دوستان،
من قصد انتقال از S60 3 به پاکت پی سی Win mo 6 رو دارم.
امروز این سوال برام پیش اومد که وقتی گرفتم ppc رو ، contact ها رو چطور جابجا کنم. ؟
کمک !
تعدادشون بالای 200 تاست؟
راه آسان: سیم کارت
راه یه خورده سخت تر ولی تمیز تر: استفاده از برنامه های مدیریت کانتکت در s60 که کانتکت ها رو به اوت لوک میبره و دوباره ایمپورت کانتکتک ها از اوت لوک توسط اکتیو سینک
راه خیلی سخت تر: دستی :دی
نه. صد و خورده ای. چه فرقی میکنه؟
سیم کارت: همه مشخصات رو منتقل میکنه؟ تمام detail ها رو ؟ عکس رو که نمیکنه.!
Outlook راه خوبی هست.
راستی برنامه ای برای این که با کامپیوتربشه این کار رو کرد ندیدی؟ کپی کنم رو رایانه بعد تبدیل کنم .
نكته جالبي بود.با copy روی سیم کارت تمامی شماره ها جدا میشن، یعنی اگه رو گوشی یک اسم دارید با 3 شماره در سیم کارت سه اسم و سه شماره خواهید داشت که آخر اسمشون 1 ، 2 و 3 قرار داده میشه!
بهترین راه همون Outlook هست.![]()
عکس رو فکر کنم بی خیال شی بهتره . من ندیدم برنامه ای از نوکیا که عکس رو به اوت لوک منتقل کنه و از اون طرف هم چک نکردم که عکس اوت لوک به پی پی سی منتقل میشه یا نه (حقیقت عکس تو اوت لوک ندیدم داشته باشه:دی)
امروز همین کار رو انجام دادم. خیلی خوب و راحت contact ها و task ها و note ها منتقل شدن. ممنون.چرا من که کانتکت هامو عکس دار کردم و به اوت لوک انتقال دادم وقت ریستور کردن ، قشنگ عکس ها برگشت
خیلی خوبه ولی در صفحه وی جی ای من به نظرم عکس ها زیادی کوچک هستن ، انگار برای کیو وی جی ای هستن