Profession@l
همکار بازنشسته
سلام دوستان .
امروز می خواهم یکی از قوی ترین شبیه سازهای بازی های 3 بعدی رو برای انواع گوشی های نوکیا سری 60 ویرایش سوم خدمتتون معرفی کنم.
این برنامه برای اولین بار در یک فروم ایرانی معرفی میشه.
نام این شبیه ساز که می توانم به جرات بگم از بهترین emulator های حال حاضز هست C2Doom می باشد و قادر به اجرای فایل های با پسوند wad هست.
از مشهورترین بازی های موجود برای این emulator می تونم بازی های معروفی همچون :
Doom Versions, Hexen, Halflife, Counterstrike,
Wolfenstein, Goldeneye, Batman, Heretic, Quake, Duke Nukem, StarWars,........
رو معرفی کنم که ان شاالله به مرور براتون قرار خواهم داد.
در این شبیه ساز گرافیک و صدا واقعا 3 بعدی هست.
از دیگر قابلیت این شبیه ساز امکان اجرای بازی ها به صورت چندنفره به وسیله بلوتوث هست که قدرت این شبیه ساز رو برای شما اثبات خواهد کرد.
نحوه کار:
ابتدا از لینک زیر نسخه کرک شده این شبیه ساز را با نام C2Doom v1.12 S60v3-by Professional دانلود کنید:
دانلود
پس از نصب مثلا در phoen memory (تا سرعت برنامه زیادتر بشه) فایل های با پسوند wad را در مسیر زیر کپی کنید:
که در صورتی که در حافظه memory card برنامه رو نصب می کنید در پوشه زیر کپی کنید:
امروز می خواهم یکی از قوی ترین شبیه سازهای بازی های 3 بعدی رو برای انواع گوشی های نوکیا سری 60 ویرایش سوم خدمتتون معرفی کنم.
این برنامه برای اولین بار در یک فروم ایرانی معرفی میشه.
نام این شبیه ساز که می توانم به جرات بگم از بهترین emulator های حال حاضز هست C2Doom می باشد و قادر به اجرای فایل های با پسوند wad هست.

از مشهورترین بازی های موجود برای این emulator می تونم بازی های معروفی همچون :
Doom Versions, Hexen, Halflife, Counterstrike,
Wolfenstein, Goldeneye, Batman, Heretic, Quake, Duke Nukem, StarWars,........
رو معرفی کنم که ان شاالله به مرور براتون قرار خواهم داد.
در این شبیه ساز گرافیک و صدا واقعا 3 بعدی هست.
از دیگر قابلیت این شبیه ساز امکان اجرای بازی ها به صورت چندنفره به وسیله بلوتوث هست که قدرت این شبیه ساز رو برای شما اثبات خواهد کرد.
نحوه کار:
ابتدا از لینک زیر نسخه کرک شده این شبیه ساز را با نام C2Doom v1.12 S60v3-by Professional دانلود کنید:
دانلود
پس از نصب مثلا در phoen memory (تا سرعت برنامه زیادتر بشه) فایل های با پسوند wad را در مسیر زیر کپی کنید:
کد:
C:/c2doom/wad/
که در صورتی که در حافظه memory card برنامه رو نصب می کنید در پوشه زیر کپی کنید:
کد:
E:/c2doom/wad/