منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

انتقال ویندوز با محتویات برنامه های نصب شده به هارد دیگر

08610023

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2007
نوشته‌ها
504
لایک‌ها
9
محل سکونت
iran
عزیزان دل بنده میخوام یه هارد با ویندوز نصب شدش رو انتقال بدم به یه هارد دیگه .
چون تعداد برنامه های نصبی زیاده نمیشه دوباره از اول نصب کرد.

آیا این کار شدنیه و اگه میشه چه کارایی رو باید کرد.؟؟:happy:

ضمنا قراره از ide به sata انتقال پیدا کنه.
 

123perspolis

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژوئن 2006
نوشته‌ها
317
لایک‌ها
2
محل سکونت
تهران -
Image بگیر بعد روی هارد دوم بازش کن
با برنامه Norton Ghost میشه
 

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
3,406
لایک‌ها
1,345
سن
47
سلام 08610023 عزيز
1538.gif


. بله شدنيه! همانطور كه دوست خوبمان هم اشاره نمودند برنامه Ghost اين كار را برايتان انجام مي‌دهد. در اين تاپيك آموزش آن موجود هست. IDE يا SATA بودن هم مهم نيست! در ضمن از برنامه شركت Acronis به نام True Image هم مي‌توانيد استفاده نماييد.

موفق باشيد.
67562.gif


خداحافظ
IgImAx
88/04/12
209266.gif
26650.gif
 

08610023

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2007
نوشته‌ها
504
لایک‌ها
9
محل سکونت
iran
دوستان خیلی مرسی.
 

finepix

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2006
نوشته‌ها
2,007
لایک‌ها
81
سن
43
محل سکونت
تهران
ميبخشيد زير خاکی ميارم بالا
من ميخوام hard با ويندزی که روش نسبه بزارم رويه مين سيپو جديد
اما سيستم ريست ميشه و ويندز بالا نمياد
راهی هست؟
 

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
3,406
لایک‌ها
1,345
سن
47
سلام finepix عزيز
1.gif


1) http://forum.persiantools.com/t44081.htmlويندوز شما چي هست؟ XP/Vista/7؟

2) آيا مي‌توانيد به Safe Mode برويد؟

3) اگر ويندوز شما XP هست، لازم هست كه برند و مدل مادربورد را دقيقن بنويسيد؟

موفق باشيد.
67.gif


خداحافظ
IgImAx
90/05/02
26.gif
103.gif
 

finepix

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2006
نوشته‌ها
2,007
لایک‌ها
81
سن
43
محل سکونت
تهران
مشخصات قطعات قبلی
cpu- intel quad 9550
main asus p5q
windows xp sp3

مشخصات قطعات جديد
cpu- AMD athlon x2 4000
main abit m2sv
vga onboard

safe mode رسترت ميشه


لطف بزرگی در حق من ميکنيد
 

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
3,406
لایک‌ها
1,345
سن
47
سلام finepix عزيز
1.gif


. پاسخ سوال 2 را نداديد و سوال 3 هم مشخصات (نام برند و مدل مثلن ASUS و مدل P5-85 GL Delux) مادربورد را سوال كرده بودم و نه پروسسور (CPU)!

موفق باشيد.
67.gif


خداحافظ
IgImAx
90/05/02
26.gif
103.gif
 

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
3,406
لایک‌ها
1,345
سن
47
سلام finepix عزيز
1.gif

مشخصات قطعات قبلی
cpu- intel quad 9550
main asus p5q
windows xp sp3

مشخصات قطعات جديد
cpu- AMD athlon x2 4000
main abit m2sv
vga onboard

safe mode رسترت ميشه


لطف بزرگی در حق من ميکنيد
. متاسفانه ويندوز شما XP است و همين خودش خيلي كار را مشكل مي‌كنه!! مادربورد اولي شما Asus بوده كه چيپ مربوط به هاردديسك آن داراي تكنولوژي AHCI بوده! يا شما AHCI را در بايوس خاموش كرده بوديد يا از درايور آن كه در سايت Asus و در همان لينكي كه به من داديد موجود است، استفاده نموديد. حالا چه AHCI روشن بوده يا نبوده و چه درايور نصب نموديد يا نكرديد!؟ همه اين‌ها مي‌توانند دليلي باشند كه روي سيستم جديد به مشكل بربخوريد.

. تازه مشكل AHCI يكي از چندين مشكل شماست! مادربورد سيستم جديد شما چيپش NVidia است كه خود همين تفاوت بزرگ كلي مشكلات ديگه را بوجود مياره!!! مادربورد جديد شما اين است ديگه؟

. حالا سوال اينه: آيا شما در سيستم قبلي AHCI را روشن نگاه داشته بوديد يا نه؟! اگر روشن بوده پس ويندوز XP بدون درايور AHCI نميتونسته نصب بشه مكر اينكه در زمان نصب درايور آن را با فلاپي درايو به خوردش داده باشند يا با CD ويندوز ادغام كرده باشند. پس سوال مهم اينه آيا AHCI در بايوس سيستم روشن است يا نه؟!

موفق باشيد.
67.gif


خداحافظ
IgImAx
90/05/02
26.gif
103.gif
 
Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
3,406
لایک‌ها
1,345
سن
47
سلام finepix عزيز
1.gif


. يك نكته جانبي خدمتتان عرض كنم! كلن كپي يك ويندوز از يك سيستم به سيستم ديگه چندان كار اصولي نيست ديگه بماند كه تفاوت بين قطعات دو سيستم و به خصوص چيپ مادربورد‌ها از زمين باشه تا آسمان!!! مطمئنن در چنين حالتي پايداري ويندوز بسيار بسيار كم خواهد بود!

موفق باشيد.
67.gif


خداحافظ
IgImAx
90/05/02
26.gif
103.gif
 

finepix

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2006
نوشته‌ها
2,007
لایک‌ها
81
سن
43
محل سکونت
تهران
ممنون استاد
من هنوز دسترسی به قطعات قبلی دارم
ميتونم تغيراتی در ويندوز بدم که با قطعات جديد کار کنه؟
 

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
3,406
لایک‌ها
1,345
سن
47
سلام finepix عزيز
1.gif
من هنوز دسترسی به قطعات قبلی دارم
ميتونم تغيراتی در ويندوز بدم که با قطعات جديد کار کنه؟
. ببينيد، مادربورد قبلي شما AHCI داشته ولي فكر كنم يا شما خاموشش كرديد يا پيشفرضش خاموش بوده! شما سوال قبلي من را پاسخ نداديد كه آيا AHCI روشن بوده يا نه؟!

. حالا! من نگاه كردم ديدم در چيپ‌هاي جديد NVidia هم AHCI موجود است!! در اين آدرس توضيح داده كه كدام سيستم‌هاي NVidia داراي چنين تكنولوژي هستند:

Who needs to load/integrate which nForce IDE driver subfolder?
You can get NVIDIA nForce chipset deskop computers and laptops with the following variations:

* non-RAID/AHCI nForce systems (RAID/AHCI not supported or disabled):
Users with such system don't have to load/integrate any nForce IDE drivers.
* nForce RAID systems (SataRAID or PataRAID):
NForce Users with enabled RAID settings within the BIOS need to load/integrate the LEGACY (for NF2-4 chipsets) or the SATARAID subfolder of the suitable nForce chipset driverpack as TEXTMODE driver. Users with an old "LEGACY mode" nForce RAID system, who want to integrate the SATARAID subfolder, additionally have to integrate the SATA_IDE subfolder as PnP driver to prevent a BSOD at the end of the OS installation.
* nForce AHCI systems (S-ATA Controllers set to AHCI mode):
The actual nForce chipsets (MCP65 and up) do support the enhanced features (NCQ etc.) of the new S-ATA standard AHCI. If the NVIDIA nForce S-ATA Controllers are set to "AHCI mode" (instead of "IDE mode") within the BIOS, users have to load/integrate the suitable SATA_IDE subfolder as TEXTMODE driver. Only the new generation of nForce S-ATA drivers named "NVGTS" do support the AHCI features and can be integrated as textmode driver. Suitable SATA_IDE subfolders contain a TXTSETUP.OEM file.i

پس به بايوس سيستم جديدتان برويد و كنترلر هاردديسك را روي IDE يا Standard يا AHCI Disable قرار دهيد. (من بايوس شما را نميبينم! پس يك گزينه تو اين مايه ها كه عرض كردم باشد باشه) اگر اينكار را كنيد به احتمال زياد ويندوز بدون ريستارت بالا مي‌آيد ولي باز مواردي براش پيش مياد كه گير بده!!

. اگر سر آخر مجبور شديد كه دوباره ويندوز نصب كنيد، 7 نصب كنيد و اگر مجبوريد حتمن XP داشته باشيد مي‌توانيد به روش ذكر شده در اين تاپيك هر دو ويندوز را در كنار هم داشته باشيد. ولي براي نصب XP در سيستم جديد به درايور NVidia نياز خوايد داشت و به احتمال زياد اين لينك مشكل شما را حل خواد نمود.

موفق باشيد.
67.gif


خداحافظ
IgImAx
90/05/02
26.gif
103.gif
 

finepix

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2006
نوشته‌ها
2,007
لایک‌ها
81
سن
43
محل سکونت
تهران


سلام
اين صفحه بايوس مينبورد جديده
AHCIنداره و گزينه های مختلف را تست کردم اما درست نشد

تا مرحله پرچم windows مياد و سپس صفحه آبی
 
Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
3,406
لایک‌ها
1,345
سن
47
سلام finepix عزيز
1.gif
اين صفحه بايوس مينبورد جديده
AHCIنداره و گزينه های مختلف را تست کردم اما درست نشد

تا مرحله پرچم windows مياد و سپس صفحه آبی
. خوب هنوز شما سوال پست 10 من را جواب نداديد؟! بايد بدانيم كه ويندوز XP آيا با روشن بودن AHCI نصب شده يا IDE؟ من دفترچه مادربورد هر دوسيستم شما را دنلود نمودم. طبق معمول Asus همواره بهترين و كاملترين دفترچه را داشت و در صفحه 14-3 از دفترچه مادربوردتان و قسمت 3.3.6iiStorage Configuration از اين صفحه توضيح داده كه گزينه Configure SATA as [IDE]i به شكل پيشفرض روي IDE هست. حالا فقط براي اطمينان به كامپيوتر قديمي مراجعه نماييد و بدون نياز به اتصال هاردديسك به آن آن را روشن كرده و وارد BIOS شويد و از تب MAIN گزينه Storage Configuration را انتخاب كنيد و ببينيد درون كروشه گزينه Configure SATA as چه نوشته شده است؟! اگر AHCI روشن بوده، شما هيچراهي نداريد به جز اينكه روي سيستم جديد دوباره از نو ويندوز نصب نماييد.

. درون دفترچه مادربور ABit و سايت Abit و جستجو در نت چيز خواصي دستگيرم نشد! متاسفانه دفترچه آن حداقل توضيحات را دارد! فقط يك صفحه (17) براي معرفي بايوس دارد!!! ولي نكته جالب اين بود كه شخص ديگري هم در نصب ويندوز XP با اين مادربورد مشكل داشته! ببينيد: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18246828 ويندوز ايشان هم ريستارت ميشده!

حالا سوالات و موارد پيشنهادي (لطفن كامل پاسخ دهيد و چك نماييد):

1) ببينيد آيا در سيستم اولي (Asus) گزينه AHCI روشن بوده يا نه؟!

2) آيا اين امكان برايتان وجود دارد كه روي هاردديسك ديگري يكبار روي سيستم جديد ويندوز XP نصب نماييد تا ببينيم اصلن امكانش هست يا نه؟!

3) نسخه‌هاي جديدي براي BIOS مادربوردتان وجود دارد، اگر در نصب ويندوز XP در مرحله دوم به مشكل برخورديد، از اين آدرس جديدترين نسخه BIOS را دنلود و نصب نماييد.

4) اگر در انجام مورد 2 مشكلي نداشتيد و در مورد 1 هم AHCI خاموش بوده! به عنوان آخرين راه ممكنه يكي از دوبرنامه زير به انتقال ويندوز شما كمك كنند!! (من شخصن اين دوبرنامه را تست نكردم ولي برنامه اولي مربوط به كمپاني خيلي خوبيه!)

. برنامه Drive Copy 11 Professional از كمپاني Paragon دقيقن براي چنين حالاتي طراحي شده! من لينك صفحه سناريو هاي مختلف نياز به انتقال سيستم عامل را برايتان گذاشتم. توضيحاتش كاملن واضح و روشن است.

. دومين برنامه PCmover از Laplink است. اين برنامه مختص انتقال فايل‌ها، برنامه‌ها و تنظيمات شما از سيستم قديمي به سيستم جديد است.

. در پايان، نصب مجدد ويندوز و آن هم ويندوز 7 به شما پيشنهاد مي‌شود!
3.gif


موفق باشيد.
67.gif


خداحافظ
IgImAx
90/05/02
26.gif
103.gif
 

finepix

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2006
نوشته‌ها
2,007
لایک‌ها
81
سن
43
محل سکونت
تهران
عرض ادب خدمت جناب IgImAx
به ترتیب سوالات شما را پاسخ میدهم.
1-در بایوس سیستم قبلی AHCI خاموش بود.
2-بله امکانش هست،روی همان هارد ویندوز جدیدی نصب میشه و با windows.0 پوشه مربوطه ساخته میشه و در بوت هم امکان انتخاب هر دو ویندوز هست.
3-بایوس مینبورد جدید آخرین ورژنه
4-متاسفانه لینک دانلود نسخه پروفشنال Drive Copy را پیدا نکردم. نسخه کامپکت هم امکان migration ویندوز و برنامه ها را ندارد، فقط هارد را clone میکند که در نتیجه با هارد دوم هم مشکل اول باقی میماند. امشب pcmover هم تست خواهم کرد و نتیجه را اعلام میکنم.
 

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
3,406
لایک‌ها
1,345
سن
47
سلام finepix عزيز
1.gif


1-در بایوس سیستم قبلی AHCI خاموش بود.
. خوبه كه خاموش بوده.
2-بله امکانش هست،روی همان هارد ویندوز جدیدی نصب میشه و با windows.0 پوشه مربوطه ساخته میشه و در بوت هم امکان انتخاب هر دو ویندوز هست.
. منظورتان روي همان هارد در سيستم جديدتان توانستيد يك ويندوز XP نصب نماييد؟

3-بایوس مینبورد جدید آخرین ورژنه
. عاليه.

4-متاسفانه لینک دانلود نسخه پروفشنال Drive Copy را پیدا نکردم. نسخه کامپکت هم امکان migration ویندوز و برنامه ها را ندارد، فقط هارد را clone میکند که در نتیجه با هارد دوم هم مشکل اول باقی میماند. امشب pcmover هم تست خواهم کرد و نتیجه را اعلام میکنم.
. موفق باشيد!

موفق باشيد.
67.gif


خداحافظ
IgImAx
90/05/03
26.gif
103.gif
 

finepix

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2006
نوشته‌ها
2,007
لایک‌ها
81
سن
43
محل سکونت
تهران
. منظورتان روي همان هارد در سيستم جديدتان توانستيد يك ويندوز XP نصب نماييد؟
بله
متاسفانه به کمک برنامه pcmover انتقال به درستی انجام نشد. مهم انتقال برنامه های نصب شده در ویندوز پیشین بهمراه تنظیمات شخصی سازی آنها بود که pcmover از عهده انجام آن برنیامد!
 

Fouad-PES

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2009
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
252
سلام
من یه هارد 500 گیگ دارم و میخوام هاردمو عوض کنم (1 یا 2 ترا). حالا سوال من اینه که میخوام کل اطلاعات رو به هارد دیگری انتقال بدم. شامل ویندوز 7 و تمام برنامه ها و اطلاعات. آیا امکان پذیر خواهد بود یا خیر. اگر ممکنه روش رو هم آموزش بدید. مرسی
 

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
3,406
لایک‌ها
1,345
سن
47
سلام Fouad-PES عزيز
1.gif

سلام
من یه هارد 500 گیگ دارم و میخوام هاردمو عوض کنم (1 یا 2 ترا). حالا سوال من اینه که میخوام کل اطلاعات رو به هارد دیگری انتقال بدم. شامل ویندوز 7 و تمام برنامه ها و اطلاعات. آیا امکان پذیر خواهد بود یا خیر. اگر ممکنه روش رو هم آموزش بدید. مرسی
. شما براي اينكار هيچ مشكلي نخواهيد داشت! چون در سيستمتان فقط قصد تغيير هاردديسك را داريد. ولي دوست خوبمان finepix قصد داشت سيستم عامل يك سيستم را برروي سيستم ديگري با سخت افزاري متفاوت منتقل نمايد.

. شما اگر فقط يك ويندوز نصب شده داريد!؟ مثلن ويندوز 7 كه فرموديد و آن را برروي درايو C نصب نموده‌ايد!؟ پس كافيست به ترتيب زير عمل نماييد:

1) هاردديسك دوم را نيز به سيستم متصل نماييد. (هر دو هاردديسك همزمان وجود دارند)

2) يك برنامه مديريت پارتيشن نصب نماييد. پيشنهاد من به ترتيب يكي از برنامه‌هاي Paragon Partition Manager v10 Server Edition يا Acronis Disk Director Suite يا EaseUS Partition Master Home Edition مي‌باشد. (دو برنامه اولي پولي بوده و برنامه آخري مجاني و قابل دنلود از نت با حجم 8 مگابايت است، ولي هنوز اين برنامه تست خودش را همانند دو برنامه اولي 100% پس نداده! اگر چه كاري كه شما مي‌خواهيد انجام دهيد كار خاصي هم نيست!)

3) يك برنامه نسخه پشتيباني گيري همانند EasyUS Todo Backup v2.5.1 Free يا ... نصب نماييد.

4) به كمك برنامه مديريتي كه در ويندوز خود نصب نموديد هاردديسك دوم را به شكلي كه دوست داريد پارتيشنبندي نماييد ولي فراموش نكنيد كه اندازه پارتيشن Primary كه براي انتقال ويندوز 7 هاردديسك فعلي به آن در نظر مي‌گيريد نبايد كمتر از اندازه پارتيشن فعلي باشد. (هم اندازه يا ترجيحن بيشتر)

5) به كمك برنامه نسخه پشتيباني گيري كه نصب نموديد، به كمك گزينه Clone\Partition clone ، پارتيشن فعلي ويندوز 7 از هاردديسك اول را به پارتيشن Primary جديد از هاردديسك دوم كه هم اندازه يا بزرگتر از پارتيشن هارديسك اوليست، انتقال دهيد. در چنين حالتي نبايد گزينه Sector by Sector را روشن نماييد. در ضمن، شما مي‌توانيد به كمك گزينه Backup هم ابتدا از ويندوز 7 پارتيشن اول يك فايل Backup تهيه نماييد و سپس به كمك گزينه Restore آن فايل را برروي پارتيشن Primary هاردديسك دوم Restore نماييد. نتيجه هر دو روش فوق يكي خواهد بود ولي روش Clone سريعتر و معقول‌تر است.

6) براي اطمينان از درستي انتقال سيستم عامل به هاردديسك دوم، سيستم را خاموش كرده و كابل‌هاي هاردديسك اول را قطع كرده و سيستم را از روي هاردديسك دوم بوت نماييد. اگر ويندوز بدون مشكل بالا آمد (احتمال زياد در شروع به كار ويندوز درايور جديدي را براي هاردديسك شما به شكل اتوماتيك نصب مي‌كند) به مرحله بعدي برويد در غير اينصورت به مرحله 5 برگشته و اينبار از روش Backup\Restore به جاي Clone استفاده نماييد.

7) حالا كه از روي هاردديسك دوم ويندوز بدون مشكل بالا آمد، دوباره سيستم را خاموش و هاردديسك اول را دوباره نصب نماييد و از هر كدام از هارديسك‌ها كه خواستيد سيستم را بوت نماييد (براي اينكه قاطي نكنيد! بهتره از هاردديسك اول بوت كنيد) بعد بقيه داده‌هاي خود را در پارتيشن‌هاي ديگه را به شكل عادي به هاردديسك جديد كپي نماييد.

. اگر نصب ويندوز 7 برروي هاردديسك اول شما با آنچه در ابتدا گفتم متفاوت بود يا ... لطفن توضيح بيشتري بدهيد و تصويري هم از پارتيشن‌هاي هاردديسك اولتان از درون يكي از برنامه‌هاي مديريت پارتيشن در اينجا قرار دهيد تا بشه دقيقتر راهنمايي كرد.

موفق باشيد.
67.gif


خداحافظ
IgImAx
90/05/07
26.gif
103.gif
 
بالا