• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اوردن سایت با کیبورد مورد با ترفند ما به صورت تضمینی

seotop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به دوستان گرامی

ما یک ترفندی داریم که می تونیم سایت مورد نظر شما در عرض 50-60 روز با کیبورد مورد نظر توی پیج اول گوگل بیاریم و راه این ترفند فقط به افراد مطین گفته می شود که شرط سو استفاده نکنند بزارند با این ترفند سایتشون بیاد بالا البته ایت ترفند بیشتر به درد سایت های موزیک و قیلم و بازی های که فیلتر میشوند و سایت های که هم فیل - تر می شود مانند وی - پی - ان به صورت کاملا تضمنیی

هزنیه این روش و انجام کاری که باید انجام بدید
هزینه روش فقط برای یکبار 45 تومن هست و ما برای بار اول سایت مورد نظر تنظیم می کینم و کاری که باید انجام بدید بهتون شرح می کنیم ما نا گفتیم هزینه 45 برای شما می افته بالای 150 تا 350تومان ماهیانه اگر خرج کنید تا نتیجه بدهد فقط روش پیاده می کنیم و مابقی کار های باشما و هزینه شما خرج کنید
و در صورتی در این انجمن از فروش روش ما صورت بگیره سایت های شما اسپم می شدند برای خریدارا محترم متذکر می شوم چون دوست نداریم مشکلی پیش بیاد
هر گونه سوالی داریم پی ام یا ایمیل بزنید
[email protected]

Last edited:

seotop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
45 هزار تومان ؟ صفحه اول ؟
همین رو کم داشتیم :)
دوست عزیز ترفند و روش بهت می گم من نمی یام که بیارمت صفحه اول ما فقط بهت می گیم این روش انجام بده و گرنه ما براانجام بدیدم
کمتر از 300 تومن نمی گیریم و تضمنی توی 20 روز می یارم صفحه اول
این روشی که می گیم خودت باید انجام بدی ما طرز کار برات انجام می دیدم

اسپم نده لطفا ؟

و درمورد ماندگاری توی پیج اول حداقل تا 5-6 ماه تا 7 مانده توی رتبه می مونید چون گوگل بعد از این مدت سایت شما رااسپم می کنه بنده خودم این کار ها کردم خودت بلدی مجانی انجام بده خوشجال می شم

Dr Web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
دوست عزیز ترفند و روش بهت می گم من نمی یام که بیارمت صفحه اول ما فقط بهت می گیم این روش انجام بده و گرنه ما براانجام بدیدم
کمتر از 300 تومن نمی گیریم و تضمنی توی 20 روز می یارم صفحه اول
این روشی که می گیم خودت باید انجام بدی ما طرز کار برات انجام می دیدم

اسپم نده لطفا ؟

و درمورد ماندگاری توی پیج اول حداقل تا 5-6 ماه تا 7 مانده توی رتبه می مونید چون گوگل بعد از این مدت سایت شما رااسپم می کنه بنده خودم این کار ها کردم خودت بلدی مجانی انجام بده خوشجال می شم
برادر من گوگل کشک نیست شما بخوای با یک ترفند بیاری صفحه اول اونم با کیورد های پر رقابت سایت فیلم و موزیک
هیچ ترفندی نیست باید طبق زمان بندی پست ارسال کنید در شبکه های اجتماعی فعالیت داشته باشید و بهینه سازی داخلی تمامی موارد کامل انجام بشه ( سایت مپ , ربات , پلاگین ها )
لینک سازی هم باید روی کلمه کلیدی مورد نظر انجام بشه
تمام موارد به درستی انجام بشه باز 3 الی 6 ماه زمان میبره تا یک سایت در صفحه نخست قرار بگیره ;)

Last edited:

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
هيچ ترفندي وجود نداره پسر خوب :)

seotop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هيچ ترفندي وجود نداره پسر خوب :)
مهندش بنده با روش های خودم برای سایت های خودم این کار کردم و سایت هام بالا اوردم و هم بدونید این روش جز روش اصولی سئو نیست یک روش دور زدن هست و لی محدودیت داره تا 4-5 ماه سایت توی پیج هست و بعد ازن پرت میشه تجربه خودم هستم

اگر به صورت تضمینی بخواید انجام بدم با سئو و اصول ان توی پیج بیاد توی 100 روز سایت می یارم پیج اول و کلی اصول سئو هم عاریت شده ولی قیمت این روش گرونتر هست و کسی حاضر پرداخت نیست تضمنیی 100 درصد با لینک های طبیعی می یاد بالا

بالا