• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن ایران الکترونیک

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
نظرات خودتون رو در همینجا بگید

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
چه کسانی مایل به همکاری هستند ؟؟؟ پ.خ بدهند

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
بزودی یک مدار بسیار عالی آمپلی فایر خانگی با 100وات قدرت .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
آقا یه سوال آف تاپیک دارم . اگر جواب بدی عضو انجمنت میشم ، چند تا پست مفید هم میزنم که جبران کنم :D

یک شرکتی میخواد یه شعبه تو شهر شما بزنه. میخواد جای اداری و با کلاس باشه ، تجاری و شلوغ هم نباشه . به نظر شما کجا خوبه ؟ فعلا حوالی میدون امام زاده عبدالله رو پیشنهاد کردن. به نظر شما خوبه ؟ مرسی

پ.ن: یه معرفی از خودتون- مدیران- بذارین که انجمنتونو معرفی کنیم به دوست و همکار و فک وفامیل و دانشجو و مانشجو و آشنا و غریبه

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
آقا یه سوال آف تاپیک دارم . اگر جواب بدی عضو انجمنت میشم ، چند تا پست مفید هم میزنم که جبران کنم :D

یک شرکتی میخواد یه شعبه تو شهر شما بزنه. میخواد جای اداری و با کلاس باشه ، تجاری و شلوغ هم نباشه . به نظر شما کجا خوبه ؟ فعلا حوالی میدون امام زاده عبدالله رو پیشنهاد کردن. به نظر شما خوبه ؟ مرسی

پ.ن: یه معرفی از خودتون- مدیران- بذارین که انجمنتونو معرفی کنیم به دوست و همکار و فک وفامیل و دانشجو و مانشجو و آشنا و غریبه

شرکت رو میتونی تو بین النهرین بزنی شرکت های زیاد ی هم وجود داره میتونی یه سربزنی .

بالا