Farhad palang
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1
- لایکها
- 0
آقا سلــــــــــــام! 8)
دمتون سماور با این تیریپ هاستینگ
من چند تا سوال داشتم
راستش من دو هفته پیش از یه جایی دومینو 10 مگ هاستینگ گرفتم...
بعد این دومین که ثبت شد هیچ...ما با این هساتینگه مشکلاته عدیده ای داشتیم!! :?
خیلی از موقعها صفحه لود نمیشد. خلاصه بعد از چندی فهمیدیم که بعله مشکل از مخابراته
و اینا مثکه میخان یه سری سایتارو فیلتر کنن...جاش میگیرن یه محدوده رو فیلتر میکنن! :x
خلاصه این سایته یه چند روزی آپه و یه چن روزی داون!!
حالا من میخوام این پلن 2 شمارو رو بگیرم... ولی یه سوال برام پیش اومده!
من اگه از شما اکانت بگیرم و آدرس دی ان اس هارو توی دومینم به آدرسای شما تبدیل کنم ، این هاستینگ فعلی که 10 مگ داره! ، میشه هر وقت خواستم )مثلاً دو مواقع اضطراری!( بگیرم دی ان اس هارو عوض کنم بذارم رو همون قبلی؟!
یه سوال دیگه اینکه فکر مینکنین 1 گیگ ترافیک بره یه سایت با روزی 150 تا بازدید کننده بس باشه؟!
و سوال آخر اینکه همه ی این بندو بساطه کنترول پنلو مووبل تایپو اینا هم با اکانت تقدیم میشه دیگه نه؟
شرمنده طولانی شد. دستتون درست!
دمتون سماور با این تیریپ هاستینگ
من چند تا سوال داشتم
راستش من دو هفته پیش از یه جایی دومینو 10 مگ هاستینگ گرفتم...
بعد این دومین که ثبت شد هیچ...ما با این هساتینگه مشکلاته عدیده ای داشتیم!! :?
خیلی از موقعها صفحه لود نمیشد. خلاصه بعد از چندی فهمیدیم که بعله مشکل از مخابراته
و اینا مثکه میخان یه سری سایتارو فیلتر کنن...جاش میگیرن یه محدوده رو فیلتر میکنن! :x
خلاصه این سایته یه چند روزی آپه و یه چن روزی داون!!
حالا من میخوام این پلن 2 شمارو رو بگیرم... ولی یه سوال برام پیش اومده!
من اگه از شما اکانت بگیرم و آدرس دی ان اس هارو توی دومینم به آدرسای شما تبدیل کنم ، این هاستینگ فعلی که 10 مگ داره! ، میشه هر وقت خواستم )مثلاً دو مواقع اضطراری!( بگیرم دی ان اس هارو عوض کنم بذارم رو همون قبلی؟!
یه سوال دیگه اینکه فکر مینکنین 1 گیگ ترافیک بره یه سایت با روزی 150 تا بازدید کننده بس باشه؟!
و سوال آخر اینکه همه ی این بندو بساطه کنترول پنلو مووبل تایپو اینا هم با اکانت تقدیم میشه دیگه نه؟
شرمنده طولانی شد. دستتون درست!