volfgan
Registered User
با سلام خدمت خوانندگان عزیز
Last edited:
سلام دوست عزیز.من بروجردم.کدوم شهر هستید؟میشه نمونه کار بفرستید؟
سلامآهنگسازی برای موسیقی متن فیلم می خوام.
آیا تخصص دارید ؟ در این زمینه قیمت های پیشنهادی و در صورت امکان نمونه کار و ... بفرستید.
لطفا و لطفا و لطفا در کمال احترام در صورتی که تخصص ندارید کار رو قبول نکنید.
پیام خصوصی فرستاده شد...نمونه کار برای سبک راک میفرستید پلیز؟
توی پست اول نمونه کار گذاشتمنمونه کار لطفا
ممنون از شما.حرفه ای ترین کارم رو هفته بعد میذارم!ضمن تقدیر از هنر شما جناب عالی پور،سوالی که دارم:
نمونه کارهایی که گذاشتید حرفه ای ترین کارهای شما بود یا متناسب با قیمتی که عنوان کردید؟؟
دوست عزیز من که گفتم اینا کارهای چند سال پیشمه.وقتی که تجربه ای نداشتم.دوست گرامی شما تحصیلاتی در زمینه موسیقی هم دارید؟
قصد جسارت ندارم ولی به نظر میاد به صورت تجربی کار یاد گرفتید و امیدوارم ناراحت نشین ولی کارهاتون خیلی مبتدی هستن!
خیلی ایراد توی نمونه کارهایی که گذاشتید بود...
دوست عزیز من که گفتم اینا کارهای چند سال پیشمه.وقتی که تجربه ای نداشتم.
اما بعدش گفتم برم سلفژ و دوره میکس و مسترینگ رو دقیق یاد بگیرم و کلی مطالعه راجع به این ضمینه کردم.مقالات انگلیسی حتی.
اگه منظور شما تحصیلا هست،من خیلی ها رو میشناسم که لیسانس موسیقی هستن اما من ازشون خیلی جلوترم.ضمنا مردم میرن رشته موسیقی که علمشون تو این ضمینه بره بالا.وقتی من خودم با رفتن به کلاس پیانو و سلفژ و مطالعه کردن تو این موضوع،علمم رو بردم بالا،خب چه فرقی با کسی که دانشگاه موسیقی رفته،میکنم؟درسته اینم مهمه و تاثیر داره،اما من معتقدم وقتی موسیقی تو خونت نباشه،با صد تا دانشگاه رفتن هم قوی نمیشی.موسیقی یه معقولهء جوششیه،نه کوششی!
به هرحال یه نگاه به قیمتا هم بکن،چقد ارزون زدم.اگرچه بازم تکرار میکنم،اینا مال چند سال پیشمه و الان از این موسیقی ها خیلی بهتر میسازم.چون هم vsti ها و نرم افزارا حرفه ای تر شدن و هم تجربم.هیچکسی نیست که اولین آهنگاش فوق العاده باشن.باید تجربه کسب کرد.به هرحال ممنون از نقدتون.خوشحال شدم که راجع به کارم نظر دادی.اما اگه همه رو دان نکردی،بهتره الان این کارو بکنی.چون حجمشون کمه.دو تا ازشون به نظرم خیلی قشنگ ساختم.اونا که آروم و احساس هستن.فقط حیف که تا الان واسه هم شهری هام آهنگ ساختم.و اینجا معمولا همه پاپ لری کار میکنن.
کار فارسی باشه،خیلی بهتر میشه.
ممنون از نقدتون.اتفاقا خوشم میاد انتقاد میکنید.تا انتقاد نباشه،کسی پیشرفت نمیکنه.خب دوست گرامی چرا کارهای جدیدتو نمیزاری؟
ممنون از نقدتون.اتفاقا خوشم میاد انتقاد میکنید.تا انتقاد نباشه،کسی پیشرفت نمیکنه.
خب داداش،من که تو پستای قبلی گفتم بهتون.من یک ماهه شروع کردم دوباره.وگفتم اهنگ ساختم اما هنوز خواننده روش نخونده و قراره این هفته بره استودیو و بخونه.اون موقع میذارمش
ضمنا قابل توجه دوستان.یه شاعر خیلی کار بلد هم سراغ دارم که دوستمه.ترانه این کار جدید رو که میخوام بذارم،اون گفته و گوشش خواهید داد.
به نفع من نیست که دارم تبلیغ میکنم.فقط واسه این میگم چون میدونم خیلی ها مشکلشون نداشتن ترانه خوبه و اتفاقا این فرصت خوبیه،چون تا الان ترانه به کسی نفروخته و به این دلیل ترانه هاشو خیلی ارزون میفروشه.و مطمئنم بعدا گرونش میکنه.پس اگه خواستید اونم اضافه میکنم به سفارشاتتون!
ترانه ها الان 500 به بالا هستن.اما این 70 تومن فقط پول میگیره و کسی خواست واسش نمونه کاراش رو میفرستم تا ببینه چقد ترانه سرای قوی ایه
دوست گرامی شما تحصیلاتی در زمینه موسیقی هم دارید؟
قصد جسارت ندارم ولی به نظر میاد به صورت تجربی کار یاد گرفتید و امیدوارم ناراحت نشین ولی کارهاتون خیلی مبتدی هستن!
خیلی ایراد توی نمونه کارهایی که گذاشتید بود...
دوست عزیز شما به عنوان یک موزیسین و اهل فن نظرتون رو بیان کردید؟
چشم.امشب یا فردا میرم و ازش میگیرم و میذارم واس دانلوددوست گرامی لطفا چند تا از ترانه هاشو برام بفرست!:general406: