• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اهدای چهار نسخه DOTA 2 رایگان به بچه های پی تی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام و وقت تون به خیر. :)

همون طور که می دونید DOTA 2 بازی چند نفره آنلاین در شبکه استیم هستش که داره توسط شرکت Valve ساخته میشه. فعلا هنوز بازی عرضه نشده و زمان عرضه اش هم دقیقا معلوم نیست کی باشه، ولی یه تعدادی از نسخه های بازی رو توی شبکه استیم بین اعضا تقسیم کردند تا هم اجرای بازی آزمایش بشه و هم افرادی که دوست دارند زودتر از زمان عرضه بتونند بازی کنندش.
gamer1.gif

من خودم DOTA 2 دارم، ولی استیم دیروز و پریروز 9 تا نسخه از این بازی رو به من هدیه کرده که بین دوست هام تقسیم کنم، که من یک نسخه اش رو به یکی از بر و بکس که خیلی علاقه داشت DOTA 2 داشته باشه دادم، 4 تاش رو توی یه انجمن دیگه ای که دوستش دارم تقسیم می کنم، و 4 تاش رو هم میدم به بچه های پرشین تولز که دوست دارند DOTA 2 داشته باشند.

-------------------------------------------------------------------
روال کار:
1. بچه هایی که دوست دارند بازی رو داشته باشند توی تاپیک بنویسند که بازی رو می خواند.
2. من تا روز جمعه 1 اردیبهشت صبر می کنم تا هر کس خواست درخواست بده و جمعه صبح اگر تعداد درخواست ها از 4 تا بیشتر بود بین بچه ها قرعه کشی می کنم و کسایی که اسم شون در اومده رو می نویسم و بهشون هم پیغام میدم.
3. کسایی که بازی رو بردند یک هفته فرصت دارند آی دی استیم شون رو به من اعلام کنند تا من بازی رو بهشون هدیه (Gift) کنم. اگر بعد از یک هفته کسی از بچه ها آی دیش رو اعلام نکنه من یک بار دیگه همون یه دونه بازی رو قرعه کشی می کنم و به کس دیگه ای از بچه ها میدم (اگر فکر می کنید ممکنه سر نزنید می تونید آی دی استیم تون رو از همین الان هم اعلام کنید تا اگر بردید فورا هدیه بشه بهتون
26309290924084941120.gif
).

-------------------------------------------------------------------
این یه کار دوستانه است و بعیده مشکل خاصی پیش بیاد توش، ولی محض اطمینان چند تا مطلب کوچک رو لازمه بنویسم:

- این یه هدیه برای بازی کردن خودتونه. لطفا فقط در صورتی که به بازی علاقه دارید درخواست بدید، و در صورتی که DOTA 2 رو نمی شناسید یا بهش علاقه ندارید درخواست ندید و بذارید بچه هایی که علاقه دارند شانس بیشتری برای بردنش داشته باشند.
- من خیلی دوست های عزیز و صمیمی توی پی تی دارم، ولی مطمئن باشید این بازی ها رو فقط از طریق قرعه کشی تقسیم می کنم و اگر کسی از دوست هام برنده شد هم کاملا تصادفی بوده.
- من دوستانه خواهش می کنم ازتون که کارهایی مثل درخواست دادن با چند تا آی دی یا درخواست دادن تو هر دو تا انجمن و ... رو انجام ندین تا هر کس بازی رو خواست شانس بردنش رو داشته باشه. ممکنه من امکان چک کردن و کنترل کردن دقیق درخواست ها رو نداشته باشم، ولی اگر به هر دلیل احساس کنم کسی با چند تا آی دی شرکت کرده برای حفظ حق بقیه مجبور میشم از لیست حذفش کنم.
- اگر هر مشکل خاص پیش بینی نشده ای به وجود بیاد ممکنه مجبور بشم قانون خاص دیگه ای رو (که الان ننوشتم) پیاده کنم.

ممنون از همکاری همگی تون و همچنین از محسن عزیز (Mohsen_mzh) که بازی DOTA 2 رو به خود من هدیه کرده بودند تشکر می کنم (یه جورایی چون خودم هم بازی رو هدیه گرفته بودم دوست داشتم اینها رو هدیه بدم).

در نهایت هم تشکر می کنیم از برادر Gabe Newell که این فرصت رو در اختیارمون گذاشتند!
34153919128870670585.gif

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
نسخه کامل؟؟؟وای هوارررررررررررررررااااااااااا

به منم بده سرعتم هم خوبه یه گیمر خوره هستم

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
بلاخره یه پست گیمری درست حسابی دیدم الانم توپم فقط من اینو بازی نکردم مثل وارکرفت هست؟؟؟

نفر اول مختار

حالا ببینم برنده میشم (اون اسکریمت منو کشته )

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
البته اگه شرکت کننده زیاد بود باید تو قرعه کشی هم برنده بشی مختار جان.
39997800368744160316.gif

بله بازی از روی همون Mod وارکرفت 3 ساخته شده و گیم پلیش شبیه همونه و توی این مدت کم هم خیلی طرفدار پیدا کرده. :دی

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
البته اگه شرکت کننده زیاد بود باید تو قرعه کشی هم برنده بشی مختار جان.
39997800368744160316.gif

بله بازی از روی همون Mod وارکرفت 3 ساخته شده و گیم پلیش شبیه همونه و توی این مدت کم هم خیلی طرفدار پیدا کرده. :دی

والا به غیر خودمون کمتر گیمر شاخ دیدم اینجا

نسخه فول هست؟نیاز به نت داره؟واییییییییییی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا عجبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب بیان گیمر خورهای حرفه ای

ماهی برامون کادو اوردهههههههههههه هوررررررررررررررررررا :)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
والا به غیر خودمون کمتر گیمر شاخ دیدم اینجا

نسخه فول هست؟نیاز به نت داره؟واییییییییییی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا عجبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب بیان گیمر خورهای حرفه ای

ماهی برامون کادو اوردهههههههههههه هوررررررررررررررررررا :)

4کریم.
74578214771147175082.gif

آره نسخه کامله. البته هنوز بازی عرضه نشده و این نسخه بتا هست در واقع، ولی هر چی که از DOTA 2 وجود داره توی اینها هست و میگن نسخه نهایی هم تفاوت زیادی با این بتا نخواهد داشت. :دی

نیاز به نت که داره، چون اصولا بازی فقط مولتی پلیر هستش، ولی خوب میلیون ها طرفدار وحشتناک داره این بازی. شما باید یه آی دی توی استیم داشته باشید و بعد حدود 3 گیگابایت حجم بازی رو از سرورهای استیم دانلود کنید و بعد می تونید بازی کنیدش.
26309290924084941120.gif

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
4کریم.
74578214771147175082.gif

آره نسخه کامله. البته هنوز بازی عرضه نشده و این نسخه بتا هست در واقع، ولی هر چی که از DOTA 2 وجود داره توی اینها هست و میگن نسخه نهایی هم تفاوت زیادی با این بتا نخواهد داشت. :دی

نیاز به نت که داره، چون اصولا بازی فقط مولتی پلیر هستش، ولی خوب میلیون ها طرفدار وحشتناک داره این بازی. شما باید یه آی دی توی استیم داشته باشید و بعد حدود 3 گیگابایت حجم بازی رو از سرورهای استیم دانلود کنید و بعد می تونید بازی کنیدش.
26309290924084941120.gif

مشکلی نیست :)

اینم ایدی استیم

bboy_mokhtar

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
مختار جان؛ همون طور که قول داده بودم جمعه صبح (فردا صبح هر موقع از خواب پا شدم! :دی) اعلام می کنم. :)

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
واقعا رایگان!؟ یعنی دارم خواب میبینم!؟!؟

اگه با وایمکس مشکلی نداره و میشه زنبیل من هم تو نوبت...

با تشکر

invictus

Registered User
لایک‌ها
9
اگه درخواست دیگه ای نیست و اضافی مونده اجازه بدین منم یه ای دی استیم بسازم برام بفرستین . من خودم خیلی وقته ترک کردم، برای دوستام تو گیم نت می خوام اگه مشکلی نداره:دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
خوب توی پرشین تولز فقط چهار نفر شرکت کرده بودند که چون قول 4 نسخه هم داده بودم هر 4 نفر برنده اعلام میشن. بنابراین این 4 نسخه تعلق می گیره به:

mokhtar67

mohsen418

ehsanrf

invictus

به زودی شرایط دریافت بازی رو می نویسم و برای هر 4 نفر هم پیغام می فرستم. :)

-------------------------------------------------------------
واقعا رایگان!؟ یعنی دارم خواب میبینم!؟!؟

اگه با وایمکس مشکلی نداره و میشه زنبیل من هم تو نوبت...

با تشکر

هیچ مشکلی نداره، خیالت راحت باشه.

من خودم هم وایمکس دارم.
26309290924084941120.gif

اگه درخواست دیگه ای نیست و اضافی مونده اجازه بدین منم یه ای دی استیم بسازم برام بفرستین . من خودم خیلی وقته ترک کردم، برای دوستام تو گیم نت می خوام اگه مشکلی نداره:دی

اگر مطمئن هستید که به کسی می رسه که بازی رو دوست داره و ازش با علاقه استفاده می کنه مشکلی نداره، ولی اگر دیدید کسی بهش علاقه نداشت لطفا همون طور که توی پست یک نوشتم بازی رو بهم برگردونید تا کسی رو که واقعا بهش علاقه داشته باشه پیدا کنم و بدم به اون. :)

invictus

Registered User
لایک‌ها
9
نه مطمئن باشید طلبه ی این بازی زیاده، اما با این حال اگه نخواستن چشم ;)

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
لول من اینو الان دیدم :دی
cry222.gif

نتایجتاً برویم همون DOTA خودمونو بازی کنیم:دی
TrollLeft.png

3 تا سوال! ساختن اکانت استیم احتیاج به دادن اطلاعات کارت اعتباری داره؟ بعد استیم که فیلتره برای وصل شدن به سرور هاش فیلتر شکن میخواد؟ با پینگ مزخرف ایران چه کنیم؟!؟؟!!؟

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
مرسی، منتظرم

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
منم میخوامش مرسی

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
cry222.gif

TrollLeft.png

3 تا سوال! ساختن اکانت استیم احتیاج به دادن اطلاعات کارت اعتباری داره؟ بعد استیم که فیلتره برای وصل شدن به سرور هاش فیلتر شکن میخواد؟ با پینگ مزخرف ایران چه کنیم؟!؟؟!!؟

فندوق تازه از خواب بیدار شدی تموم شد رفت :) یکشو من گرفتم :D:wub:

ماهی به ایدی استیم میفرستی یا پیغام شخصی؟نسخه کاملش کی میاد؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
خوب همون طور که قبلا گفته بودم برنده های بازی چهار نفر به شرح زیر هستند که تا زمان قرعه کشی توی تاپیک درخواست داده بودند:

mokhtar67

mohsen418

ehsanrf

invictus

-------------------------------------------------------------------------
دوستانی که برنده شدند برای دریافت جایزه شون باید یه پیغام توی تاپیک، پروفایل یا پیغام خصوصی به من بفرستند که حاوی ای میل شون باشه + تعهد و قول به این که نسخه دریافتی رو به کس دیگه ای نمی فروشند. یعنی به یه همچین شکلی:

من یه نسخه از DOTA 2 برنده شده بودم.
قول میدم که نسخه دریافتی رو نفروشم.
ای میل من: felani @ felansite.com

همون طور که می دونید دقیقا تا یک هفته بعد از این پست برای فرستادن این پیغام وقت دارید، وگرنه نسخه ای که برنده شدید دوباره قرعه کشی میشه و به کس دیگه ای تعلق می گیره.

-------------------------------------------------------------------------
cry222.gif

TrollLeft.png

3 تا سوال! ساختن اکانت استیم احتیاج به دادن اطلاعات کارت اعتباری داره؟ بعد استیم که فــ*ی*لتره برای وصل شدن به سرور هاش فیلتر شکن میخواد؟ با پینگ مزخرف ایران چه کنیم؟!؟؟!!؟
فندق جون، در حد چند ساعت دیر اومدی. می دونم اهل مولتی هم هستی، حیف اینها رو قولش رو دادم، کاشکی یه کم زودتر اومده بودی که یه نسخه بهت می دادم.
128fs4765852.gif

- اکانت استیم هیچ اطلاعات کارت اعتباری و موبایل و ... نمی خواد، اگه نداری همین الان برو یه دونه درست کن، استیم خیلی حال میده! :دی
- استیم فقط فروشگاهش فیلتــــ*ر هستش و خود برنامه اش احتیاج به فیلـــ*ترشکن نداره. کلا در طول مراحل نصبش بعضی جاها لازمه وی چـــیز ان روشن کنی، ولی بعد که نصب کردیش بدون هیچ مشکلی می تونی به سرورها وصل بشی. :)
- پینگ خوب مشکل بزرگیه، ولی مثلا تو خود این دوتا 2 یه طوری درستش کردند که بچه ها زیاد مشکلی ندارند. در ضمن می تونی با ایرانی ها شبکه بشی و با اونها بزنی، این طوری Lag نداره یا خیلی خیلی کم داره. ایرانی هم توی استیم ریخته! :دی

گود لاک!
f_lordcrezym_2395ab0%5b1%5d.gif

منم میخوامش مرسی
متاسفم، شما هم فقط یه کم دیر رسیدید...
23t06dg.gif

فندوق تازه از خواب بیدار شدی تموم شد رفت :) یکشو من گرفتم :D:wub:

ماهی به ایدی استیم میفرستی یا پیغام شخصی؟نسخه کاملش کی میاد؟
تو همین پست کامل توضیح دادم. :)

نسخه کاملش هم تا جایی که من می دونم هنوز تاریخ عرضه اش مشخص نیست (بازی در مراحل نهایی ساخته، ولی فکر کنم یه خورده مشکلات قانونی و ... با Blizzard دارند که ممکنه یه کم عرضه اش رو به تاخیر انداخته باشه).

بالا