• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال هاستینگ...

Farhad palang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلــــــــــــام! 8)

دمتون سماور با این تیریپ هاستینگ ;)

من چند تا سوال داشتم
راستش من دو هفته پیش از یه جایی دومینو 10 مگ هاستینگ گرفتم...
بعد این دومین که ثبت شد هیچ...ما با این هساتینگه مشکلاته عدیده ای داشتیم!! :?
خیلی از موقعها صفحه لود نمیشد. خلاصه بعد از چندی فهمیدیم که بعله مشکل از مخابراته
و اینا مثکه میخان یه سری سایتارو فیلتر کنن...جاش میگیرن یه محدوده رو فیلتر میکنن! :x
خلاصه این سایته یه چند روزی آپه و یه چن روزی داون!! :D

حالا من میخوام این پلن 2 شمارو رو بگیرم... ولی یه سوال برام پیش اومده!
من اگه از شما اکانت بگیرم و آدرس دی ان اس هارو توی دومینم به آدرسای شما تبدیل کنم ، این هاستینگ فعلی که 10 مگ داره! ، میشه هر وقت خواستم )مثلاً دو مواقع اضطراری!( بگیرم دی ان اس هارو عوض کنم بذارم رو همون قبلی؟!

یه سوال دیگه اینکه فکر مینکنین 1 گیگ ترافیک بره یه سایت با روزی 150 تا بازدید کننده بس باشه؟!

و سوال آخر اینکه همه ی این بندو بساطه کنترول پنلو مووبل تایپو اینا هم با اکانت تقدیم میشه دیگه نه؟ :p

شرمنده طولانی شد. دستتون درست!

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
سلام ،

شما هر موقع که دي ان اس ها رو تغيير بدهيد روي سرور قبليتون بعد از 24 ساعت سايتتون از روي سرور قديميتون بالا مياد به شرط اينكه اون شركت account شما رو پاك نكنه.

از نظر من كافيه و مشكلي نخواهي داشت.
بله كنترل پنل و ام تي و ... با اكانت تقديم مي شود قربان !

چاكريم

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من چند تا سوال دارم
من يه سايت دارم برخلاف اين سايت صاحاب نداره يعني مدتيه كه به روز نشده . چرا هم داره كه بعدا ميگم ميخوام سايتمو از يه ميزبان ديگه بكشم بيارم توي اينجا حالا سوالها
1- اين سايت حدود يك ساله كه راه اندازي شده و كمتر از يك ماه ديگه كلا تاريخ مصرفش تموم ميشه (ميزبان رو ميگم) آيا براي دامنه يا همان دومين بايد ثبت مجدد بشه (كه اگه لازمه ميخوام شما انجامش بديد و پول و مولش هم به چشم فقط بگو چقدر كيه كه بده :D )
2- آيا حالاكه ميخوام ميزبان عوض شه لازمه چه كاري انجام بدم يعني پس از درخواست كردن و پرداخت پول براي انتقال ميزباني با شما بايد چه كنم با ميزبان قبلي چه كار و آيا لازمه چيزي به اون بگم و يا اون بايد ستينگي انجام بده ؟؟؟
3- ميخوام ميزباني 100 مگابايتي رو بگيرم(يعني شماره سه) حالا هم يه سايت ساختم با <a href='http://www.farsinuke.com' target='_blank'>فارسي نوك</a>(زنده باشن اين بچه هاي فارسي نوك كه زحمت ميكشن) كه روي كامپيوتر خودم هست ميخوام انتقالش بدم اونجا چقدر از اين 100 مگا بايت بايد اشغال بشه (بجز فايلهاي خودم رو ميگم چيزايي كه باد اضافه شما نصب كنيد تا كاملا بشه از سايت استفاده كرد مثل كنترل پانل و ... در كل ميخوام بدونم فضاي مفيدي كه باقي ميمونه چقدره كه واسش برنامه بچينم و پرش كنم.
4- سايت جديد يه قسمت داره كه ميشه توسط ديگران توش آپلوديد(كنترل پنل قسمت فايل منيجر رو ديدي اين شبيه شه) حالا بگم من اين رو ميخوام (ماجولش رو نوشتم فقط ميخوام امكان آپلود باشه فقط همين نگي نگفتي و بگي اين قسمت رو بايد با كوبيده اضافه بگيري)

بقيش هم براي بعد.
قربانت

ايران ويج

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
سلام دوست عزیز

1- شما باید دامین رو بگیرید ولی اگه می خواهید ما این کار رو بکنیم خیلی زود باید درخواست کنید چون ترانسفر شدن دامین نزدیک به پایان تاریخ دامین قفل می شه و نمی شه کاریش کرد جز اینکه همون جای قبللی براتون بگیردش یا اینکه صبر کنید مدتش تموم شه و دوباره ما بگیریمش (که امکان داره زودتر از ما یکی دیگه بگیردش و دامین رو از دست بدهید)

2- شما اگه دامین رو هم از ما بگیرید هیچ کاری ندارید نه با شرکت قبلی و نه با ما فقط فایلهاتون رو روی هاست ما بارگذاری می کنید و همین.
اگه دامین از جای دیگه بود باید دی ان اس های ما رو درون کنترل پنل دامین بزنید.

3- فایلهای مربوط به کنترل پنل و ... در حدود 1 مگابایت جا می گیره ولی ما فایلهای ام تی رو هم می ریزیم که شما می تونید پاک کنید. در کل بیشتر از 2مگابایت نباید بشه.
توجه کنید که فضای ایمیل هاتون هم روی همین فضا است.

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نوكرتم پرداختيدم حالا چه كنم (اون فرم هم كه مربوط به شماره پرداخت و كد شعبه و ... بود پر كردم حالا چه كنم) ؟

ايران ويج

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
سلام ، اندكي صبر !!!!
هيچ كار ديگه اي نمي خواد بكني !

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من واست يه ايميل زدم لطفا جوابش رو با ايميل بزن بهم .

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
آقا چون دامينت expire شده ايميل بر مي گرده.
من جواب دادم. ولي برگشت خورد گفت همچين داميني وجود نداره كه ايميل بهش بره.
لطف كن از يك ايميل ديگه ايميل بزن تا من جوب رو بفرستم.

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا چون دامينت expire شده ايميل بر مي گرده. &nbsp;
من جواب دادم. ولي برگشت خورد گفت همچين داميني وجود نداره كه ايميل بهش بره.
لطف كن از يك ايميل ديگه ايميل بزن تا من جوب رو بفرستم.
[email protected]
من ميتونم پي ام هم از اين سايت بزنم .
دستم به دامنت كار مارو راه بنداز (ببخشيد ...به شلوارت ...)

بالا