خداييش من هم خوشم نمياد. توي يه حال و هوايي هستن كه نميپسندم. همين!
به نقل از Hoomaan :ببینید عزیزان من ( به سبک آقای ***** ای بگید.)
من اگه می خواستم که به نظر شما واقعا بی احترامی کنم که می اومدم
توی همون تاپیک سریال های چینی و همتون رو می بستم رگبار و تاپیک رو
منحرف می کردم. همگی بچه ها می دونم که ما توی این کارها استادیم !
اما چون بخش هنر بود و جدی به جای این کار اومدم یک تاپیک مستقل زدم تا
در نهایت آزادی بیان در یک فروم کاملا دموکراتیک شما هم نظرات مخالف خودتون
رو ببینید.
.
به نقل از 3epehr :درستش اينه:
دوست عزيز اين امراضي كه شما ميفرمائيد اگر از چين بيرون نمي آمد جمعيت چين الان 2 برابر اين چيزي بود كه الان هست.
اين هم تاييد ميشه!!!! شاركي جون تو رو هم حمايت ميكنيم!!!!به نقل از check_shark :من از فیلم و سریال های عربی و هندی متنفرم![]()
به نقل از check_shark :من از فیلم و سریال های عربی و هندی متنفرم![]()
به نقل از shinobi :اولا هر کسی حق داره هر حرف منطقی ای که میخواد بگه ( به این میگن آزادی بیان )
دوما علاقه مندان متعصب سریالهای مورد اشاره بهتره بیخودی آمار پستها و بازدیدهای این تاپیک رو بالا نبرن :lol:
اولا در همه جای دنیا اگه کسی بگه باید یه عده رو کشت یا من از این نژاد یا گروه بدم میاید یقه شو می گیرنبه نقل از shinobi :اولا هر کسی حق داره هر حرف منطقی ای که میخواد بگه ( به این میگن آزادی بیان )
دوما علاقه مندان متعصب سریالهای مورد اشاره بهتره بیخودی آمار پستها و بازدیدهای این تاپیک رو بالا نبرن :lol:
اولا هر کسی حق داره هر حرف منطقی ای که میخواد بگه ( به این میگن آزادی بیان )
ببینم در تمام عمرت چیزی به اسم احترام به عقاید و علایق دیگران شنیدی
من از فیلم و سریال های عربی و هندی متنفرم
دنياي عجيبيه !!!!!!!
به نقل از behroozsara :براي پوشش دادن كاستي خودمان كارهاي بزرگ ديگران را تحقير كنيم كاري است اشتباه [/B]
البته من خيال نداشتم هيچ پستي در اينجا بدهم و اين هم پست اول و آخرم است ولي اين گفته ي جناب Behroozsara ، مدير محترم انجمن چنان زيبا و به حق بود که ديدم نمي شود آنرا ناديده گرفت و خواستم ازتون به خاطر اين نيک انديشيتان سپاسگذاري کنم و بگويم که اين جمله ي شما واقعا باعث دلگرمي بود. اميدوارم همواره پيروز باشيد.به نقل از behroozsara :اين حق طبيعي هر انسان و هر جامعه اي است كه خود و ديگران را نقد كند . اما به اعتقاد من براي پوشش دادن كاستي خودمان كارهاي بزرگ ديگران را تحقير كنيم كاري است اشتباه .