سایت ساز وبزیخرید بک لینک

انتقال محتويات يك صفحه وب به صفحه خودمون

شروع موضوع توسط Persia ‏9 مارس 2004 در انجمن HTML

  1. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    سلام.
    فرض كنيد يه صفحه وب هست كه توش يه سري اطلاعات وجود داره. مثلا تابلو قيمت سهام:
    http://www.irbourse.com/FForms/CurrentPrice.aspx
    مي خواهيم محتويات اين صفحه رو يه جوري استخراج كنيم و با فرمت دلخواه خودمون تو صفحه خودمون نمايش بديم. جوري كه معلوم نشه از كجا گرفتيم.
    ميشه؟

    توضيح: از فريم نمي خوام استفاده كنم.
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Smart -- viruS

    Smart -- viruS کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    ميشه يه مسال از يه
    SITE
    بزنی که وازه تر بشه​
     
  4. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    مثال زدم كه.
    مثلا مي خوام اطلاعات تابلوي بورس رو كه اينجاست:
    http://www.irbourse.com/FForms/CurrentPrice.aspx
    تو سايت خودم بيارم. اما مثلا رنگ و نوع فونتها رو تغيير بدم. ضمنا كسي هم با ديدن صفحه نفهمه اطلاعات از يه سايت ديگه داره مياد.
     
  5. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    بذارين يه جور ديگه سوالمو مطرح کنم شايد فرجي شد:
    يه صفحه داريم مثلا تو اين آدرس: http://www.irbourse.com/FForms/CurrentPrice.aspx
    مي خواهيم کد صفحه (كد html که ما دريافت مي کنيم) رو بگيريم. يه جاهاي مشخصي از اون رو حذف کنيم. مثلا يه تيبل. باقي رو ذخيره کنيم يا نمايش بديم.
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,926
    تشکر شده:
    3,681
    محل سکونت:
    Internet
    اگه بتونی از این صفحه یه جوری خروجی منظم بگیری میشه کارهایی کرد. من متاسفانه در زمینه کد نویسی قوی نیستم ولی با مثلا php میشه که تگهای اضافی این صفحه رو حذف کنه و به صورت خروجی جدید بده بیرون. یه جوون با معرفت پیدا بشه کمکت کنه خوب میشه.
     
  7. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    دمت گرم که هوای ما رو داری.
     
  8. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    خوب نمي دونم چقدر برنامه نويسي بلدي. ولي با php می تونی اون آدرس رو بخونی (هر دفعه که به روز باشی) بعد محتویات اون رو با استفاده از کدهای PHP دسته بندی کنی و دقیقا اونجایی رو که می خوای در بیاری.
    اگه اون صفحه یک تمپلیت ثابت داشته باشه صفحه تو هم می تونه به صورت اتوماتیک مثلا هر روز فلان جای صفحه رو نشون بده.
     
  9. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    برنامه نویسی که بلدم. اما commodore 64 assembly و GW Basic و Turbo Pascal(زبونای عهد دقیانوس) . یه موقعی یه چیزایی حالیمون بود. اما یه چند سالی تو نخ کامپیوتر نبودیم، وقتی برگشتیم دیدیم کلی چیزای جدید اومده و کلا کن فیکون شده.
    اما باید PHP یاد بگیرم.
    پس راه دیگه(آسونتر) نداره؟ مثلا نمیشه یه برنامه ای باشه که صفحه HTML رو بدیم بهش xml تحویلمون بده.(منطقا چنین چیزی میشه؟)
     
  10. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    اون راهي كه مي گي به نظر من نمي شه.
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,926
    تشکر شده:
    3,681
    محل سکونت:
    Internet
    یه سری سایت هستن که این کار رو میکنن. ولی خب باید صفحه از لحاظ کد در وضعیت قابل قبول و مرتبی باشه. حالا یه امتحانی بکن. مثل:
    www.voidstar.com

    احسان و ساسان کانادایی در این زمینه خوب وارد بودن.
     
  12. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    تا جايي كه من فهميدم براي استفاده از اين سايت بايد در كد html صفحه span هاي خاصي بذاريم تا بتونه براي تبديل به rss تشخيصشون بده.
    براي وقتي خوبي که صفحه مبدا توسط خودمون طراحي بشه.
     
  13. Ali2k

    Ali2k کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    195
    تشکر شده:
    0
    اين دقيقا مشكل من هم هست
    نمي دونم چرا سايت بورس rdf نمي ده كه بقيه هم استفاده كنند
    يه شبكه خصوصي درست كرده تا اونجا كه من ميدونم و فقط شركت هايي كه تو بورس هستند مي توانند وارد اين شبكه بشند :wacko:
    اين فكري هم كه براي ايمپورت كردن صفحه تو پي اچ پي كردي من هم فكر كرده بودم ولي مشكل اينه كه اگر يكم تغيير كنه ديگه كار نمي كنه يه برنامه خيلي حرفه اي بايد نوشت :hmm: تازه كرش كردن سرور ها يطرف ديگه لنگ مي كنه
    خواهشن هر كس به نتيجه رسيد اينجا مطرح كنه
    راستي شما اخبار رو از كجا مي گيرين
    ممنون مي شم كمك كنيد
     
  14. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7
  15. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,926
    تشکر شده:
    3,681
    محل سکونت:
    Internet
    خب یه مقدار راهنمایی هم بکنی بد نیست.
     
  16. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  17. Ali2k

    Ali2k کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    195
    تشکر شده:
    0
    آقا راهنمايي كن منتظريم
     
  18. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7
    سلام
    امروز همين جور گذري اومدم اين انجمن ديدم اي دل غافل .... - من تا حالا فكر ميكردم كه اينجا (يعني پرشين تولز) تو هر تاپيكي كه پست بزنم خودش اتوماتيك در صورت پست جديد در اون تاپيك با ايميل خبر ميده - حالا اگر از يك جايي تنظيم داره لطفا بگيد !!! البته تو همون صفحه ايميل هم بود كه از اون طريق هم ميتونستيد خبر بديد.

    اين صفحه كدش 20 خط بيشتر نيست - من راهنمايي ميكنم تكميلش با خودتون
    1- صفحه مورد نظرتون (هرچي كه هست) با WinHttpRequest بخونين بريزينش تو يك بافر
    2- با استفاده از regular expression ها هر چيزي رو كه توي صفحه مورد نظرتون هست پيدا كنيد و تغيير شكل بدين
    3- صفحه خودتون رو با response.write بسازين

    همش همين!

    اينهم مرجع
    http://msdn.microsoft.com/library/d...http/http/winhttprequest_object_reference.asp
     
  19. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    بالای صفحه نوشته امکانات بیشتر -با موس برو روش! گزینه ساب اسکریت دیس ترید -رو انتخاب کن
     
  20. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    آره خبر مي‌ده.
    ولي اگه واسه يه تاپيك خبر بده و كليك نكني، انگار ديگه پست هاي جديد رو نمي‌گه.
    تو ايميلش كه اينطور نوشته!
     
  21. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7

    با تشكر از mazoolagh

    آيا کسي ميتونه براي اين کار کد php بنويسه؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی