us lover
کاربر تازه وارد
پدیده مادی چطوره؟
نه خیر ، تمامی علوم بشری ، درنهایت ، به ریاضیات ختم میشوند ،به نقل از behroozsara :حبیب جان
شما وقتی فیزیک کحض بخوانی همه صحبت پیرامون این مباحث است ، نمی دانم چرا این ذهنیت در بچه های فروم بوجود امده که این بحث ها به علم فلسفه مربوط میشود . از سویی تمام علم ها در سطوح بالایی خود به فلسفه منتهی میشوند که قبلا در مورد آن توضیح داده ام .
منظورتون از ضد ماده ، « نوترینو » ها هست ؟به نقل از us lover :لطفا در مورد منظورتون از پدیده توضیحی بدید؟ تا اونجا که من میدونم جهان ماده و انرزیه! اما اینم هست که فرضیه هایی ارائه شده که در مقابل جهان مادی ما جهان دیگری وجود داره و از اونها بعنوان ضد ماده یاد شده و اونها هم میتونند وجود داشته باشند!:blink:
منظور شما را متوجه نشدم .به نقل از us lover :پدیده مادی چطوره؟
حبیب جانبه نقل از mynobar :نه خیر ، تمامی علوم بشری ، درنهایت ، به ریاضیات ختم میشوند ،
این مسأله را حتی خود فلاسفه هم مورد تآیید و تأکید قرار داده اند .
در بین علوم بشری ، بالاترین رتبه و اعتبار ، از آن ریاضیات است .
به نقل از behroozsara :حبیب جان
ریاضیات هم در پایه نهایی خود به بخشی از فلسفه تبدیل میشوند . البته فلسفه هم موردهای مختلفی دارد . در ریاضیات محض هم وقتی از سطح محاسبات و فرمول و . . . بالاتر میرود به فلسفه در ریاضی تبدیل میشود .
تمام علوم بشری در سطح نهایی خود بی نهایت به یکدیگر نزدیک می شوند .
به نقل از mynobar :ریاضیات ، مادر و ریشه تمام علوم است .
اختیار دارید قربان تو همین چند روزی که اومدم تونستم بفهمم با چه انسان باسوادی روبرو هستم شما بذاریدش بحساب کم دانشی من چون رشته تحصیلی من تو دبیرستان علوم تجربی بوده و بحثهام بخاطر علاقه به فیزیکهبه نقل از behroozsara :منظور شما را متوجه نشدم .
بگذارید به حساب کم سوادی من البته
فلسفه هم در کنار سایر علوم ، و همراه آنها ، همه با هم ، به ریاضیات ختم می شوند .به نقل از behroozsara :ا
من گفتم تمام علم ها وقتي به نهايت سطح خود ميرسند داراي مشتركات زيادي مي شوند كه به ظاهر در سطوح پاييني با هم تفاوت دارند و همه اين علوم در نهايت سطح خود به فلسفه آن علم بدل ميشوند .
جمله ای که در زیز می آید به عنوان استشهاد است ، نه استدلال ،به نقل از behroozsara :بنده مي پذيرم حبيب جان
چطور ممکنه؟:blink: در مورد فرمول خدا شنیده بودم ولی فرمول قیامت!!! اگه منظورتون نابود شدن کائناته که این چه ربطی به قیامت داره و اصلا چطور میتونه به مذهب خاصی اشاره کنه؟ لطفا بیشتر توضیح بدینبه نقل از mynobar :جمله ای که در زیز می آید به عنوان استشهاد است ، نه استدلال ،
و در ضمن سوء برداشت هم نشود :
حتی دانشمندی مثل « پروفسور هشترودی » ، با اینکه چندان تقیّدی به مذهب نداشت ،
ولی با اصول و قوانین ریاضی ، وقوع قیامت را به اثبات رسانده بود .
فقط منظورم از این جمله این بود که وسعت دید و گسترش دامنه ریاضیات برایتان مغلوم شود ،
لطفاً برداشت بحث دینی نفرمایید .
والا من اینو 5 سال پیش از یکی از دوستانم به صورت شفاهی شنیده بودم ،به نقل از us lover :چطور ممکنه؟:blink: در مورد فرمول خدا شنیده بودم ولی فرمول قیامت!!! اگه منظورتون نابود شدن کائناته که این چه ربطی به قیامت داره و اصلا چطور میتونه به مذهب خاصی اشاره کنه؟ لطفا بیشتر توضیح بدین