• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتی ویروس رایگان و درامد روزانه2 هزار تومن

migmig18

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام
این یه سایت فروش انتی ویروس هست که به شما به ازای دانلود انتی ویروس و قرار دادن لینک زیرمجموعه گیری تون در شبکه های اجتماعی، سایت ها، وبلاگ ها و... به شما روزانه تا 0.06$ به ازی هر لینک میده ( یعنی 10 * 0.06 = 0.6$ روزانه )
این سایت فقط تا 30 روز بهتون روزانه 0.6$ میده و بعد پاداشی بهتون تعلق نمیگیره. ( یعنی تقریبا 18$ )
و برای دریافت سود روزانه هم لازم نیست کاری کنید. هر روز خود سایت خو به خود به لینک هاتنون سود میده.

تازه شما میتونید بدون دانلود انتی ویروس هم این کاها رو انجام بدید و سود بگیرید. ( اما انتی ویروسش به درد به خور هست و سایت هم به شما اطمینان بیش تری پیدا میکنه )
کلیک کنید

nimseke1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این سایتی که معرفی کردی معتبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از آنتی ویروسش مطمئن هستین ( قیمت نیم سکه )؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

migmig18

Registered User
لایک‌ها
15
سلام انتی ویروس این سایت عالی هست بنده دارم ازش استفاده میکنم و راضی هستم ولی متاسفانه فقط یک ماه رایگانه و برای هر سال باید هزینه ای بدی
که راه خرید مجانی از سایت اینکه که تو این سی روز 10 تا لینک از داخل پنلت برداری و تو سایت های مختلف بزاری اینجوری بهت در سی روز18دلار میده و شما می تونی انتی ویروست رو برای یک سال بخری

arezoo2020

Registered User
لایک‌ها
69
اگر داخل سیستمت قبلا انتی ویروس نصب باشه
بعد یه انتی ویروسه دیگه نصب کنیم مشکلی بوجود نمیاد

بالا