• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انواع ویزا کارت

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
صدور انواع ویزا کارت مجازی و فیزیکی با بهترین پشتیبانی انجام می‌گیرد:

بویژه دوستانی که خریدهای اینترنتی دارند که سایت فروشنده کارت مجازی به دلایل امنیتی قبول نمیکنه می‌توانند از کارتهای گیفت آدرس دار دارای پنل مدیریت استفاده کنند.

نمونه قیمت در تاریخ ارسال پست:
25 دلاری
30 دلاری
50 دلاری = 68 تومان
100 دلاری = 128 تومان

کارتهای گیفت آدرس دار بدون پنل برای مبالغ تا 500 دلار:

25 30 50 75 100 125 150 175 200 250 300 350 400 450 500

کارتهای گیفت فیزیکی دارای اینترنت بانکینگ هم موجود است تا سقف 1 بیلیون دلار جهت خرید اینترنتی در سایتهایی که تصویر کارت فیزیکی از شما می‌گیرند، قابل استفاده در ATM و POS های سراسر دنیا

هزینه صدور 60000 تومان + مبلغ شارژ

کارتهای قابل شارژ بدون هزینه صدور با اعتبار یک ساله و مبلغ دلخواه برای مبالغ 200 به بالا

فقط مبلغ شارژ

کارت فیزیکی و قابل شارژ با اینترنت بانکینگ برای مبالغ شارژ بالا تا سقف 10,000 دلار

هزینه صدور 85000 تومان + مبلغ شارژ

کارتهای فیزیکی ویزا دارای حساب بانکی و امکانات فوق العاده در 5 مدل برای افراد مختلف

محدوده قیمت 100 تا 500 هزار تومان
مدل کارتها به ترتیب اعتبار:
Electron
Classic
Business
Gold
Platinium (اعتبار بسیار بالا + 5000 دلار موجودی اولیه)

کارتهای فیزیکی مسترکارت دارای حساب بانکی و امکانات فوق العاده در 4 مدل + اینترنت بانکینگ آنلاین + ارسال حواله به سایر حسابهای بانک (جدید)
(این حسابها از ویزا کارت مشابه کمی ارزانتر و با مدت اعتبار 2 برابر یعنی 2 ساله صادر می‌شود)

مدل کارتها به ترتیب اعتبار:
Electron (مدل 2 ساله)
Classic (مدل 2 ساله)
Gold (مدل 2 ساله و مدل 3 ساله)

حساب بانکی با امکان ارسال حواله بانکی به سراسر دنیا (بزودی)

...

سوالات رو لطفاً همینجا اعلام کنید

Last edited:

hzcompany

Registered User
لایک‌ها
0
محدودیت زمانی این کارتهای فیزیکی چقدر ؟
قابلیت تمدید دارند ؟

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
کارتهای فیزیکی دارای حساب بانکی و امکانات فوق العاده در 5 مدل برای افراد مختلف

محدوده قیمت 100 تا 500 هزار تومان

حساب بانکی با امکان ارسال حواله بانکی به سراسر دنیا (بزودی)

من یکی از این دو رو اگه شرایط OK باشه 100% می خوام (البته اگه مال آذربایجان هم نباشه :D )، فقط اطلاعات بیشتر رو برام ارسال کن (اینکه اینا رو میشه به پیپال اضافه کرد، پشتیبانی بعد از لیمیت شدن پیپال هم انجام میدید، منظور مدارک جهت ارسال به پی پال، از کدوم کشور صادر میشن و ....)

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
صدور مسترکارت فیزیکی با نام خود شخص هم انجام میدید؟ قیمت چند ؟

ویزا کارتهای فیزیکی بدون نام صادر میشوند.

محدودیت زمانی این کارتهای فیزیکی چقدر ؟
قابلیت تمدید دارند ؟

حسابهای بانکی 1 ساله هستند و در پایان 3 ساله تمدید میشوند

من یکی از این دو رو اگه شرایط OK باشه 100% می خوام (البته اگه مال آذربایجان هم نباشه :D )، فقط اطلاعات بیشتر رو برام ارسال کن (اینکه اینا رو میشه به پیپال اضافه کرد، پشتیبانی بعد از لیمیت شدن پیپال هم انجام میدید، منظور مدارک جهت ارسال به پی پال، از کدوم کشور صادر میشن و ....)

کلیه کارتهای فیزیکی از آذربایجان صادر میشوند

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من میتوانم با داشتن این کارت از بانکهای امریکایی پول برام واریز کنند . یا مثلا در مالزی
از طریق این کارت مینونم پولم رو نقد کنم ؟
بطور عامیانه بگم عینا مثل عابر بانک میشه بصورت بین المللی استفاده کنم

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
مسترکارتهای جدید با اعتبار 2 برابر ویزاکارتها (2 ساله) و قیمت مناسبتر و چند قابلیت جدید اضافه شد

سلام
من میتوانم با داشتن این کارت از بانکهای امریکایی پول برام واریز کنند . یا مثلا در مالزی
از طریق این کارت مینونم پولم رو نقد کنم ؟
بطور عامیانه بگم عینا مثل عابر بانک میشه بصورت بین المللی استفاده کنم

از هر کجای دنیا می‌توانند برای شما پول ارسال کنند و از طریق کارتتون خرج کنید یا با کارمزد براتون نقد کنیم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
100$ قابل شارژ می خوام

آیا به نام خودم می تونم بگیرم؟ یا خیر؟

راهنمایی می فرمائید؟

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
همونطور که در پست اول ذکر شده کارتهای قابل شارژ بدون نام و آدرس هستند و با هر اسم و آدرسی قابل استفاده‌اند
قابل شارژها رو برای مبالغ بالای 200 دلار صادر می‌کنیم و با مبلغ دلخواه مشتری مثلاً 288 دلاری

کمتر از 200 دلار هم قابل شارژ صادر می‌کنیم ولی با اعتبار حدود یک ماه بنابراین تنها مزیتش دلخواه بودن مبلغ هست و به درد کسی می‌خوره که مثلاً یک خرید 130 دلاری داره

شما می تونید کارت گیفت 100 دلاری بگیرید که قابل شارژ نیست ولی هم پنل داره و هم به نام و آدرس شما رجیستر میشه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
همونطور که در پست اول ذکر شده کارتهای قابل شارژ بدون نام و آدرس هستند و با هر اسم و آدرسی قابل استفاده‌اند
قابل شارژها رو برای مبالغ بالای 200 دلار صادر می‌کنیم و با مبلغ دلخواه مشتری مثلاً 288 دلاری

کمتر از 200 دلار هم قابل شارژ صادر می‌کنیم ولی با اعتبار حدود یک ماه بنابراین تنها مزیتش دلخواه بودن مبلغ هست و به درد کسی می‌خوره که مثلاً یک خرید 130 دلاری داره

شما می تونید کارت گیفت 100 دلاری بگیرید که قابل شارژ نیست ولی هم پنل داره و هم به نام و آدرس شما رجیستر میشه

سلام عزیز . توی سایتی که من میخوام پول واریز کنم مشخصات خودم باید کاملا با مشخصات صاحب کارت ( که خودم باشم ) مطابقت داشته باشه . الان وقتی این کارتها نه نام داره نه ادرس چطوری میتونم با مشخصات خودم در سایت تطبیقش بدم ...

ممنون میشم یه توضیح مختصر بدید .

vpsland

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا شماره حساب رو ارسال کنید

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
سلام جناب نورمحمدي
واريز کردم و pm دادم

چشم
سعی میکنم همین امشب آماده کنم
وگرنه نهایتاً صبح بدستتون میرسه

سلام عزیز . توی سایتی که من میخوام پول واریز کنم مشخصات خودم باید کاملا با مشخصات صاحب کارت ( که خودم باشم ) مطابقت داشته باشه . الان وقتی این کارتها نه نام داره نه ادرس چطوری میتونم با مشخصات خودم در سایت تطبیقش بدم ...

ممنون میشم یه توضیح مختصر بدید .

از سایت سوال کنید در مورد گیفت کارتهای بدون آدرس که آیا اونها رو رد میکنند یا نه
ضمناً مبلغ خریدتون رو نفرمودید

لطفا شماره حساب رو ارسال کنید

سیبا = 0302123654004
کارت = 6037991040077426

بالا