آژانس هواپیمایی

انهایی که adslدارند جواب بدن

شروع موضوع توسط CITR!X ‏12 سپتامبر 2007 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. CITR!X

    CITR!X کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من ميخواستم براي منزل adslبگيرم اما ميخوام كسي نفهمه از اين موضوع!!آيا ميشه؟؟؟تابلو كه نميشه؟؟ plz جواب بدين
    مرسي
     
  2. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    چرا بابا . تابلو میشه .

    رو قبضت می نویسه آبونمان سرویس adsl

    تازه همچین نویز هم میفته رو خط تلفن که کف کنی ! مگه اینکه نویز گیر بزاری (جاسازی کن که دیده نشه)

    ضمنا بعضی isp ها هم گیر می دن میگن که باید صاحب خط خودش بیاد تقاضای پورت بده (در اصل مخابرات این تقاضا رو لازم داره) ولی جایی که من می گیرم میگه که من جعلی امضا کنم بهش بدم ایراد نداره .
     
  3. CITR!X

    CITR!X کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    پس چرا بعضي ها ميگن روي قبض تلفن هيچي نمينويسه؟؟؟؟من پس بايد چي كار كنم؟؟
     
  4. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    آره
    یه مدت اینجا هم نمی نوشت (مشهد)
    و اصلا جایی مربوط به هزینه adsl رو قبض نبود .
    اما جدیدا" اضافه شده .
    تهران رو نمی دونم . اما اگر هم نباشه دیر یا زود اضافه میشه .
     
  5. CITR!X

    CITR!X کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    سلام خوب هستین
    من میخوام یواشکی برای خونه adsl بگیرم می خوام کسی نفهمه میخواستم بدونم روی قبضه تلفن یا جای دیگه که نمینویسه؟؟؟میشه کمک کنین ممنون میشم
     
  6. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    نه مشخص نمی شه ...

    چون هزینه مخابرات ( ماهانه 3 هزار تومان ) را هم به شرکتی که ADSL را ازش می خرید پرداخت می شه و توی قبض چیزی نیست

    فقط اگه از اون خط کسی استفاده کنه ممکنه یکم نویز ایجاد بشه وقتی شما از اینترنت استفاده می کنید که اونم با یه فیلتر تا حد زیادی رفع می شه
     
  7. خرید بیت کوین
  8. lj_banamak

    lj_banamak Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    2
    نمیشه پنهونش کرد لو میره ، فججیهم لو میره.
     
  9. alizali

    alizali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    660
    تشکر شده:
    20
    چرا یواشکی باید از خداشون باشه تا هزینه دایال آپ تلفن حذف شود
     
  10. voltan1

    voltan1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    7
    فقط احتمالا مجبور میشید چنت تا میکرو فیلتر ( اسپلیتر ) توی خونه بگذارید
     
  11. PROGRESSIVE

    PROGRESSIVE Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    529
    تشکر شده:
    3
    اگر خودت صاحب خط باشي مشكلي نداره
    ولي تو منطقه مخابراتي ما كپي شناسنامه + امضاي صاحب خط هم بايد باشه
     
  12. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    ولی اینجا از این خبرا نیست !

    من حتی با اینکه خطی که میخواستم براش تقاضا بدم مال خودم هم نبود ، فقط قبضشو دادم به مهندس شبکه ی

    شرکت ، گفتم برو کاراشو خودت بکن !

    در همین حد
     
  13. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,032
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    یه تاپیک هم برای یه همچین موضوعی کافی بود ....
     
  14. IKEA

    IKEA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,733
    تشکر شده:
    4
    اگه رو خطی که میخوای ADSL راه بندازی چند تا تلفن داری باید قبل هر تلفن یه اسپلیتر بزاری که اینجا به نام نویزگیر گفتن دوستان اندازشم یه هوا از قوطی کبریت بزرگ تره [​IMG] یا از جعبه تقسیم که امده تو خونه قبلش Spliter بزاری از اونجا یه سیم بره تو پریز ها خونه یه سیم هم بیاد تو اتاق و مودم ADSL
     
  15. CITR!X

    CITR!X کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    ما فقط يك تلفن داريم.روي قبض كه چيزي نمينويسه؟؟؟پس بلاخره من بگيرم يا نه؟ميخوام هيشكي نفهمه در ضمن من بابام مهندس مخابراته بايد يه طوري كار كنم كه نفهمه
     
  16. behzad_vision

    behzad_vision Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    253
    تشکر شده:
    116
    دوست عزیز روی قبض چیزی نمی نویسه. با استفاده از اسپلیتر نویز خط گرفته می شه.
     
  17. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    آقا مبارکه ! بسم الله !
     
  18. charshakh.com

    charshakh.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آپریل 2007
    نوشته ها:
    359
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کشور گل محمدی
    من مشهدم مي نويسه !!
    نكن اين كارو :D
     
  19. CITR!X

    CITR!X کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    agha dame hame garm merCc.gheymatesh cheghadr tamum mishe ba splinnter??
     
  20. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    پیشنهاد میکنم که برای اطمینان از اینکه روی قبض مینویسه یا نه !

    یه سر بری امور مشترکین و درست ازشون سوال کنی ! چون قاعدتا متنانسب با هر شهری و شاید منطقه ای

    سیستم متتفاوته !

    همون طور هم که در این تاپیک مشاهده کردی ، یکی میگه لازمه یکی میگه نه

    یکی میگه مینویسه یکی میگه نمینویسه !

    همه ی این دوستان هم درست میگن ! و دلیلش اینه که توی جاهای مختلف فرق میکنه.
     
  21. CITR!X

    CITR!X کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    مرسي ممنون فقط ميخواستم بدونم كه ميخوام ار داتك بگيرم 64/64 قيمتش با نويزگير حدودن چند در مي آيد؟
    2-حالا من گرفتم از شركت هي زنگ نزنن؟؟براي شماها زنگ مي زنزن؟؟
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانی