• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اهداف انجمن تخصصی مدیران وبسایتها - وبمدیران

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
همانطورکه در تاپیکی که عنوان جلسه اول را دارد اشاره کردم در حال حاضر بهترین و مطمئن ترین روش کسب درآمد از وب ایران، یک رویکرد حرفه ای و تخصصی به مقوله وبمستری و مدیریت سایت است. کسی که توانسته است یک سایت را از هیچ به یک سایت برتر در کشور تبدیل کند تنها از یک یا دو تخصص برخوردار نبوده است، سایتهایی بوده اند که به بهترین نحو ممکن طراحی شده اند یا با سرمایه بسیار بالا راه اندازی شده اند ولی چنین جایگاهی را به دست نیاورده اند. باید بپذیریم وبمستری یک تخصص با ابعاد مختلف است و صرف هزینه برای به خدمت گرفتن این تخصص باید به مراتب بیشتر از دیگر تخصصها مانند طراحان حرفه ای وبسایت، گرافیستها، برنامه نویسان و غیره باشد.

یکی از اهداف انجمن وبمدیران همین رویکرد حرفه ای و تخصصی به مقوله وبمستری است، باید این تصور که داشتن تنها یک ایده، یا یک دامین خوب، یا یک طرح زیبا و غیره می تواند موجب موفقیت یک سایت شود را با این رویکرد تغییر داد، کسی که ففط یک سایت یا وبلاگ دارد یک وبمستر نیست بلکه تنها صاحب یا مالک آن است.

از دیگر اهداف انجمن وبمدیران، تفکیک کارهایی است که یک وبمستر می تواند در راستای به موفقیت رسیدن یک سایت انجام دهد، وبمستر به عنوان یک مدیر باید بتواند در قالب یک پروژه، کارها را به صورت مجزا زمان بندی نموده و بودجه ای که برای آن در نظر گرفته شده است را به طور مناسب تقسیم نماید. یکی از دلایل عدم موفقیت برخی سایتها همین مشکل سوء مدیریت بوده است. مثلا برخی سایتها درآمدشان در حدی نیست که بتوانند هزینه سرور اختصاصی که برایشان تهیه شده را تامین نمایند و به همین رو به نزول می روند و یا وقت و هزینه کمی که صرف طراحی یک سایت شده می بینیم که باعث عدم موفقیت یک ایده جدید و خوب شده است.

در نهایت مهمترین و اصلی ترین هدف انجمن وبمدیران، مشارکت و همیاری وبمسترها به یکدیگر است، شاید کسی که سرمایه، دانش، تخصص و تجربه دارد ولی ایده ندارد به اندازه کسی که ایده دارد ولی سرمایه، دانش یا تخصص کافی ندارد، حسرت نخورد، اگر نخواهیم کار گروهی هم انجام دهیم باید حداقل بتوانیم همدیگر را یاری کنیم تا یک پروژه به موفقیت برسد و شاید منافع چنین موفقیتی به همه از جمله خود ما هم برسد.

به هر حال من در اینجا از همه کسانی که می توانند در پیشبرد اهداف این انجمن ما را یاری دهند دعوت به همکاری می نمایم و امیدوارم به کمک یکدیگر بتوانیم کارهای بزرگ و پرفایده در سطح کشور انجام دهیم.

وبمديران - انجمن تخصصي مديران وبسايتها

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
چرا این کارهایی که قراره توی این انجمن جدید انجام بشه به کمک وبمسترها , همین جا انجام نشه؟ :D

از دیگر اهداف انجمن وبمدیران، تفکیک کارهایی است که یک وبمستر می تواند در راستای به موفقیت یک سایت انجام دهد

این به هم اضافه هست یا باید یه رسیدن اضافه کنی : به موفقیت رسیدن یک سایت ...
با تشکر

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
در کل برای شناسوندنش چه کارهایی قرار بشه؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
نه بازم هیچی پی تی خودمون نمیشه:D

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من عضو شدم . ولي هنوز انجمن كامل نيست .

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
چرا این کارهایی که قراره توی این انجمن جدید انجام بشه به کمک وبمسترها , همین جا انجام نشه؟ :D

تناقضی وجود ندارد، من خودم به شخصه حتما در این فروم یا فرومهای دیگر هم فعالیت خودم را ادامه خواهم داد ولی به هر حال می خواهیم همانطورکه گفتم کار دسته بندی شده تر، تخصصی تر و هدفمندتر انجام شود و چنین انجمنی می تواند به این هدف کمک کند. ضمنا در برخی موضوعات انجمن مناسبی در پرشین تولز وجود ندارد، مثلا در مورد طرح ایده ها.

این به هم اضافه هست یا باید یه رسیدن اضافه کنی : به موفقیت رسیدن یک سایت ...
با تشکر

متشکرم، اصلاح شد.

Last edited:

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
قالبش مثل ادگاه بود بهتر میشد.
در ضمن آخرش نفهمیدیم تو این انجمن جدید باید چیکار کنیم ؟ بیاییم اونجا فعالیت کنیم که چی ؟ قراره تیم تشکیل بشه؟ قرار با این انجمن درآمد کسب کنید یا فقط میخوایید انجمن مخصوص وبمستر ها باشه و توش بحث وتبادل نظر داشته باشند؟

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
انجمن ادگاه که قبلا گفتم برای این کار مفید بود با تغییرات .. این شد دومین فروم شما فعلا .. من نمی پسندم .. فکر هم نمیکنم پروژه موفق باشه . چون یکسری از عوامل رو رعایت نکردید .

ولی خب تا سعی حداکثر تلاش رو نکنید نمیشه به نتیجه رسید.

من جای شما بودم 1 فروم مثل PT رو میخریدم و از نو شروع نمیکردم . حالا اگر این ها به قیمت فروشنده نبودن 10 تا فروم دیگه هست که میشه خرید با 10 تومان میتونید یکی از 10 فروم برتر ایران رو بخرید و با یک تیر 2 نشونه بزنید

شما می دونید PT چند سال طول کشیده تا به اینجا رسیده ؟ فقط 8 سال اش رو من بیاد دارم .

در هر صورت پروژه شماست و شما حتما قبل از شروع اش تحقیق کافی کردید . اما این رو در نظر بگیرید که تعداد وب مستر های ایرانی محدود هست و فکر نمیکنم بالای 1000 وب مستر تو همین PT حتی عضو باشند بنابراین کار سختی پیش رو خواهید داشت .

در درجه اول با تمام اعضای ادگاه تماس بگیرید و دعوت به ثبت نام شون کنید و در قبالش یک امتیار بهشون بدید مثلا 2000 تومان اعتبار رایگان ادگاه برای عضویت و درج حداقل یک پست معرفی شخصی .

در ضمن من بعدا یک پیشنهاد برای شما دارم که در خصوصی خواهم گفت . البته هنوز زوده درآینده نزدیک .

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
در کل برای شناسوندنش چه کارهایی قرار بشه؟

همانطورکه قبلا گفتم ما به حدود شش هزار وبسمتری که عضوه سیستم ادگاه هستند ایمیل می زنیم و آنها را دعوت به عضویت در این فروم خواهیم کرد، همچنین در سیستم ادگاه تبلیغ نیز خواهیم کرد، البته این زمانی است که فروم فعال شده و مشکلات آن حل شده باشد.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
قالبش مثل ادگاه بود بهتر میشد.
در ضمن آخرش نفهمیدیم تو این انجمن جدید باید چیکار کنیم ؟ بیاییم اونجا فعالیت کنیم که چی ؟ قراره تیم تشکیل بشه؟ قرار با این انجمن درآمد کسب کنید یا فقط میخوایید انجمن مخصوص وبمستر ها باشه و توش بحث وتبادل نظر داشته باشند؟

قالب را حتما عوض خواهیم کرد، فعلا در ابتدای راه هستیم.

معمولا در یک انجمن بحث و تبادل نظر انجام می گیرد ولی هدف از راه اندازی وبمدیران فقط این نیست، اگر بتونیم حتما یک گروه تشکیل خواهیم داد و با برنامه ریزی پروژهای بزرگ انجام خواهیم داد، در حال حاضر یک پروژه بزرگ با بودجه مناسب به شرکت ما پیشنهاد شده و ما در حال تکمیل پروپوزال آن هستیم، کار در حدی نیست که فقط یک یا دو نفر بتوانند آن را انجام دهند، یکی از کارهایی که برای این پروژه در نظر گرفته شده، راه اندازی دفتری در تهران و استخدام چند نیرو صرفا برای این سایت است.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
انجمن ادگاه که قبلا گفتم برای این کار مفید بود با تغییرات .. این شد دومین فروم شما فعلا .. من نمی پسندم .. فکر هم نمیکنم پروژه موفق باشه . چون یکسری از عوامل رو رعایت نکردید .

ولی خب تا سعی حداکثر تلاش رو نکنید نمیشه به نتیجه رسید.

من جای شما بودم 1 فروم مثل PT رو میخریدم و از نو شروع نمیکردم . حالا اگر این ها به قیمت فروشنده نبودن 10 تا فروم دیگه هست که میشه خرید با 10 تومان میتونید یکی از 10 فروم برتر ایران رو بخرید و با یک تیر 2 نشونه بزنید

شما می دونید PT چند سال طول کشیده تا به اینجا رسیده ؟ فقط 8 سال اش رو من بیاد دارم .

در هر صورت پروژه شماست و شما حتما قبل از شروع اش تحقیق کافی کردید . اما این رو در نظر بگیرید که تعداد وب مستر های ایرانی محدود هست و فکر نمیکنم بالای 1000 وب مستر تو همین PT حتی عضو باشند بنابراین کار سختی پیش رو خواهید داشت .

در درجه اول با تمام اعضای ادگاه تماس بگیرید و دعوت به ثبت نام شون کنید و در قبالش یک امتیار بهشون بدید مثلا 2000 تومان اعتبار رایگان ادگاه برای عضویت و درج حداقل یک پست معرفی شخصی .

در ضمن من بعدا یک پیشنهاد برای شما دارم که در خصوصی خواهم گفت . البته هنوز زوده درآینده نزدیک .

با تشکر از پیشنهاداتی که دادید، مهمترین نکته این است که هدف ما اصلا تبدیل شدن این فروم به یکی از فرومهای پربازدید با تعداد کاربر بالا نیست، ما می خواهیم این فروم کاملا تخصصی باشد و اگر هزار وبمستر واقعی عضو آن شوند ما به هدفمان خیلی نزدیک شده ایم.

اینکه وبسمترها بتوانند با هم در تعامل باشند به نفع همه هست، هر کدام از فرومها را که در نظر بگیرید می تواند بسیار مفید باشد، در مورد فروم ایده، من خودم در این فروم بارها ایده مطرح کرده ام و نظراتی که دوستان داده اند در اجرایی کردن یا رها کردن نقش زیادی داشته است، در مورد دامین، شاید بتوان برای یک پروژه دامینی که قبلا کسی ثبت کرده را به قیمتی مناسب خرید و نیازی نباشد یک دامین طولانی و نامناسب برای آن ثبت کرد، در مورد هاست، دریافت نظرات دوستان در انتخاب هاست یا سرو مناسب می تواند خیلی مفید باشد، در مورد طراحی سایت هم شاید بتوان با قیمتی مناسب طراحی سایت را به یک طراح حرفه ای داد و الی آخر.

به هر حال هر پیشنهادی که در این خصوص باشد ما استقبال خواهیم کرد و امیدواریم بتوانیم به بهترین نحو با هم کار کنیم.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
متاسفانه چون تو پی تی به بخش وبمسترها سر و سامانی نمیدن بودن یه همچین انجمنی واقعا لازم هست که بشه توش بحث های تخصصی کرد ,

امیدوارم این پروژه شما موفق بشه .

Ariota

Registered User
لایک‌ها
3
همانطورکه در تاپیکی که عنوان جلسه اول را دارد اشاره کردم در حال حاضر بهترین و مطمئن ترین روش کسب درآمد از وب ایران، یک رویکرد حرفه ای و تخصصی به مقوله وبمستری و مدیریت سایت است. کسی که توانسته است یک سایت را از هیچ به یک سایت برتر در کشور تبدیل کند تنها از یک یا دو تخصص برخوردار نبوده است، سایتهایی بوده اند که به بهترین نحو ممکن طراحی شده اند یا با سرمایه بسیار بالا راه اندازی شده اند ولی چنین جایگاهی را به دست نیاورده اند. باید بپذیریم وبمستری یک تخصص با ابعاد مختلف است و صرف هزینه برای به خدمت گرفتن این تخصص باید به مراتب بیشتر از دیگر تخصصها مانند طراحان حرفه ای وبسایت، گرافیستها، برنامه نویسان و غیره باشد.

یکی از اهداف انجمن وبمدیران همین رویکرد حرفه ای و تخصصی به مقوله وبمستری است، باید این تصور که داشتن تنها یک ایده، یا یک دامین خوب، یا یک طرح زیبا و غیره می تواند موجب موفقیت یک سایت شود را با این رویکرد تغییر داد، کسی که ففط یک سایت یا وبلاگ دارد یک وبمستر نیست بلکه تنها صاحب یا مالک آن است.

از دیگر اهداف انجمن وبمدیران، تفکیک کارهایی است که یک وبمستر می تواند در راستای به موفقیت رسیدن یک سایت انجام دهد، وبمستر به عنوان یک مدیر باید بتواند در قالب یک پروژه، کارها را به صورت مجزا زمان بندی نموده و بودجه ای که برای آن در نظر گرفته شده است را به طور مناسب تقسیم نماید. یکی از دلایل عدم موفقیت برخی سایتها همین مشکل سوء مدیریت بوده است. مثلا برخی سایتها درآمدشان در حدی نیست که بتوانند هزینه سرور اختصاصی که برایشان تهیه شده را تامین نمایند و به همین رو به نزول می روند و یا وقت و هزینه کمی که صرف طراحی یک سایت شده می بینیم که باعث عدم موفقیت یک ایده جدید و خوب شده است.

در نهایت مهمترین و اصلی ترین هدف انجمن وبمدیران، مشارکت و همیاری وبمسترها به یکدیگر است، شاید کسی که سرمایه، دانش، تخصص و تجربه دارد ولی ایده ندارد به اندازه کسی که ایده دارد ولی سرمایه، دانش یا تخصص کافی ندارد، حسرت نخورد، اگر نخواهیم کار گروهی هم انجام دهیم باید حداقل بتوانیم همدیگر را یاری کنیم تا یک پروژه به موفقیت برسد و شاید منافع چنین موفقیتی به همه از جمله خود ما هم برسد.

به هر حال من در اینجا از همه کسانی که می توانند در پیشبرد اهداف این انجمن ما را یاری دهند دعوت به همکاری می نمایم و امیدوارم به کمک یکدیگر بتوانیم کارهای بزرگ و پرفایده در سطح کشور انجام دهیم.

وبمديران - انجمن تخصصي مديران وبسايتها

این همه انگیزه و سرمایه و وقت را روی یک کار، درست و حسابی میذاشتید و متمرکز میشدید روش ،قطعا نتیجه ی خیلی بهتری میگرفتید. از این شاخه به اون شاخه پریدن فقط وقت و انرژی آدمو هدر میده

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اتفاقا بزرگترین اشتباه یک وبمستر این است که وقت و سرمایه خود را فقط روی یک کار بگذارد و بزرگترین اشتباه یک سایت هم این است که به یک وبسمتر وابسته شود، کار باید در قالب یک پروژه تعریف شود، وبمستر هم باید کار خود را انجام دهد و به نتیجه که رسید برود سراغ پروژه بعدی.

دنبال آگهی دویدن و فروختن کالا و از این جور کارها، کار یک وبمستر نیست، من چندین سال پیش در زمینه برنامه نویسی این اشتباه را کردم، من یک نرم افزار درست کرده بودم و تمام وقتم را گذاشته بودم جهت تکثیر و فروش آن، آخرش هم بعد از یک سال تلاش چیز زیادی بدست نیاوردم ولی بعد از آن شروع کردم به پروژه گرفتن و انجام دادن و آن قدر برای شرکتها، ادارجات، رستورانها، دانشگاهها، فروشگاهها، مدارس و غیره سیستم طراحی و پیاده سازی کردم که خیلی ها را به خاطر نمی آورم.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
دیگه فکر کنم همه من را به اسم می شناسند و اگر هم نشناسند با یک نگاه به whois ادگاه و بقیه دامینها خواهند شناخت، من «مجتبی شهمیری» هستم و حدود 15 سال است که به صورت حرفه ای برنامه نویسی می کنم، نرم افزاری که اشاره کردم یک نرم افزار پزشکی به نام «قانون در طب» بود که با همکاری یک پزشک عمومی به نام «سید حسین واثق» از سال 77 تا 80 درست کردم، یعنی من سه سال فقط وقتم را روی این پروژه گذاشته بودم و وقتی هم کار تمام شد به عنوان جامع ترین نرم افزار پزشکی کشور در تلویزیون، رادیو و روزنامه ها و غیره معرفی شد، مثلا این روزنامه ایران سال 80:

Iran Newspaper : اين نرم افزار كه با همكاري «سيد حسين واثق» پزشك عمومي و «مجتبي شهميري» تهيه شده، بر روي نسخه هاي فارسي و انگليسي انواع ويندوز ۹۸ به بالا قابل اجرا است. نرم افزار پزشكي «قانون در طب» داراي قابليتهاي ساماندهي پذيرش تشكيل پرونده براي بيماران، تشخيص هوشمند، تجويز دارو و طراحي فرمهاي درخواست است. تشخيص هوشمند اين نرم افزار بر اساس علايم هر بيماري و احتمال بروز هر بيماري در تطبيق با اطلاعات علمي انجام مي شود و كار تجويز دارو با توجه به اطلاعات مربوط به قد، سن ، وزن، نوع بيماري، گروههاي دارويي، حساسيتهاي دارويي و سوابق بيماري صورت مي گيرد.

شما جای من بودید چه کار می کردید؟ تمام وقت خود را می گذاشتید تا این نرم افزار را بفروشید؟ بزرگترین اشتباه من در زندگی همین کار بود، اگر الان بخواهم با سیستم ادگاه این کار را بکنم، همان اشتباه را تکرار کرده ام.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
آقا شهمیری عزیز، این پیشنهاد دوستانه رو از من قبول کن.
شما که 15 ساله برنامه نویس هستید، 2 ماه اضافه وقت بذارید و روی امنیت و دیتابیس کار کنید.
باور کنید از اینی که هستید موفق تر خواهید شد.
یکی از دلایل شکست ادگاه همین امنیت و دیتابیس بود که هیچ کدوم رو رعایت نکرده بودید.
خواستید دیتابیستون رو براتون میفرستم که متوجه بشید بعد از رفع باگ اخیر (آپلود فایل) باز هم مشکل دارید.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
شما که 15 ساله برنامه نویس هستید، 2 ماه اضافه وقت بذارید و روی امنیت و دیتابیس کار کنید.
یکی از دلایل شکست ادگاه همین امنیت و دیتابیس بود که هیچ کدوم رو رعایت نکرده بودید.
خواستید دیتابیستون رو براتون میفرستم که متوجه بشید بعد از رفع باگ اخیر (آپلود فایل) باز هم مشکل دارید.
آقای شهمیری میدونم اینجا جاش نیست ولی چون یکی از دوستان بحث کرده بنده هم یادآوردی بکنم , یه چند تا باگ با یه گشت و گذار ساده تو سایتتون پیدا کردم که متاسفانه به راحتی میشه به سایتتون نفوذ کرد .

لطفا تو امنیت سایتتون کار کنید

adgah

Registered User
لایک‌ها
4

اینکه 15 ساله که برنامه نویس هستم دلیل نمی شود که سیستمهایی که تا حالا طراحی و پیاده سازی کرده ام بدون هیچ نقص و باگی باشند، البته خیلی از این مشکلات هم به دلیل سهل انگاری هاست که در زمان طراحی انجام می شود، مثلا همان مشکل آپلود فایل تنها عدم دقت در نوشتن یک خط کد باعث شده بود برخی بیایند و فابلهای php و aspx به جای بنر آپلود کنند و به راحتی در سیستم ما نفوذ داشته باشند، باز هم این مشکل عدم کار گروهی در کشور ماست، پیدا کردن روزنه ها و باگها کار برنامه نویس نیست، بلکه این کار را باید یک tiger team انجام دهد، کاری که برای خیلی از سیستمهای معمولی و کوچک هم در خارج کشور انجام می شود.

به هر حال شما هر زمان خواستید هر نوع باگ و مشکلی که در سیستم ما وجود دارد را با ذکر شواهد و هزینه رفع کردن آن برای ما ارسال کنید و ما هم برآورد خواهیم کرد و در صورت لزوم اقدام خواهیم نمود.

بالا