آژانس هواپیمایی
pop up

اوستا احسان اين بار هم بخوانند

شروع موضوع توسط afshinbs ‏7 فوریه 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. afshinbs

    afshinbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    اوستا احسان
    چطور ميتونيم موضوعي رو كه خودمون تو اين صفحه درست كرديم كلا حذف كنيم ؟
    ضمنا سوال (( چطوري مي شود شمارشگر گذاشت ... )) را من گذاشتم و لي در صفحه اش هيچ چيز نشان نميدهد . دوباره هم گذاشتم همونطوري شد. حالا هم كه نمي تونم پاكشون كنم ...
    بازم موندم ويلان و سرگردان :rolleyes:
     
  2. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1



    اگه دقت كني بالاي نوشتت 3 تا شكل هست يكيش يه X است اونو بزني نوشتت پاك مي شه
     
  3. afshinbs

    afshinbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    تشكر از راهنماييت اين را ميدانستم
    ولي منظورم سوالي كه پرسيده ام نيست منظورم موضوعيه كه طرح شده
    مثلا بخوام همين عنوان (( اوستا احسان اين بار هم بخوانند )) را كاملا حذف كنم چه كار كنم ؟
     
  4. afshinbs

    afshinbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    اوس احسان
    براي مرتبه سوم هم شد عين دو دفعه قبل


    ((( اين بار سومه كه اين متن رو مينويسم
    دوستايي كه ميخوان در اين مورد كمكي بكنن , بكنن ... اونهايي هم كه نميخوان بكنن , نكنن
    ميخواستم بدونم چطوري توي وبلاگم شمارشگر بازديدكنندگان (counter) بزارم تا بفهمم ساعتي چندصدهزار بازديد كننده دارم ;) )))

    مشكلي توي سايتت پيش اومده ؟
     
  5. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    مي توني از سايت <a href='http://www.bravenet.com/' target='_blank'>http://www.bravenet.com/</a>
    counter بگيري .. من خودم از اين سايت گرفتم يه كد ميده بهت كه بايد بزاريش تو template
    همين.. ;)
     
  6. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    من فكر مي كنم منظورت از شمارشگر همون Stats باشه.
    که آمار سایت رو می ده.

    معمولا همه دوستان که وبلاگ دارن از <a href='http://www.nedstatbasic.net' target='_blank'>http://www.nedstatbasic.net</a> و یا www.stats4all.com استفاده می کنند.

    در هر دو حالت در سایتشون عضو می شی و اونها هم یک کد برات Email می کنند که اون رو باید یه جایی (هر جایی که دوست داری) تو تمپلیت وبلاگت بگذاری.
     
  7. boxilink
  8. afshinbs

    afshinbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    باز هم ممنون
    بله يك راهش اونه كه شما گفتيد ولي آن سايتها اطلاعات آماري مشروحي ميدن كه بايد با كليك كردن روي آيكونشان ديد ...
    اما من منظورم فقط نشان دادن تعداد افرادي است كه از ابتدا تا آن لحظه سايت را باز كرده اند كه معمولا بصورت يك شماره روي صفحه نشان داده ميشود مثل شماره كنتور برق
    در اين مورد اطلاعاتي داريد ؟
     
  9. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    پسر خوب حرف منو گوش نميدي ديگه بابا <a href='http://www.bravenet.com' target='_blank'>www.bravenet.com</a>همون چيزيه كه تو مي خواي .. باور نداري ؟ برو وبلاگ خود منو ببين ;)
     
  10. afshinbs

    afshinbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    sh7228 خانم يا آقاي گرامي باتشكر از لطف جنابعالي
    هر كاري مي كنم وبلاگ شما كامل بالا نمياد كه , من كه شمارشگري نديدم تا بفهمم منظورتون همون منظور منه يا نه 8O
     
  11. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    اولا من مذكرم
    دوما وبلاگ خودت بالا نمياد ماله من رديف كار مي كنه :rolleyes:
    سوما من كه پيغام خصوصي زدم .. چرا باز پيغام دارم مي نويسم؟؟؟
     
  12. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    سلام دوست عزيز

    خوب برو سراغ اينجا : <a href='http://stats.netsups.com/signup.asp' target='_blank'>http://stats.netsups.com/signup.asp</a>

    يك كنتور فارسي باحال بهت مي ده. مجاني است و فقط كافيست بعد از ثبت نام كدش رو توي تمپليتت كپي كني .
     
  13. afshinbs

    afshinbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    سلام تر دوست عزيز
    از راهنماييت سپاسگزارمندم مشكلم حل شد.
    ولي يه مشكل جديد پيدا كردم شما چطوري حيووني رفيق صاحب سايت شده ايد با 5 نشان ولي 20 تا پست كردن :?: ;)
    اينجا هم پارتي بازيه ...
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    من رفيق صاحب سايت بودم !!!! و اين اصلا ربطي به تعداد پستهام نداره.
    مگه رفاقت با صاحب سايت ، پست مي خواد ؟!؟!؟! ;)
    :D
     
  16. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,508
    محل سکونت:
    Internet
    اول اينكه افشين جان يادم رفته واسه تعداد كلمات عنوان محدوديت بذارم. از يه حدي كه بيشتر بشه قاطي ميكنه... ولي كوتاه بنويسي مشكلي نخواهد بود.
    در مورد رفيق سايت و اين بساط. فعلا محمدرضا و كوروش هستن. ولي واسه اين گفتم حيووني چون وظيفه دارن (يعني بايد!) به سوالها جواب بدن. چون ميدونم كه بلدن.
    حالا هركي دلش ميخواد رفيق صاحب سايت بشه بسم الله! من كه از خدامه اينجا سوالها رو زود جواب بدنّ...
    در مورد اون سوال آمارگير هم توي همون مطلبي كه نوشته بودي يه دو خط نوشتم ولي توضيحات دوستان اينجا كاملتره