرور مجازی بدید

سپاس فراوان بابت پاسخ کاملتون
یه سئوال دیگه داشتم :
الان دو تا درایو ( C-E ) هستند که میزان فضای درایو C 14 گیگ بیشتر نیست که در حال حاضر فقط 2 گیگ فضای خالی داره .
ولی درایو E فضای 15 گیگ داره . با توجه به اینکه گفتید که فایلها باید در مسیر C:\inetpub\wwwroot باشند ، برای حل این مشکل چیکار باید کرد ؟ مسیر فایها رو چگونه میشه تغییر داد .
مرسی

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
سپاس فراوان بابت پاسخ کاملتون
یه سئوال دیگه داشتم :
الان دو تا درایو ( C-E ) هستند که میزان فضای درایو C 14 گیگ بیشتر نیست که در حال حاضر فقط 2 گیگ فضای خالی داره .
ولی درایو E فضای 15 گیگ داره . با توجه به اینکه گفتید که فایلها باید در مسیر C:\inetpub\wwwroot باشند ، برای حل این مشکل چیکار باید کرد ؟ مسیر فایها رو چگونه میشه تغییر داد .
مرسی

الان اون مسیری که گفتم در درایو C موجود هست؟(C:\inetpub\wwwroot)
نسخه ویندوز سرورمجازی چیه؟

M.Shamakhe

Registered User
لایک‌ها
0
کسی از دوستان راه حل مشکل بنده را نمی داند ؟

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزیز بهتر بود 2008 می خریدید امنیت آن بیشتر بود شما بایستی 2 کار انجام دهید نصب iis و تنظیم آن و راه اندازی dns سرور تا بتوانید دامین خود را به سرور متصل نمایید.
مانند
dl.yourdomain.com
فضای هارد شما هم مهم نیست در کدام درایو باشد آدرس وب سایت را در iis تغییر می دهید.

M.Shamakhe

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز بهتر بود 2008 می خریدید امنیت آن بیشتر بود شما بایستی 2 کار انجام دهید نصب iis و تنظیم آن و راه اندازی dns سرور تا بتوانید دامین خود را به سرور متصل نمایید.
مانند
dl.yourdomain.com
فضای هارد شما هم مهم نیست در کدام درایو باشد آدرس وب سایت را در iis تغییر می دهید.

ممنون از جوابتون
یه سئوال دیگه داشتم :
آیا امکانش هست که از اسکریپت لیچ در سرور مجازی ویندوز استفاده کرد ؟

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
ممنون از جوابتون
یه سئوال دیگه داشتم :
آیا امکانش هست که از اسکریپت لیچ در سرور مجازی ویندوز استفاده کرد ؟
بله اگر دیتاسنتر با این مورد مشکلی نداشته باشه البته خود سرور مجازی کار لیچ را راحت تر و کارا تر برای شما انجام می دهد.البته پیشنهاد ما استفاده از سرویس های rapidbaz هست.

بالا