• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن ابراز انزجار از سریال های چینی !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ما هم كاري به بحث هاي شما نداريم . با هم مي توانيد گفتگو كنيد .

اما به خاطر داشته باشيم اخلاقا مجاز نيستيم به مليت هاي ديگر و آداب و عقائد آنها توهين كنيم .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
منتظر جوابیه کوبنده اینجانب باشید.

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
كاش يكي اين پست منو ريپورت بده
ببين بالخره اين بند مرامنامه اجرا مي شه
در مورد اين بيماران رواني اي دي ساز عشق بت پرستي

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
به نقل از nima178 :
كاش يكي اين پست منو ريپورت بده
ببين بالخره اين بند مرامنامه اجرا مي شه
در مورد اين بيماران رواني اي دي ساز عشق بت پرستي

ای ابجی...

تاپیک فروش فیلم منو طوری پاک کردن که خود مدیر سایت هم هر کاری داره می کنه
نمیتونه برش گردونه . من هم یک هفته است که توی بخش گفتگوی آزاد بست نشستم.
اما این مدیران عزیز ( که تاج سر ما هستند) تا حالا اقدامی نکردن.

و اما بعد ....

منظور نیما جون اینه که یک یا دونفر دارن هی آی دی می سازن و به جای چند نفر از این
سریال ها طرفداری می کنن. ببینم منظور شما همینه مینا جان ؟

اگه اینطوره تشخیص این موضوع توسط مدیران با چک کردن برخی موارد به راحتی قابل تشخیصه.

آقا چک کنید... چند نفر به یک نفر .. یک نفر به چند نفر .. این قدر در مصرف آی دی اسراف نکنید.

این چین یک میلیاردی مگه کسی توش نیست که یک نفر باید بیاد به جای 10 نفر آی دی بسازه و ازش
طرفداری کنه !

-------------------
و اما بعد بعدتر ...

این دوستی که تازه رسیدن و میگن جواب کوبنده دارن و از شمارنده آی دی شون معلومه که اولین پستشونه !

باباجون بزار جوهر این آی دی جدیدی که ساختی خشک بشه بعد نطق کوبنده رو بفرما.

خدایا همه ما را به راه راست هدایت فرما .... آمین ...

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
بچه ها يكي از كارايي كه جديدن اينا مي كنن
اينه كه اي دي جديد مي سازن
مي رن تاپيكاي قديمي و پر ستاره رو خراب مي كنن
يعني راي منفي مي دن(bad(
و از طرف ديگه تاپيكاي خودشونو ستاره بالا مي دن
اين سه نفر رو كسي هست از لحاظ اي پي چك كنه
آقاي بهروز سرا شما متوجه حرفاي من مي شيد؟

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از nima178 :
يعني راي منفي مي دن(bad(
یعنی انقدر آدم بیکار هم پیدا میشه ؟!؟!؟!؟! :blink: به جای گیر دادن به این افراد ...

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از nima178 :
يعني راي منفي مي دن(bad(
شما با پیام خصوصی مطرح کنید تا چک شود .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
به نام خدا
جناب آقای هومن ؟ !!!! ابتدا باید عرض کنم اینجانب یکی از مربیان سبک شائولین کونگ فو می باشم و مطمعناً مطلبی را نمی نویسم که از ثابت کردن آن عاجز باشم البته باید اعتراف کنم برای بار اول بنده کمی از حرفهای گوهر بار شما ناراحت بودم بدین جهت بیش از حد احساساتی شدم اما باید بگویم که هنوز بر سر حرف خود هستم و دوست دارم در ابتدای ورودم به جمع شما عزیزان زیاد با هم کلنجار نرویم اما لازم دانستم سخنانی را با همگی شما عزیزان در میان بگزارم امید است همگی از مباحث هم استفاده کافی را ببریم .
اول اینکه دوست دارم ببینم شما چقدر از هنر سینما اطلاع دارید که چنین گوهر بار سخن رانی می فرمایید البته از عکس آواتارتان مشخص است و چه نوع افکار در مورد سینما و هنر سینما دارید و چه نوع فیلمهایی را می پسندید حتماً در آینده در مورد پی بردن به اطلاعات بزرگ شما نسبت به هنر سینما بیشتر آشنا می شویم .
2 - شما که حق آب و گل در این سایت دارید و بقول خودتان خیلی وقت است جوهر آی دیتان خشکیده بهتر است قبل از نوشتن مطا لبتان و اظهار نظر کمی در مورد نوع ادبیاتتان در نوشتار و گفتار دقت بیشتری کنید چون ممکن است دیگران در مورد شما طور دیگری قضاوت کنند ، شما آقای عزیز چطور بدون فکر کلمه انزجار را بیان می کنید نمی دانم این نوع ادبیات را از کجای هنر سینما برداشت کرده اید در ضمن این سایت مکانیست جهت گفتگو و اظهار نظر تمامی افراد با هر نوع سلیقه و نظر مخصوص به خودشان آیا فکر می کنید شما مالک این سایت هستید ؟ و یا اینکه هر کسی حرف ونظری داشت باید طبق نظر شما و خوشاید شما آقای عزیز باشد ؟ البته بهتر است شما نیز با دیگر دوستان عزیزتان در مورد مطالب دلخواه و گفتگوهای دلچسب خود بحث کنید ممکن است سخنان شما به کام بعضی خوش بیاید ممکن هم است نیاید البته بنا بر این نیست که مخالفان مانند شما بد اظهار نظر کنند چون اینجانب موافق این نوع نگرش نازیست ها نیستم و اعتقاد دارم که رای و نظر هر شخص مورد احترام است .
3 - باید عرض کنم در مورد چین و اعتقادات و نظرات آنها چون خود اینجانب سه ماه متوالی از نزدیک شاهد آن بوده ام در آینده بحث میکنم اما می خواهم با اشتیاق کامل این مطلب را بیان کنم که این نوع رزم و در گیری مانند شائولین و دیگر سبکهای رزمی در چین متعلق به ایران باستان ماست که در مورد این مطلب در آینده در صورت کنجکاوی دیگر عزیزان بیشتر گفتگو می کنیم چون احساس می کنم برای شما نیز این مطلب باید جالب باشد که تمدن و فرهنگ ایرانی چقدر دارای ارزش است که چین این ورزش را از ایران به ارث برده است .
امید است مرا به علت زیادی گفتار و طولانی شدن این بحث ببخشید

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
گفته بودم دیگه به این تایپیک ایمیل نمیزنم;)
فقط برای اینکه به واژه گفتمان بی احترامی نشه باید بگم اینکه درهر صفحه دوبار دیگران رو تهدید کنید اسمش گفتمان نیست کشتمانه

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از SHAOLIN :
به نام خدا
جناب آقای هومن ؟ !!!! ابتدا باید عرض کنم اینجانب یکی از مربیان سبک شائولین کونگ فو می باشم و مطمعناً مطلبی را نمی نویسم که از ثابت کردن آن عاجز باشم البته باید اعتراف کنم برای بار اول بنده کمی از حرفهای گوهر بار شما ناراحت بودم بدین جهت بیش از حد احساساتی شدم اما باید بگویم که هنوز بر سر حرف خود هستم و دوست دارم در ابتدای ورودم به جمع شما عزیزان زیاد با هم کلنجار نرویم اما لازم دانستم سخنانی را با همگی شما عزیزان در میان بگزارم امید است همگی از مباحث هم استفاده کافی را ببریم .
اول اینکه دوست دارم ببینم شما چقدر از هنر سینما اطلاع دارید که چنین گوهر بار سخن رانی می فرمایید البته از عکس آواتارتان مشخص است و چه نوع افکار در مورد سینما و هنر سینما دارید و چه نوع فیلمهایی را می پسندید حتماً در آینده در مورد پی بردن به اطلاعات بزرگ شما نسبت به هنر سینما بیشتر آشنا می شویم .
2 - شما که حق آب و گل در این سایت دارید و بقول خودتان خیلی وقت است جوهر آی دیتان خشکیده بهتر است قبل از نوشتن مطا لبتان و اظهار نظر کمی در مورد نوع ادبیاتتان در نوشتار و گفتار دقت بیشتری کنید چون ممکن است دیگران در مورد شما طور دیگری قضاوت کنند ، شما آقای عزیز چطور بدون فکر کلمه انزجار را بیان می کنید نمی دانم این نوع ادبیات را از کجای هنر سینما برداشت کرده اید در ضمن این سایت مکانیست جهت گفتگو و اظهار نظر تمامی افراد با هر نوع سلیقه و نظر مخصوص به خودشان آیا فکر می کنید شما مالک این سایت هستید ؟ و یا اینکه هر کسی حرف ونظری داشت باید طبق نظر شما و خوشاید شما آقای عزیز باشد ؟ البته بهتر است شما نیز با دیگر دوستان عزیزتان در مورد مطالب دلخواه و گفتگوهای دلچسب خود بحث کنید ممکن است سخنان شما به کام بعضی خوش بیاید ممکن هم است نیاید البته بنا بر این نیست که مخالفان مانند شما بد اظهار نظر کنند چون اینجانب موافق این نوع نگرش نازیست ها نیستم و اعتقاد دارم که رای و نظر هر شخص مورد احترام است .
3 - باید عرض کنم در مورد چین و اعتقادات و نظرات آنها چون خود اینجانب سه ماه متوالی از نزدیک شاهد آن بوده ام در آینده بحث میکنم اما می خواهم با اشتیاق کامل این مطلب را بیان کنم که این نوع رزم و در گیری مانند شائولین و دیگر سبکهای رزمی در چین متعلق به ایران باستان ماست که در مورد این مطلب در آینده در صورت کنجکاوی دیگر عزیزان بیشتر گفتگو می کنیم چون احساس می کنم برای شما نیز این مطلب باید جالب باشد که تمدن و فرهنگ ایرانی چقدر دارای ارزش است که چین این ورزش را از ایران به ارث برده است .
امید است مرا به علت زیادی گفتار و طولانی شدن این بحث ببخشید

اصلا همه چیز برای ایران است. اصلا دنیا ازایران آمده .. اصلا ایران مرکز کائنات است.. . ول کن آقا جان .. کوتاه بیا...خوبیت نداره .... جوابت هم چندان کوبنده نبود..

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
بنام خدا
بیانگر حالات و رفتار و افکار و نوع نگرش و همینطور فرهنگ هر شخص بستگی به نوع چگونگی تفکر ، چگونگی نگاه کردن به موضوعات و همینطور چگونگی تعصب وی به ناموس ( تذکر : هدف و منظور از ناموس ،کلی نگری مانند محبت به وطن و تمدن وفرهنگ چند هزار ساله ایرانی است )، و نوع قضاوت افراد راجع به خود و دیگران در هر زمینه می باشد . در نگاه اول به یادداشت دوست عزیزی برخورد کردم راجع به فرهنگ وتمدن غنی ایرانی و افسانه های باستانی هر قوم و ملل که به زیبایی و با گفتاری شیوا این افسانه ها و نوع نگرش مردمان دیگر ملل را از هم جدا کرده بود در این وانفسای بی هویتی و دوری جوانان امروزی از فرهنگ وتمدن بزرگ ایرانی ،بودن این افراد جای بسی دلگرمی و خوشحالی دارد . دوست عزیزم واقعاً که صحبتهای شما حقیقت محض است که فرموده ای همه چیز برای ایران است و دنیا از ایران آمده است ، البته نه از روی تعنه ای که شما زده اید نمی دانم شما جزء کدام دسته از هموطنان هستید ؟ ولی کاملاً مشخص است تمدن و فرهنگ ایرانی جزء تعصب شما نیست ( البته منظور تعصب عاقلانه نه تعصب کورکورانه ) اما واضح است شما همان تعصب عاقلانه را هم ندارید البته امید وارم من اشتباه کرده باشم . اما دوست دارم حکایتی از دیکتاتور خون آشام قبلی عراق برایت تعریف کنم زمان جنگ یکی از خلبانان ایرانی با هواپیما ی جنگی فرارکرد و در فرودگاه عراق نشست به صدام خبر ورود این خلبان را دادند وقتی که صدام در فرودگاه حاضر شد خلبان ایرانی رو کرد به صدام و گفت اگر بخواهی می توانم همین الان پرواز کنم و هر کجای ایران را بخواهی هدف قرار بدهم در فیلمی که خود اینجانب مشاهده کردم با کمال تعجب دیدم همین صدام خون آشام در جواب خلبان گفت کسی که به وطن خودش پشت کند چگونه می تواند مورد اطمینان واقع شود و کلت خود را بر روی شقیه این خلبان گذاشت و شلیک کرد . زمانی که تمام دنیا ریشه درختها را می جویدند ایرانی در بهترین موقعیت زندگی و تمدن بسر می برد درست است حالا از زمان کوروش کبیر دور افتاده ایم و تمدن عرب جزء بزرگی از تمدن اصیل ایرانی را نابود کرده است اما باز هم امید است ایران را سرافراز و سربلند ببینیم .
در مورد اینکه گفته اید جوابتان زیاد هم کوبنده نبود باید عرض کنم در عرایض قبلی خود هم اعتراف به تندروی داشتم اما نمی دانم منظور شما از جواب کوبنده شاخ و شونه کشیدن وخدای ناکرده توهین به دیگران است و به قول دوست عزیز دگرمان که گفته بود گفتمانی در کار نیست وکشتار است یا اینکه منظور دیگری از طرح این گفته دارید . اما خیلی و اضح تکرار می کنم من نه با دوست عزیزم آقا هومن مشکلی دارم نه با تک تک دیگر دوستان عزیز اگر هم پر حرفی می کنم بدین علت است که انسان باید با گفتمان به جمع بندی و دوستی دست یابد و اصلاً من در سنی نیستم که بخواهم بچگی کنم و کسی را با گفته هایم برنجانم فقط و فقط منظور تبادل نظر است و بس اگر بحث و گفتگو نباشد چگونه می شود از شما عزیزان نکته آموخت، باز هم امیدوارم از حرفهای اینجانب شما دوست عزیزم و دیگران رنجشی به دل نگرفته باشید . ورزشکار و ایرانی اصیل باشید و سالم و سرافراز. انشالله
باتشکر .

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از SHAOLIN :
بنام خدا
بیانگر حالات و رفتار و افکار و نوع نگرش و همینطور فرهنگ هر شخص بستگی به نوع چگونگی تفکر ، چگونگی نگاه کردن به موضوعات و همینطور چگونگی تعصب وی به ناموس ( تذکر : هدف و منظور از ناموس ،کلی نگری مانند محبت به وطن و تمدن وفرهنگ چند هزار ساله ایرانی است )، و نوع قضاوت افراد راجع به خود و دیگران در هر زمینه می باشد . در نگاه اول به یادداشت دوست عزیزی برخورد کردم راجع به فرهنگ وتمدن غنی ایرانی و افسانه های باستانی هر قوم و ملل که به زیبایی و با گفتاری شیوا این افسانه ها و نوع نگرش مردمان دیگر ملل را از هم جدا کرده بود در این وانفسای بی هویتی و دوری جوانان امروزی از فرهنگ وتمدن بزرگ ایرانی ،بودن این افراد جای بسی دلگرمی و خوشحالی دارد . دوست عزیزم واقعاً که صحبتهای شما حقیقت محض است که فرموده ای همه چیز برای ایران است و دنیا از ایران آمده است ، البته نه از روی تعنه ای که شما زده اید نمی دانم شما جزء کدام دسته از هموطنان هستید ؟ ولی کاملاً مشخص است تمدن و فرهنگ ایرانی جزء تعصب شما نیست ( البته منظور تعصب عاقلانه نه تعصب کورکورانه ) اما واضح است شما همان تعصب عاقلانه را هم ندارید البته امید وارم من اشتباه کرده باشم . اما دوست دارم حکایتی از دیکتاتور خون آشام قبلی عراق برایت تعریف کنم زمان جنگ یکی از خلبانان ایرانی با هواپیما ی جنگی فرارکرد و در فرودگاه عراق نشست به صدام خبر ورود این خلبان را دادند وقتی که صدام در فرودگاه حاضر شد خلبان ایرانی رو کرد به صدام و گفت اگر بخواهی می توانم همین الان پرواز کنم و هر کجای ایران را بخواهی هدف قرار بدهم در فیلمی که خود اینجانب مشاهده کردم با کمال تعجب دیدم همین صدام خون آشام در جواب خلبان گفت کسی که به وطن خودش پشت کند چگونه می تواند مورد اطمینان واقع شود و کلت خود را بر روی شقیه این خلبان گذاشت و شلیک کرد . زمانی که تمام دنیا ریشه درختها را می جویدند ایرانی در بهترین موقعیت زندگی و تمدن بسر می برد درست است حالا از زمان کوروش کبیر دور افتاده ایم و تمدن عرب جزء بزرگی از تمدن اصیل ایرانی را نابود کرده است اما باز هم امید است ایران را سرافراز و سربلند ببینیم .
در مورد اینکه گفته اید جوابتان زیاد هم کوبنده نبود باید عرض کنم در عرایض قبلی خود هم اعتراف به تندروی داشتم اما نمی دانم منظور شما از جواب کوبنده شاخ و شونه کشیدن وخدای ناکرده توهین به دیگران است و به قول دوست عزیز دگرمان که گفته بود گفتمانی در کار نیست وکشتار است یا اینکه منظور دیگری از طرح این گفته دارید . اما خیلی و اضح تکرار می کنم من نه با دوست عزیزم آقا هومن مشکلی دارم نه با تک تک دیگر دوستان عزیز اگر هم پر حرفی می کنم بدین علت است که انسان باید با گفتمان به جمع بندی و دوستی دست یابد و اصلاً من در سنی نیستم که بخواهم بچگی کنم و کسی را با گفته هایم برنجانم فقط و فقط منظور تبادل نظر است و بس اگر بحث و گفتگو نباشد چگونه می شود از شما عزیزان نکته آموخت، باز هم امیدوارم از حرفهای اینجانب شما دوست عزیزم و دیگران رنجشی به دل نگرفته باشید . ورزشکار و ایرانی اصیل باشید و سالم و سرافراز. انشالله
باتشکر .

خب مسئله جواب کوبنده را رها کنیم...

بیانگر حالات و رفتار و افکار و نوع نگرش و همینطور فرهنگ هر شخص بستگی به نوع چگونگی تفکر ، چگونگی نگاه کردن به موضوعات و همینطور چگونگی تعصب وی به ناموس ( تذکر : هدف و منظور از ناموس ،کلی نگری مانند محبت به وطن و تمدن وفرهنگ چند هزار ساله ایرانی است )، و نوع قضاوت افراد راجع به خود و دیگران در هر زمینه می باشد
.

با عرض شرمندگی من چندان متوجه این جملات نشدم.. می شود بیشتر توضیح بدهید..

دوست عزیزم واقعاً که صحبتهای شما حقیقت محض است که فرموده ای همه چیز برای ایران است و دنیا از ایران آمده است ، البته نه از روی تعنه ای که شما زده اید نمی دانم شما جزء کدام دسته از هموطنان هستید ؟ ولی کاملاً مشخص است تمدن و فرهنگ ایرانی جزء تعصب شما نیست ( البته منظور تعصب عاقلانه نه تعصب کورکورانه

خب شما می گویید همه چیز برای ایران است و دنیا از ایران آمده؟ واقعا؟ این همان تعصب کورکورانه است.
به فرض هم که بگوییم بین النهرین مهد تمدن بوده... این خیلی فرق می کند ( توجه کنید واقعا خیلی) که بگوییم همه چیز از ایران آمده...این مثل این می ماند که چون بگوییم یونان مهد فلسفه بوده( البته با اجازه شما و اگر نگویید یونان نبوده بلکه ایران بوده) معنایش این است که تمام فلسفه از یونان آمده ... و فیلسوف های باقی کشور ها غاز می چراندند...این حرف شما را می گذرام به حساب اینکه وطن پرستی احساسی هستید و در این موارد زود جو می گیردتان با عرض شرمندگی... مثلا در مدت این همه سال ملل دیگر فقط ریشه درخت می خوردند( راستی مگر اشکالی دارد؟ ) و ایرانی ها مشغول درست کردن تمام فرهنگ روی کره زمین و ارسال آن به نقاط دیگر بودند؟ در این مدت مردم شرق دور , هندی ها , آنگلوساکسون و تمام مردمی که روی زمین زندگی می کنند علاف بودند؟
در ضمن شما خیلی به گذشته چسبیده اید و به اقلیت هم چسبیده اید چون امثال کورش کم بودند... بیشتر تاریخ ایران پر است از کشت و کشتار , قدرت طلبی,پادشاهان زورگو و از این دست.. در کل کمی آرامتر بروید بهتر است.. می دانید تعریف بیش از حد از چیزی (حتی اگر چیز خوبی باشد) ممکن است باعث شود که طرف مقابل شما از آن چیز منزجر شود...

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
به نقل از SHAOLIN :
به نام خدا
جناب آقای هومن ؟ !!!! ابتدا باید عرض کنم اینجانب یکی از مربیان سبک شائولین کونگ فو می باشم و ...

شائولین مربی گرامی کونگ فو ( اینجا تاپیک ورزشه یا سینما ؟! بگذریم ..)

من نه با ورزشهای رزمی مانند کاراته و کونگ فو مشکلی دارم نه با مربیان آن.

من نه با مردم با فرهنگ چین مشکلی دارم نه با کالاهای خوب و بدی که می سازند.

من نه با جوهر خشک نشده آی دی شما مشکلی دارم نه با تعصب شما به گذشته ایران.

من فقط می گویم که جایگاه اینگونه فیلم های فوق تخیلی که هالیوودی ها را هم انگشت به دهان
کرده کجاست ؟ شاید یک داستان زیبای افسانه ای در ادبیات زیبا باشد اما آیا هنگامی هم که به هنر
سینما تبدیل می شود جذابیت خود را حفظ خواهد کرد؟ خیلی از داستانها و افسانه ها فقط در حیطه
کتاب و ادبیات جذاب هستند و وقتی به صورت تاتر یا فیلم در می آیند ماهیت خود را کاملا از دست
می دهند و چیز کاملا بیخودی از کار در می آیند.

شاید راه رفتن انسان در هوا یا جنگیدن با شمشیر روی آب و ایستادن روی نوک خنجر در یک کتاب باور پذیر باشد
اما هنگامی که عملا این کارها را به صورت فیلم وتصویر واقعی می بینیم چیز واقعا خنده داری به نظر می آید.

من از شما که مربی کونگ فو هستید می پرسم کدام فن کونگ فو چنین چیزی را آموزش داده و یا کدام مربی
ورزش های رزمی تا حالا در هوا نشسته است ؟!

مرحوم بروس لی هم فیلم های رزمی می ساخت اما آن فیلم های واقعا جذاب کجا و این آب رنگ ها کجا ؟

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
به نام خدا
ابتدا قبل از هر چیز باید از شما تشکر کنم چون باعث شده است از شما عزیزان نکات بسیاری را فرا بگیرم .
سخنان خود را ابتدا به دوست عزیز ی که به فرمایشات این جانب در مورد ایران و تمدن آن خرده گرفته بودند نکاتی چند را باز گو نمایم اول اینکه دوست عزیز منظور از نوع حالات و رفتار انسانی که مثال زدم این است که نوع نگرش هر انسان نوع افکار اورا نیز مشخص می کند بطور مثال مجموعه آداب و رفتار و اعتقادات هر فرد و قوم را فرهنگ آن جامعه می گوید منظور اینکه از لحاظ روانشناسی مثلا ً اگر شما نظرتان در مورد درس ریاضی منفی باشد این میتواند در انجام تکالیف شما در آموختن درس ریاضی تاثیر زیادی بگذارد وهمینطور اگر شما در مورد ایران و تمدن آن مطالعه کافی نداشته باشی متاسفانه مثل حالا باز هم دچار اشتباه و سوء تفاهم می شوید .
در مورد ایران حقیت همان است که کفته ام و حاضرم تمامی گفته هایم را عیناً از زبان دانشمندان و تاریخ نویسان و باستان شناسان داخلی و خارجی بهمراه مجلات آن اگر مایل باشید در آینده در اختیارتان بگزارم فقط چند نکته کوتاه اینکه شما قدمت منطقه جیرفت را که عروس باستان شناسی در دنیا معرفی شده است را حتماً مطالعه و سئوال بفرمایید . یا منطقه سییک کاشان و یا شهر سوخته ، کوهندژ نایین آتشکده های زرتشت یزد و یادداشتهای ژولیوس سزار سردار بزرگ رمی باستان را در مورد ایران مطالعه کن و.........
دیگر خواهش من این است که شما تفاوت بین حقیت محض را با تعضب عاقلانه و تعصب کورکورانه را مقایسه بفرمائید وسپس خود در این مورد قضاوت بنمایید و مطمئن باشید ایران وسرزمین آریایی را همان چیزی که بوده و هست توصیف کرده ام نه بیشتر و نه کمتر . در ضمن از شما خواهشمند م اگر شما اصلیت ایرانی دارید یا نه را برای این جانب مشخص نمایید چون این امر می تواند گفتگوی ما را در مسیر واقعی تری قرار دهد .
و اینکه گفته اید مگر اشکالی دارد که بقیه ریشه درخت می جوند می خواهم بگویم که خیر مگر اعراب که ملخ می خورد ربطی به من دارد من می خواهم تمدن و فرهنگ ایران باستان را با دیگران در آن زمان مقایسه کنم و نه چیز دیگر . در ضمن در مورد تمدن یونانی که گفته اید مطمئن باش یک درصد تمدن ایران را نه روم و نه یونان هیچکدام نداشته اند این را می توانید در یادداشتهای ناپلئون و ژولیوس سزار و..... بیابید و آن زمانی که اقیانوسهای جهان محصور کشتی های بزرگ ایرانی بودند نژاد های هند و آنگلوساکسون و..... حتی در خشکی هم به سختی تردد می کردند و حتی بعضی از این تمدن ها وجود نداشتند که خود را به جویدن ریشه درختان نیز دل خوش کنند .
و نکته ای در مورد سخنان هومن عزیز اولا جناب آقای هومن در این زمان هنر رزم با هنر سینما جزء جدا نشدنی از یکدیگر می باشد و البته باید به سلیقه شما تبریک بگویم و من هم با شما کاملاً هم عقیده می باشم هیچ سینمایی مانند هالیوود نمی باشد و اینکه در ساختار فیلمهای شرقی خوش ساختی و اکشن قابل توجهی نمی باشد هم کاماً درست است اما شما مو را می بینید و ما پیچش مو را البته تشبیه پیچش مو را به این خاطر آورده ام که چون خود من سالهاست سبک شائولین را و دیگر سبکهای ووشو را کار کرده ام بیشتر دنبال حرکات و تکنیکهای واقعی این فیلمها هستم نه حرکات غیر واقعی آن . در آینده در مورد این موضوع بیشتر توضیح خواهم داد .
با تشکر

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
خب اولن من ایرانی هستم .... دوما شما دلایل را بیاور خواهشا خیلی بلند نباشند... سوما من به نوشته های تاریخی اعتماد ندارم... چهارم عقل این را می گوید که اگر بگوییم همه چیز از ایران آمده تاسب بی جا است...

هنر رزم با هنر سینما جزء جدا نشدنی از یکدیگر می باشد

واقعا نه معمولا بیشتر از چیز های دیگر... هنر رزم معمولا همانقدر به سینما ربط دارد که چیز های دیگر ممکن است ربط داشته باشند....مثلا همانقدر که صحنه های , حماسی , غذا خوردن , سرقت, سکسی , قهوه خوردن و باقی کار ها و چیز ها ممکن است به سینما مربوط باشند... هنر رزم با هنر سینما جز جدانشدنی از هم نیستند مگر اینکه فقط فیلم های جکی جان و بروس لی و جت لی و ... غیره وجود داشتند که خوشبختانه اینطور نیست...

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
اولا ایرانی نیستی چون همانطور که زردک می گوید من هویجم دوم اینکه چطور است جنابعالی امر بفرمایید و تاریخدانان و تاریخ نویسان گوش دهند چون شما مثل اینکه تافته جدا بافته اید سوم اینکه اگر شما مسائلی مانند سکس و .... را با هنر رزمی قاطی کنی برایت بسیار متاسفم چون مشخص است که شما درک درستی از موضوعات مختلف نداری چهارم اینکه بخش مهم هنر سینما در حال حاضر مطمئناً هنر رزم وسینماست البته نه در همه بخشها هر چند شما در فیلمهای جکی چان وجت لی مشاهده می کنید چطور استادانه هنر شوخی و خنده به همراه صحنه های اکشن و رزمی با یکدیگر درهم آمیخته شده اند .

من از شما که مربی کونگ فو هستید می پرسم کدام فن کونگ فو چنین چیزی را آموزش داده و یا کدام مربی
ورزش های رزمی تا حالا در هوا نشسته است ؟!
در ضمن در جواب جناب آقای هومن بله جناب آقای هومن عزیز شما پا بکار باش به خرج و هزینه اینجانب تشریف بیاور به اصفهان و سه ماه عزمت را جذب کن و تکنیکهای این سبک (ووشو ) را آموزش ببین آنوقت به تو قول می دهم نظرت کاملاً عوض خواهد شد .

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
یعنی من آنقدر عقده ای ایرانی بودن هستم که به دروغ می گویم ایرانی ام یا به قولت هویجم؟ یا شاید قصد توطئه دادم؟ :D نه آقا جان .. بگوری برره هم تاریخ می نوشت .. مشخص است که به عقل بیشتر باید اعتماد کرد تا تاریخ.
با این حال شما دلایلتان را بیاورید که ببینیم چطور است که همه چی از ایران آمده.

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
این دوست تازه وارد ما شائولین رانندگی شون خوبه اما متاسفانه جاده انحرافی رو دارن می رونن.

دوست عزیز ! ما اینجا کاری به این حرف ها و ارتباط علوم رزمی یا علوم فضایی با هنر سینما نداریم.

این تاپیک به دلیل بحث در مورد فیلم ها و سریال های ضعیف چینی که متاسفانه اخیرا در صداو سیما
زیاد شدن ایجاد شده همانطور که قبلا در مورد خرید برخی سریال های ضعیف ژاپنی یا هندی و عربی
هم شاهد بوده ایم که البته این مورد چینی ها دیگر شورش را در آورده است.

از دوستان عزیزی که زحمت می کشند و پستی در این تاپیک می زنند خواهشمندم به جای بحث در مورد
این موضوعات بیفایده و بی ارتباط با موضوع تاپیک فقط به موضوع اصلی بپردازند...

و اما بعد ...

یک سریال عجیب که چند هفته است از شبکه سه و جمعه شب ها پخش می شود ( که البته اسمش
را نمی دانم) در مورد قتل یک تاجر چینی و ارتباط این قضیه با گوجه فرنگی ! است. ببینم کسی از شما
این سریال را تعقیب کرده است ؟!

LIN KHU CHU

Registered User
لایک‌ها
0
یه پیشنهادی بهتون می کنم
با جناب استاد SHAOLIN در نیفتید که نه تنها ایشون در نوشتن مطالب و جواب دادن به حرف های صد تا یه غاز شما کم نمی یارند بلکه اگه زیاد به پرو پاشون به پیچید یه جوری جوابتون رو می دن که از همون پشت کامپیوتر به طور کامل ناک اوت بشین
308.gif
106.gif

توصیه منو جدی بگیرید این یک هشدار است

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا