• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن ابراز انزجار از سریال های چینی !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از mostafa_gm :
كاملا درسته. جدا از بحث چرند بودن بعضي سريالها و فيلمهاشون، كنترل و سير كردن جمعيتي كه رقم سومش از جمعيت خيلي از كشورهاي دنيا بيشتره كار هر كسي نيست. جنسهاشون هم همش كه آشغال نيست، متاسفانه بدترين كيفيتش نصيب ما ميشه.
كشور چين 3 رده مختلف توليدات محصول دارد .

رده اول كه جهاني است
رده دوم كيفيت مناسب است
رده سوم محصولات كه داراي استانداردهاي بالا نيستند .

در حال حاضر چين به تمام دنيا محصول صادر ميكند . اگر كيفيت و استانداردهاي لازم را نداشته باشد نمي تواند به اغلب كشورهاي دنيا محصولاتش را صادر كند .

متاسفانه بخش اعظم محصولاتش كه داراي كيفيت بالايي نيستند به كشورهاي اين منطقه ارسال مي شود .

كارخانه سوني اريكسون را در نظر بگيريد . همه گوشي هاي توليد شده اين كارخانه كه در چين هم توليد ميشوند ( به سفارش كشورهاي مختلف ) در همه جاي دنيا به فروش ميرسد و اتفاقا خيلي هم كيفيت بالايي دارند .
دوستان بسياري هم در ايران از اين محصول استفاده ميكنند . يكيش هم خود من .

چين با مديريت خيلي بالا توان مهار و ايجاد رفاه براي جمعيت بيش از يك ميليارد براي شهروندانش را فراهم آورده است . باز هم تاكييد مي كنم به اعتقاد من هنر بسيار بزرگي است .

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Hoomaan :
بیچاره گالیور که جاذبه زمین رو کشف کرد اگه زنده بود و میدید
که این قهرمانان چینی توی فیلمها چطور برای قانون جاذبه زمینش
تره هم خورد نمی کنن سکته می کرد.

طرف اینگار توی کره ماه داره راه میره... هی از این سقف خونه می پره روی
سقف بعدی ... بابا تخیل هم حدی داره ورگنه میشه چرت و پرت ....

این هالیوودی های امروز که ته تخیل و دروغ بافی هستن دیگه حداقل این قدر
می دونن که تخیل رو باید زیر لوای واقعیت نشون داد تا باور پذیر بشه.

این آقایی که می گفت مثلا ما هم افسانه های رستم و اسفدیار و سهراب در ادبیاتمون داریم

آره داریم .. اما شما اون قصه های جذاب و واقعی نما رو بذارید کنار این چیزهای توی مغز نرو.

آدم می تونه تصور کنه که بله ... ممکن است اسفندیار زرهی داشته که خیلی مقاوم بوده و تیر
در آن اثر نمی کرده و یا رستم آنقدر قوی بوده که به جنگ حیوانات غول پیکر می رفته.. اما حتی
این روزها بچه چهار ساله هم وقتی میبینه که یکی می پره توی هوا و همونجا برای خودش می نشینه
خندش می گیره ... نمونش همین برادر زاده کوچیک خود من که تازه میره کودکستان !

آخه اسطوره های فرهنگ ما کجا توی هوا راه می رفتن و یا این قرتی بازی ها (قرطی؟! چطور نوشته میشه ؟!)
رو از خودش در کردن !

-------------------------

ببینم اصلا احترام به عقاید دیگران رو ولش تا حالا اصلا شاهنامه خوندی
رستم وسهراب بعد از اینکه از جنگ با هم خسته شدن به **** همدیگه حمله می کنن قتل عام راه میندازن:wacko:
در زمینه پرواز هم دیوی که هر کاری رو بهش می گفتن بر عکس انجام می داد رستم رو پرت می کنه تو هوا و رستم بعد از کلی پرواز میفته تو دریا:wacko:
قتل عامهای هزار هزار توسط قهرمانهای شاهنامه زیاده :blink:
عاشق:wub: با گرفتن موهای معشوق بهبالای برج وبه اطاق دختر میره:wub: و قهرمان متولد می شه:wub: :wub:
اسطوره یعنی همین یک داستان عالی با قهرمانهایی که کارهای متحیرالعقول می کنن:rolleyes:
در ضمن دیگه به این تایپیک پست نمی زنم تا پستهاتون بالا نره:D

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ببینم اصلا احترام به عقاید دیگران رو ولش تا حالا اصلا شاهنامه خوندی
رستم وسهراب بعد از اینکه از جنگ با هم خسته شدن به **** همدیگه حمله می کنن قتل عام راه میندازن
در زمینه پرواز هم دیوی که هر کاری رو بهش می گفتن بر عکس انجام می داد رستم رو پرت می کنه تو هوا و رستم بعد از کلی پرواز میفته تو دریا
قتل عامهای هزار هزار توسط قهرمانهای شاهنامه زیاده
اسطوره یعنی همین یک داستان عالی با قهرمانهایی که کارهای متحیرالعقول می کنن
در ضمن دیکه به این تایپیک پست نمزنم تا پستهاتون بالا نره

آقا تایید میشه
ولی توی فیلمهایی که برای جنگ رستم و سهراب ساخته شده خبری از این پرواز کردنا نیستا
من گفته باشم
spying2.gif

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمدن هر کشور با افسانه های اون شکل میپذیره. تا قدمت اون باقی بمونه
و هر کشوری که افسانه های باستانی خودش رو بیشتر به جهانیان معرفی کنه، تمدن خودش رو دیرینه تر و پایدارتر میکنه.
چینی ها افسانه هایی از قهرمانان و مبارزان خود دارن.(نمونه: ببر خیزان و اژدهای خفته- عقابهای مبارز و نمونه های بسیاری دیگر)
ایرانیان افسانه هایی از پهلوانی و جوانمردی خود دارن.(نمونه: شب دهم و ....)
ژاپنی ها از سامورایی ها
اسرائیلیان(یهودیان) از فرزندقهرمانی که از مادر خود جدا شده(نمونه: بن و سباستیان- هاچ زنبور عسل- هری پاتر- دختری به نام نل و .....)
یونانیان از شوالیه ها
و با این کار روحیه مردمان خودشون رو با تمدن باستانی کشورشون آشنا می سازن.

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
به نقل از milad22 :
و با این کار روحیه مردمان خودشون رو با تمدن باستانی کشورشون آشنا می سازن.

بهتره بگیم با این کار آبروی خودشون رو توی دنیا می برن.

درسته که افسانه ها در هر تمدن کهنی وجود داره اما هنر سینما ربطی به این چیزها نداره.
منظورم اینه که هر چیز مکتوبی رو نمی توان تبدیل به هنر هفتم یا فیلم سینمایی کرد.

بعضی داستان ها در کتابها جذابند اما به صورت فیلم جواب نمی دن. و بلعکس.

مثلا اگر قراره فیلمی در مورد نبرد رستم و سهراب ساخته بشه باید حداقل اونقدر این
افسانه واقعی جلوه کنه که برای تماشاگر باورپذیر بشه.

این آقایی که نوشته عاشق موی معشوق رو لمس میکنه و به بالا پرواز می کنه. خب
این به صورت یک سکانس عاشقانه میتونه جالب و خوب باشه اما آیا در مورد یک صحنه
رزمی هم جواب میده؟

یک چیزی هم که من تجربه کردم اینه که کشورهایی که خیلی به تاریخ کهن خودشون می بالن
و هی پز تمدن کهن و افسانه های خودشون رو میدن کمتر حواسشون به آینده و پیشرفتشونه.

مگه همین ایالات متحده آمریکا تمدنی داره؟ فقط 200 - 300 ساله بوجود اومده اما حالا خودش
در عرصه جهانی تاریخ ساز شده. پس می بینید که این افسانه ها خیلی هم باعث افتخار نیستند.

----------------
این آقایی هم که نقش سفیر کشور چین رو داره و می گه چینی ها هنر بزرگی دارن که یک میلیارد جمعیتشون
را دارن خوب کنترل می کنن ! و محصولات با کیفیت هم توشون هست:
باید بگم که آره اگه من هم 1000 تا گوسفند رو بذارم توی یک محوطه بسته ادارشون خیلی راحت میشه اما
آیا این هنره یا چراندن گوسفندها توی چراگاه باز ؟ آخه این دیکتاتوریی که **** کمونیست چین بر مردمش داره
به طوری که 80 درصدشون زیر خط فقرن کجاش هنره؟
اون محصولاتی که با کیفیت هستن هم با نظارت مستقیم کمپانی های معتبر خارجی و تحت لیسانس اونها ساخته میشن که البته زیر 20 درصد تولیدات چینه . معمولا هم به آدمی که 80 درصد کارهاش بد باشه و 20 درصدش خوب نمی گن آدم خوب !

--------------------

و اما بعد ....

بر می گردیم به بحث سریال های چینی !

در مورد دوستانی که به این جور فیلم ها علاقمند هستن ( که البته مقصر اونها نیستند بلکه این
صدا و سیماست که به خاطر نوع فیلم هایی که انتخاب میکنه اینقدر سطح سلیقه تماشاچیان
ما رو پایین آورده ) یک مطلب خیلی قشنگی رو امروز در مجله فیلم ( شماره بهمن) دیدم که بدین
مضمون بود:

برای نسلی که با لورل هاردی - برادران مارکس - فرد استر - جیمز کاگنی ( اینو که دارین ! ) و همفری بوگارت
بزرگ نشده و در عوض با بازیهای کامپیوتری فیلم های آرنولد شوایتزنگر و فیلم های کامپیوتری تغذیه شده
عجیب نیست که فکر کند بیل را بکش و سین سیتی غایت کلام در سینماست

مجله فیلم - شماره 342- صفحه 197 - بهمن ماه 1384

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
سلام
دوستان عزیز در زمانی که گفتگوی تمدنها از ابتکارات ما ایرانی ها است مایه تاسف است که بعضی از هموطنان بی فرهنگ بی خرد در مقابل کم اطلاعی و نادانی خویش پناه به توهین و تمسخر دیگران میبرند . میخواستم از این انسانها بپرسم شما تا چه حد با فرهنگ انها آشنایی دارید که به آنها توهین میکنید

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
از نسلی که با آرنولد شوایتزنگر - جت لی و براد پیت بزرگ شده و مارلون براندو - همفری بوگارت
و کری گرانت را ندیده و به نظرش تایتانیک و ترمیناتور بهترین فیلم های ساخته شده در سینماست
نباید توقع داشت که به تماشای فیلم ها و شاهکارهای برتر تاریخ سینما بنشیند.

فقط دو فیلم Seven و Fight club کافیه که بدونیم برد پیت بازیگر بزرگیه. بگذریم از اینکه تازگی ها خانوم و آقای اسمیت بازی میکنه. تایتانیک و ترمیناتور هم فیلم های خوبی ان. قرار نیست هر فیلمی رو که پاپیولار شد بگیم فیلم بدیه با مارلون براندو موافقم اما همفری و کری گرانت هم بیشتر تجاری بودن . ستاره های گذشته یا ستاره های حالا. فرق شما اینه که از قدیمی هاش خوشت میاد.مثلا در مورد بوگارت کازابلانکا خیلی عمیقه؟ یه درام معمولی و سرگرم کننده که فقط به خاطر نوستالوژی تا این حد طرفدار داره.. اگر هم بخوایم بگیم که تو زمان خودش شاهکار بوده خب به من چه؟ من که تو اون زمان نبودم. همینطور همشهری کین . به من چه که در زمان خودش باعث پیشرفت های زیادی در سینما شده؟ که بخوام به خاطر اینکه به مراتب بالای نقد فیلم میان بر بز نم بدون اینکه واقعا علاقه ای داشته باشم بگم : (( بله . بله. همشهری کین از بهترین های تاریخ سینماست..اهم!)) البته من کاملا معتقدم که هر کسی میتونه نظر خودش رو داشته باشه که شامل خودم هم میشه.

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
به نقل از Arnona :
البته من کاملا معتقدم که هر کسی میتونه نظر خودش رو داشته باشه که شامل خودم هم میشه.

بله آقا نظر جالبی دارین . بذارینش توی جیبتون که یکوقت کسی ازتون ندزده !

گفتگوی تمدنها هم از اون حرفهاست که دولت های ضعیفی مثل ما مطرح کردن تا
این ابرقدرت ها دلشون به رحم بیاد و کمتر خشونت کنن . وگرنه تا تاریخ بشر به یاد داره
و به یاد خواهد داشت همیشه اون کشوری که قوی تره حرف خودشه به کرسی می شونه
حالا چه با گفتگو و چه با زور.

البته من اون متن مجله فیلم رو ذهنی گفته بودم که اون بالا اصلاحش کردن. این به هر حال نوشته
معتبرترین مجله سینمایی کشور است و ربطی به من تنها ندارد !

و اما در مورد اینکه من فقط به فیلم های قدیمی علاقه داشته باشم. کی اینو گفته ؟

من فیلم های تغییر چهره - ترمیناتور 2- نجات سرباز رایان - فهرست شیندلر - گلادیاتور - ذهن زیبا
تایتانیک - مظنونین همیشگی - هفت - خسارات جانبی - مخمصه - زیبای آمریکایی - و دهها فیلم
جدید دیگر رو کاملا دوست دارم و می پسندم. آخه اینها چه ربطی به سریال های چینی دارن که
شما مطرح می کنید؟

یعنی چه که با مارلون براندو موافقم اما با بوگارت و گرانت نه چون اونها پولکی بودن و تجاری کار !
مثل اینه که آدم حضرت عیسی رو قبول کنه اما بقیه پیامبرا رو رد کنه چون اونها مومن نبودن.

تازه خود براندو در کتاب خاطراتش گفته که غیر از 2 تا 3 تا فیلمش توی بقیه فیلم ها فقط به خاطر
پول بازی می کرده ! میگی نه برو کتاب زندگینامش رو بخون تا حالت بیاد سر جاش !

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
خب اوکی. :براندو هم اگه به خاطر پول بازی می کرده اما بازی ای به مراتب قوی تر از کسانی که به عنوان مثال به خاطر هنر بازی می کردن ارائه می داده منظور بیشتر این بود که مثلا بوگارت هم همچین چیز خاصی نبوده که بخوایم باهاش ستاره های جدید رو پایین بیاریم بگیم این ها کجا اون هاکجا.یک ستاره بوده اما به نظر من در حد یه اسطوره بازیگری نیست ( با عرض معذرت از عشاق بوگارت) . در ضمن در مورد اون مطلب ویرایش شده باز هم بیل را بکش و سین سیتی فیلم های خوبی هستند ( هر چند که غایت کلام سینما هم نیستند واقعا قبول دارم!) حتی اگر مطلب توسط منتقد معتبر ترین مجله سینمایی کشور نوشته شده باشه.
علاقه به سینما هم مثل خیلی چیز های دیگه یه چرخه تکامل داره. یه تنازع بقا . فیلم هایی کلاسیک ساخته میشن قدیمی میشن , فیلم های مدرن ساخته میشن , قدیمی میشن, فیلم های پست مدرن ساخته میشن و این ها هم قدیمی میشن و چیز های جدید تر و در بعضی موارد شاید بهتری(دست کم از نظر دید تماشاگر دوران چون واقعا کی می تونه بگه بهتر چیه؟) ساخته میشن. این هم طبیعت انسانه که با چیزهایی که تو جوانی باهاشون آشنا شده بیشتر حال کنه اما دلیل نمیشه که خیلی چیز های جدید رو بی ارزش بدونه. همینطور نسل های بعدی هم بد نیست با نکاتی که از سینمای گذشته دوست دارن آشنا بشن. در کل منظورم این است که زیاد در بند گذشته و حال نباشید هر جا چیزی دیدید که خوشتان آمد دستچین کنید. :D خب این ها چه ربطی دارد؟ ربطش به آن پست مجله فیلم بود. در مورد سریال های چینی من هنوز میگم نه مشکلی با چین دارم نه با افسانه هاش نه فرهنگش . ولی این اکشن ها واقعا آبکی هستند.هر چند که این را هم بگویم که مثل خیلی دیگر از محصولات چینی به خصوص فیلم هایی مثل قهرمان یا ببر غران اژدهای خفته, فیلم برداری, رنگ بندی و طراحی لباس و گریم خوب است.( تا آنجایی که من دیدم)

bitter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Hoomaan :
بیچاره گالیور که جاذبه زمین رو کشف کرد اگه زنده بود و میدید
که این قهرمانان چینی توی فیلمها چطور برای قانون جاذبه زمینش
تره هم خورد نمی کنن سکته می کرد.

اين دوست عزيزمون آنقدر نوستالژي دلش را ترکونده و عشق هاي دوران کودکيش اعم از فلرتشيا و بقيه تو عمق قلبش جا کرده که يادش رفته جاذبه را گاليله کشف کرده و گاليور فقط ليليپوت را کشف کرده بود.

:p :lol:

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما رو بگو اومدیم اینجا پست زدیم!!!
شما که فقط به همدیگه توهین میکنید....

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از milad22 :
منم دقیقا" داشتم به همین فکر میکردم ... 2 تا پست تو این تاپیک زدم ... از زدنشم پشیمونم !! ب بسته شدن تاپیک هم خیلی موافقم :eek:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از bitter :
اين دوست عزيزمون آنقدر نوستالژي دلش را ترکونده و عشق هاي دوران کودکيش اعم از فلرتشيا و بقيه تو عمق قلبش جا کرده که يادش رفته جاذبه را گاليله کشف کرده و گاليور فقط ليليپوت را کشف کرده بود.

:p :lol:
به اعتقاد من فقط يك اشتباه تايپي صورت گرفته است . ديگر لازم نبود اينهمه داد سرش بكشيد .

در ضمن گاليله جاذبه را كشف كرد ؟؟؟؟ نيروي جاذبه كه خيلي وقت پيش از گاليله كشف شده بود .

bitter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از milad22 :

خشت اول چون نهد معمار کج تا ثريا مي رود ..........

به نقل از behroozsara :
در ضمن گاليله جاذبه را كشف كرد ؟؟؟؟ نيروي جاذبه كه خيلي وقت پيش از گاليله كشف شده بود .

درسته

گاليله تنها تاثير شتاب جاذبه زمين بر روي وزن هاي مختلف را کشف کرد.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
در صورت مشاهده يك مورد ديگر از درگير شدن يوزرهاي فروم در اين تاپيك ، اين تاپيك بسته خواهد شد .

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
بابا مثل اینکه هممون بی سوادیم ! نیوتن بود که جاذبه رو کشف کرد با اون جریان
معروف خوردن سیب توس سرش ! نه گالیله و یا گالیور !

من مستم و تو دیوانه ... ما را که برد خانه !

واقعا که ببینید از سریال های چینی وارد مباحث فیزیک شدیم !

خب دیگه اگه کسی باز دق دلی و یا اعتراضی نسبت به نظرات من داره بگه تا
زود مطالب این تاپیک رو جمع و جور کنیم و به یک نتیجه گیری مفید برسیم.

مشکل من اینه که خیلی رک گو هستم و به خاطر همین در دشمن درست کردن
استادم. روز اول هم که این تاپیک رو زدم می دونستم که خیلی ها را از خودم
می رنجونم. اما چه کنم که با وجود ظاهر خشن خیلی احساساتی ام ( مثل آل کاپون)

انتظار داشتم از نظر فنی در مورد این سریالها بحث کنیم و علاقمندان این سریال ها به
جای بیان احساسات خود از نظر فنی از این فیلم ها دفاع کنن اما کار به نیوتن و گالیور
و کنترل جمعیت و آنفلوآنزای مرغی رسید!

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
عجب تاپيك خداييه توش در مورد همه چيز(از گاليور گرفته تا گاليله و نيوتن و يا ترمیناتور و مارلون براندو)بحث مي شه به غير از اين سريال هاي در پيتيه چيني!!!:D

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
به نقل از Arnona :
من که درگیری ندیدم. بزار کارمون رو بکنیم .

راست میگه. ما داریم با هم گفتمان می کنیم .

اگر شما مدیرها دخالت نکنید ما خودمون مسائلمون رو حل می کنیم.

travis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Hoomaan :
راست میگه. ما داریم با هم گفتمان می کنیم .

اگر شما مدیرها دخالت نکنید ما خودمون مسائلمون رو حل می کنیم.

والله به خدا

نميذارن كه :lol:

يه مساله اينكه
اگر چه شايد خود من كلا با اين جور فيلمها زياد حال نمي كنم
ولي به نظرم بهتر بود اين تاپيك و اين جور بحث ها يه وقت ديگه مطرح ميشد چون به هر حال اين جور فيلمها طرفداران بسيار زيادي داره و بحث اصلي الان بايد در مورد اين اقدام مزخرف شبكه يك در قطع پخش سريالي با چنين محتوايي ( كه شما ازش ابراز انزجار ميكنين اونم تو اين وضعيت)
وبويژه متوقف كردن پخش برنامه سينما يك :eek: :eek:
باشه
خلاصه اينكه الان وقت اتحادهست نه ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا