به نقل از nima178 :Join Date: Feb 2006
كاش يكي اين پست منو ريپورت بده
ببين بالخره اين بند مرامنامه اجرا مي شه
در مورد اين بيماران رواني اي دي ساز عشق بت پرستي
یعنی انقدر آدم بیکار هم پیدا میشه ؟!؟!؟!؟! :blink: به جای گیر دادن به این افراد ...به نقل از nima178 :بچه ها يكي از كارايي كه جديدن اينا مي كنن
اينه كه اي دي جديد مي سازن
مي رن تاپيكاي قديمي و پر ستاره رو خراب مي كنن
يعني راي منفي مي دن(bad(
و از طرف ديگه تاپيكاي خودشونو ستاره بالا مي دن
اين سه نفر رو كسي هست از لحاظ اي پي چك كنه
آقاي بهروز سرا شما متوجه حرفاي من مي شيد؟
شما با پیام خصوصی مطرح کنید تا چک شود .به نقل از nima178 :بچه ها يكي از كارايي كه جديدن اينا مي كنن
اينه كه اي دي جديد مي سازن
مي رن تاپيكاي قديمي و پر ستاره رو خراب مي كنن
يعني راي منفي مي دن(bad(
و از طرف ديگه تاپيكاي خودشونو ستاره بالا مي دن
اين سه نفر رو كسي هست از لحاظ اي پي چك كنه
آقاي بهروز سرا شما متوجه حرفاي من مي شيد؟
به نقل از SHAOLIN :به نام خدا
جناب آقای هومن ؟ !!!! ابتدا باید عرض کنم اینجانب یکی از مربیان سبک شائولین کونگ فو می باشم و مطمعناً مطلبی را نمی نویسم که از ثابت کردن آن عاجز باشم البته باید اعتراف کنم برای بار اول بنده کمی از حرفهای گوهر بار شما ناراحت بودم بدین جهت بیش از حد احساساتی شدم اما باید بگویم که هنوز بر سر حرف خود هستم و دوست دارم در ابتدای ورودم به جمع شما عزیزان زیاد با هم کلنجار نرویم اما لازم دانستم سخنانی را با همگی شما عزیزان در میان بگزارم امید است همگی از مباحث هم استفاده کافی را ببریم .
اول اینکه دوست دارم ببینم شما چقدر از هنر سینما اطلاع دارید که چنین گوهر بار سخن رانی می فرمایید البته از عکس آواتارتان مشخص است و چه نوع افکار در مورد سینما و هنر سینما دارید و چه نوع فیلمهایی را می پسندید حتماً در آینده در مورد پی بردن به اطلاعات بزرگ شما نسبت به هنر سینما بیشتر آشنا می شویم .
2 - شما که حق آب و گل در این سایت دارید و بقول خودتان خیلی وقت است جوهر آی دیتان خشکیده بهتر است قبل از نوشتن مطا لبتان و اظهار نظر کمی در مورد نوع ادبیاتتان در نوشتار و گفتار دقت بیشتری کنید چون ممکن است دیگران در مورد شما طور دیگری قضاوت کنند ، شما آقای عزیز چطور بدون فکر کلمه انزجار را بیان می کنید نمی دانم این نوع ادبیات را از کجای هنر سینما برداشت کرده اید در ضمن این سایت مکانیست جهت گفتگو و اظهار نظر تمامی افراد با هر نوع سلیقه و نظر مخصوص به خودشان آیا فکر می کنید شما مالک این سایت هستید ؟ و یا اینکه هر کسی حرف ونظری داشت باید طبق نظر شما و خوشاید شما آقای عزیز باشد ؟ البته بهتر است شما نیز با دیگر دوستان عزیزتان در مورد مطالب دلخواه و گفتگوهای دلچسب خود بحث کنید ممکن است سخنان شما به کام بعضی خوش بیاید ممکن هم است نیاید البته بنا بر این نیست که مخالفان مانند شما بد اظهار نظر کنند چون اینجانب موافق این نوع نگرش نازیست ها نیستم و اعتقاد دارم که رای و نظر هر شخص مورد احترام است .
3 - باید عرض کنم در مورد چین و اعتقادات و نظرات آنها چون خود اینجانب سه ماه متوالی از نزدیک شاهد آن بوده ام در آینده بحث میکنم اما می خواهم با اشتیاق کامل این مطلب را بیان کنم که این نوع رزم و در گیری مانند شائولین و دیگر سبکهای رزمی در چین متعلق به ایران باستان ماست که در مورد این مطلب در آینده در صورت کنجکاوی دیگر عزیزان بیشتر گفتگو می کنیم چون احساس می کنم برای شما نیز این مطلب باید جالب باشد که تمدن و فرهنگ ایرانی چقدر دارای ارزش است که چین این ورزش را از ایران به ارث برده است .
امید است مرا به علت زیادی گفتار و طولانی شدن این بحث ببخشید
به نقل از SHAOLIN :بنام خدا
بیانگر حالات و رفتار و افکار و نوع نگرش و همینطور فرهنگ هر شخص بستگی به نوع چگونگی تفکر ، چگونگی نگاه کردن به موضوعات و همینطور چگونگی تعصب وی به ناموس ( تذکر : هدف و منظور از ناموس ،کلی نگری مانند محبت به وطن و تمدن وفرهنگ چند هزار ساله ایرانی است )، و نوع قضاوت افراد راجع به خود و دیگران در هر زمینه می باشد . در نگاه اول به یادداشت دوست عزیزی برخورد کردم راجع به فرهنگ وتمدن غنی ایرانی و افسانه های باستانی هر قوم و ملل که به زیبایی و با گفتاری شیوا این افسانه ها و نوع نگرش مردمان دیگر ملل را از هم جدا کرده بود در این وانفسای بی هویتی و دوری جوانان امروزی از فرهنگ وتمدن بزرگ ایرانی ،بودن این افراد جای بسی دلگرمی و خوشحالی دارد . دوست عزیزم واقعاً که صحبتهای شما حقیقت محض است که فرموده ای همه چیز برای ایران است و دنیا از ایران آمده است ، البته نه از روی تعنه ای که شما زده اید نمی دانم شما جزء کدام دسته از هموطنان هستید ؟ ولی کاملاً مشخص است تمدن و فرهنگ ایرانی جزء تعصب شما نیست ( البته منظور تعصب عاقلانه نه تعصب کورکورانه ) اما واضح است شما همان تعصب عاقلانه را هم ندارید البته امید وارم من اشتباه کرده باشم . اما دوست دارم حکایتی از دیکتاتور خون آشام قبلی عراق برایت تعریف کنم زمان جنگ یکی از خلبانان ایرانی با هواپیما ی جنگی فرارکرد و در فرودگاه عراق نشست به صدام خبر ورود این خلبان را دادند وقتی که صدام در فرودگاه حاضر شد خلبان ایرانی رو کرد به صدام و گفت اگر بخواهی می توانم همین الان پرواز کنم و هر کجای ایران را بخواهی هدف قرار بدهم در فیلمی که خود اینجانب مشاهده کردم با کمال تعجب دیدم همین صدام خون آشام در جواب خلبان گفت کسی که به وطن خودش پشت کند چگونه می تواند مورد اطمینان واقع شود و کلت خود را بر روی شقیه این خلبان گذاشت و شلیک کرد . زمانی که تمام دنیا ریشه درختها را می جویدند ایرانی در بهترین موقعیت زندگی و تمدن بسر می برد درست است حالا از زمان کوروش کبیر دور افتاده ایم و تمدن عرب جزء بزرگی از تمدن اصیل ایرانی را نابود کرده است اما باز هم امید است ایران را سرافراز و سربلند ببینیم .
در مورد اینکه گفته اید جوابتان زیاد هم کوبنده نبود باید عرض کنم در عرایض قبلی خود هم اعتراف به تندروی داشتم اما نمی دانم منظور شما از جواب کوبنده شاخ و شونه کشیدن وخدای ناکرده توهین به دیگران است و به قول دوست عزیز دگرمان که گفته بود گفتمانی در کار نیست وکشتار است یا اینکه منظور دیگری از طرح این گفته دارید . اما خیلی و اضح تکرار می کنم من نه با دوست عزیزم آقا هومن مشکلی دارم نه با تک تک دیگر دوستان عزیز اگر هم پر حرفی می کنم بدین علت است که انسان باید با گفتمان به جمع بندی و دوستی دست یابد و اصلاً من در سنی نیستم که بخواهم بچگی کنم و کسی را با گفته هایم برنجانم فقط و فقط منظور تبادل نظر است و بس اگر بحث و گفتگو نباشد چگونه می شود از شما عزیزان نکته آموخت، باز هم امیدوارم از حرفهای اینجانب شما دوست عزیزم و دیگران رنجشی به دل نگرفته باشید . ورزشکار و ایرانی اصیل باشید و سالم و سرافراز. انشالله
باتشکر .
.بیانگر حالات و رفتار و افکار و نوع نگرش و همینطور فرهنگ هر شخص بستگی به نوع چگونگی تفکر ، چگونگی نگاه کردن به موضوعات و همینطور چگونگی تعصب وی به ناموس ( تذکر : هدف و منظور از ناموس ،کلی نگری مانند محبت به وطن و تمدن وفرهنگ چند هزار ساله ایرانی است )، و نوع قضاوت افراد راجع به خود و دیگران در هر زمینه می باشد
دوست عزیزم واقعاً که صحبتهای شما حقیقت محض است که فرموده ای همه چیز برای ایران است و دنیا از ایران آمده است ، البته نه از روی تعنه ای که شما زده اید نمی دانم شما جزء کدام دسته از هموطنان هستید ؟ ولی کاملاً مشخص است تمدن و فرهنگ ایرانی جزء تعصب شما نیست ( البته منظور تعصب عاقلانه نه تعصب کورکورانه
به نقل از SHAOLIN :به نام خدا
جناب آقای هومن ؟ !!!! ابتدا باید عرض کنم اینجانب یکی از مربیان سبک شائولین کونگ فو می باشم و ...
هنر رزم با هنر سینما جزء جدا نشدنی از یکدیگر می باشد
در ضمن در جواب جناب آقای هومن بله جناب آقای هومن عزیز شما پا بکار باش به خرج و هزینه اینجانب تشریف بیاور به اصفهان و سه ماه عزمت را جذب کن و تکنیکهای این سبک (ووشو ) را آموزش ببین آنوقت به تو قول می دهم نظرت کاملاً عوض خواهد شد .من از شما که مربی کونگ فو هستید می پرسم کدام فن کونگ فو چنین چیزی را آموزش داده و یا کدام مربی
ورزش های رزمی تا حالا در هوا نشسته است ؟!