hardware
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 336
- لایکها
- 0
آقا همتون ماجراي اون بابا رو شنيدين كه ...
يه كامپيوتر خداي Pentium 5 ساخته بودن كه گوگول تا محاسبه رو تو نانو ثانيه انجام مي داد.
گفتن كي مي تونه يه سوالي از اين Computer بپرسه كه نتونه جواب بده....
يارو رفت به Computer گفت : چه خبر؟
كامپيوتر هم چند ماه مشغول جواب دادن به سوال اين بابا شد و از سير تا پياز دنيا رو ريخت بيرون. از خلقت بشر شروع كرد و گفت و گفت و گفت...
تمام قطعاتش به صدا افتاده بود كه يارو گفت و اما يه سوال ديگه هم مي كنم اگه اينو جواب داد خيلي كارش درسته....
گفتن بپرس. گفت: ديگه چه خبر؟!!!!!!
و اينطوري بود كه Computer منفجر شد.
اين حكايت ماست.
يكي مي پرسه مثلا X Device چي خوبه....
ما هم خودمون رو دو شقه مي كنيم و از ازل تا ابد رو مي گيم... بعد يه دوست باحال ديگه مي آد يه Topic جديد مي زنه و دوباره مي گه X Device چي بده؟!
يه دوست سومي هم 2 روز بعد مي آد مي گه : در مورد X Device توضيح بدين.
خب... اون وقت مي خواين منفجر نشيم؟ معلومه كه مي شيم...
همچين منفجر مي شيم كه بايد جنازمون رو با كاردك از رو Monitor بتراشين.
عزيزان دلم... چاكر همتون هم هستم.... كتك خوردتونم.... قبل از اينكه يه Topic جديد بزنين يه نيگاه بكنين شايد تو همون صفحه چيزي شبيهش باشه. اونو بخونين... اگه ارضا نشدين ته همون يه Post بزنين. لازم نيست Search هم بكنين. فقط همون چند تا Topic آخر رو ببينين. لازم نيست حتما برين همه Tpoic ها رو از اول چك كنين. اگه تو همون 10 تاي آخري نبود يه Topic جديد بزنين.
البته خداييش تو بخش ما از اين چيزها كم پيش اومده و اين براي من خيلي جالبه. چون نشون مي ده بچه ها Topic هاي ساير دوستان رو هم مي خونن.
خيلي مخلصيم ...
قربون شما ...
يه كامپيوتر خداي Pentium 5 ساخته بودن كه گوگول تا محاسبه رو تو نانو ثانيه انجام مي داد.
گفتن كي مي تونه يه سوالي از اين Computer بپرسه كه نتونه جواب بده....
يارو رفت به Computer گفت : چه خبر؟
كامپيوتر هم چند ماه مشغول جواب دادن به سوال اين بابا شد و از سير تا پياز دنيا رو ريخت بيرون. از خلقت بشر شروع كرد و گفت و گفت و گفت...
تمام قطعاتش به صدا افتاده بود كه يارو گفت و اما يه سوال ديگه هم مي كنم اگه اينو جواب داد خيلي كارش درسته....
گفتن بپرس. گفت: ديگه چه خبر؟!!!!!!
و اينطوري بود كه Computer منفجر شد.
اين حكايت ماست.
يكي مي پرسه مثلا X Device چي خوبه....
ما هم خودمون رو دو شقه مي كنيم و از ازل تا ابد رو مي گيم... بعد يه دوست باحال ديگه مي آد يه Topic جديد مي زنه و دوباره مي گه X Device چي بده؟!
يه دوست سومي هم 2 روز بعد مي آد مي گه : در مورد X Device توضيح بدين.
خب... اون وقت مي خواين منفجر نشيم؟ معلومه كه مي شيم...
همچين منفجر مي شيم كه بايد جنازمون رو با كاردك از رو Monitor بتراشين.
عزيزان دلم... چاكر همتون هم هستم.... كتك خوردتونم.... قبل از اينكه يه Topic جديد بزنين يه نيگاه بكنين شايد تو همون صفحه چيزي شبيهش باشه. اونو بخونين... اگه ارضا نشدين ته همون يه Post بزنين. لازم نيست Search هم بكنين. فقط همون چند تا Topic آخر رو ببينين. لازم نيست حتما برين همه Tpoic ها رو از اول چك كنين. اگه تو همون 10 تاي آخري نبود يه Topic جديد بزنين.
البته خداييش تو بخش ما از اين چيزها كم پيش اومده و اين براي من خيلي جالبه. چون نشون مي ده بچه ها Topic هاي ساير دوستان رو هم مي خونن.
خيلي مخلصيم ...
قربون شما ...