برگزیده های پرشین تولز

اورکلاک کردن cpu core i5 2400

fnews

Registered User
تاریخ عضویت
16 آپریل 2013
نوشته‌ها
932
لایک‌ها
799
محل سکونت
تهران
با سلام خدمت دوستان
من از این سی پی یو حدود دو سالی هست که استفاده میکنم،کارمم به راحتی راه مینداخت اما الان احساس میکنم یکم سرعت سیستمم پایین اومده،با مادربرد در حالت توربو ازش استفاده میکنم سرعتش به مراتب بهتر از قبلیش میشه،این شد که تصمیم گرفتم اورکلاکش کنم،حالا به نظر شما با توجه به اینکه دو سال کار کرده هیچی خطری برا اینکه سالم از اورکلاک بیاد بیرون تهدیدش نمیکنه.البته به خود خطرات اورکلاک واقفم منظورم این هستش که درصد خطر رو بالا نمیبره؟بعدش بعد از اورکلاک کردن تفاوت قیمتی هم در فروشش پیش میاد(چون میخوام بعد 6 7 ماه بفروشمش) که اگه اینطور باشه مجبورم اینو همین الان بفروشم و یه i5 مثلا 3470 بگیرم؟ممنون میشم پاسخم رو بدید.
 
Last edited:

MAK77

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2012
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
48
عزیزم این پردازنده رو نمیشه اور کرد پردازنده هایی قابلیت اور دارند که پسوند k داشته باشند مثل 2500kیا مثلا 3570k
ضمنا اور کردن به چیپست مادربرد هم بستگی داره.این پردازنده هنوز هم از کارایی قابل قبولی برخورداره و کندی سیستم شما ربطی به این پردازنده نداره اشکال کار از جای دیگس.
 

fnews

Registered User
تاریخ عضویت
16 آپریل 2013
نوشته‌ها
932
لایک‌ها
799
محل سکونت
تهران
شما توجه کافی به گفته های من نکردید،من گفتم که وقتیکه من از حالت توربوی این سی پی یو استفاده میکنم،سرعت سیستم به مراتب بالاتر میره،در ضمن این سی پی یو قابلیت اور داره،فرکانس عادی این پردازنده 3.1هستش که با اور چیزی حدود 3.4 میشه،البته یه جور توربوی دائمیه،البته اور کردن حرفه ای فقط برای سری k هستش،و من فقط بخاطر این راهنمایی خواستم.منظور بنده از کندی کندی در حالت عادی نبود،کندی در حالت رندر ساده بود،قبلا به این شکل نبود.
 

MAK77

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2012
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
48
اهان منظور شما رندره من منظورم بازی بود .حالت Turbo Boost که همه پردازنده های cor i5 , cori7 دارند یعنی سرعت پردازنده رو بطور پویا افزایش میده. خب البته اینم یه جور اور کردنه و نیاز به اینکه کسی کار خاصی انجام بده نیست.به طور کلی این پردازنده مناسب رندر حرفه ایی نیست راحت بفروشید یه پردازنده I7 یا نهایتا دیگه یه I5K بگیرید .اما اینکه شما میگید من قبلا تو رندر مشکلی نداشتم اما الان تو یه رندر ساده مشکل دارم خب شاید مشکل از جای دیگه باشه
ضمنا 3470 تو حالت توربو نهایتا 3.6 میرسه که بازم تفاوت کارایی با پردازنده فعلی شما کمه.
به شرط داشتن مادربر مناسب و یه خنک کننده میشه با افزایش محدود BLCK و MULTIPLIER یه کارایی کرد ولی اینکار خطر دار ویه کار ریسکیه چون کلا این پردازنده برای اورکلاک کردن نیست.به خصوص دست زدن به BLCK
 
Last edited:

fnews

Registered User
تاریخ عضویت
16 آپریل 2013
نوشته‌ها
932
لایک‌ها
799
محل سکونت
تهران
دوست عزیز من قبول دارم که این سی پی یو مخصوص رندر نیست اونم رندر حرفه ای کاملا هم حرف شما رو قبول دارم من فقط واسه رندر ساده میخواستم از ش کار بکشم،من اون زمون که اینو خریدم مشکلم اینجا بود که توانایی خرید یه سی پی یو قدرتمند رو نداشتم،و مجبور شدم همین رو بگیرم،و کارایی مثل رندر و کار با کتیا رو به صورت ساده انجام بدم،الانم دیگه چاره ای جز این ندارم چون اون موقع آغاز کارم بودم و کار زیاد حرفه ای انجام نمیدادم و حالا باید خرج کنم،متاسفانه فقط میتونم سوکت 1155 رو خریداری کنم،باالطبع اگه میتونستم سوکت دیگه ای رو در نظر میگرفتم،باز ممنون بابت کمکتون.
 

fnews

Registered User
تاریخ عضویت
16 آپریل 2013
نوشته‌ها
932
لایک‌ها
799
محل سکونت
تهران
برو بچ باز کمکی داشتید دریغ نکنید خواهشا.
 
بالا