• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولين فري لنسر ايراني Freelancer.ir

freelancer.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Freelancer.ir سرويسي است قدرتمند كه به مشتريان كمك مي كند پروژه هاي كوچك و بزرگ خود را ارسال كنند تا طراحان و برنامه نويسان براي انجام آن پروژه قيمت بدهند و در آنها شركت كنند . بدين ترتيب ارسال كننده پروژه مي تواند انجام دهنده مورد نظر خود را پيدا كند و انجام دهنده مي تواند براحتي در آمد خوبي از انجام آنها كسب كند.

سيستم Freelancer.ir براحتي اين فرصت را به شما مي دهد تا با ارسال پروژه خود (طراحي ،‌برنامه نويسي ،‌ درخواست برنامه ،‌ترجمه ،‌...) بصورت رايگان بتوانيد با انجام دهندگاني كه تقاضاي خود را براي انجام پروژه شما مي فرستند در تماس باشيد و از بين آنها يكي را انتخاب كنيد. پس از انتخاب شما قادر خواهيد بود در صورت نياز هزينه انجام پروژه را بصورت الكترونيك گرو گذاشته و تا پايان انجام پروژه آن را براي انجام دهنده آزاد نكنيد. همچنين در پايان قادر خواهيد بود به انجام دهنده پروژه خود راي خوب يا بد بدهيد و خود نيز از طرف مقابل راي دريافت كنيد كه اين مورد تعيين كننده اعتبار شما خواهد بود. پس زمان را از دست ندهيد و براحتي با فشار چند دكمه با مناسب ترين قيمت بهتر كار را تحويل بگيرد . به ياد داشته باشيد اين شما هستيد كه انتخاب مي كنيد. www.Freelancer.ir

www.freelancer.ir

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
کار جالبیه. من یه مدت در یک سایت خارجی فعالیت کردم و درآمد قابل قبولی داشتم. شما مسائل مالی و پرداخت ها رو با این وضع تجارت الکترونیک ایران چه کار کردید؟

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

واقعا کار جالبی و خوبی کردید فقط روی برنامه نویسی سیستمی خیلی باید کار کنی چون اصلا استاندارد با شرایط ما در ایران نیست
به هر صورت آرزوی موفقیت دارم و تقریبا چند هفته پیش اکانت باز کردم
روی تبلیغات هم باید کار کنی الان توی مدت این چند هفته اصلا پروژه چشمگیری اضافه نشده !!! فقط یه سفارش لوگو افزوده شده که به نسب خیلی خیلی ضعیفه
تبلیغ فقط تبلیغ گسترده + برنامه نویسی یک سیستم منحصر به این سایت= با موفقیت 100% پروژه و به تبع اون موفقیت شما موسس عزیز

یا حق

4ng3l

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
کاره جالبیه
امیدوارم موفق باشید

freelancer.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام با تشکر از همه دوستان

-درباره تجارت الکترونیک در حال حاضر این سیستم فقط با استفاده از پرداخت بانکی به حساب الکترونیک این سایت فعالیت می کنه.

-درباره برنامه نویسی ، بر خلاف تصور غلط و جا نیفتادن برنامه نویسی perl و همگیر بودن ASP , ASP.Net در ایران باید بگم این سیستم فوق العاده قوی نوشته شده و دارای بیش از 30000 خط برنامه نویسی است با حداقل باگ ممکن و بر عکس Interface ساده ، بعد از کار کردن در دراز مدت خواهید دید امکانات قابل قبولی داره. البته بر طبق نیاز و تجربه شخص من در این زمینه که مدت 3 ساله با اینجور سایت ها مخصوصا نمونه های خارجی اون سر و کار داشتم این سایت به موقعش Upgrade خواهد شد.

-درباره تبلیغات باز هم حق با شما است ولی این سیستم نیاز به زمان داره تا جا بیفته و کاربرهای خاص خودش رو داره که البته در هفته های آینده شاهد تبلیغات گسترده خواهید بود ولی بهترین راه جذب user واقعی تنها از طریق Referral و از طریق خود شما خواهد بود.

باز هم از توجه و نظرات و پیشنهادات شما متشکرم .
امیدوارم شما این طرح رو حمایت کنید تا به نتیجه برسه که البته این وسط همه به مقصود خواهند رسید.

متشکرم

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
یه پیشنهاد کوچیک : برای لیست پروژه ها RSS بذار. من خودم در سایت خارجی که فعالیت می کردم همیشه RSS هاشو میخوندم.

traders

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

کار خیلی خوبی انجام دادید

امیدوارم موفق باشید :)

regards

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
خیلی کار جالب و خوبی ست موفق باشید.

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
Freelancer.ir سرويسي است قدرتمند كه به مشتريان كمك مي كند پروژه هاي كوچك و بزرگ خود را ارسال كنند تا طراحان و برنامه نويسان براي انجام آن پروژه قيمت بدهند و در آنها شركت كنند . بدين ترتيب ارسال كننده پروژه مي تواند انجام دهنده مورد نظر خود را پيدا كند و انجام دهنده مي تواند براحتي در آمد خوبي از انجام آنها كسب كند.

سيستم Freelancer.ir براحتي اين فرصت را به شما مي دهد تا با ارسال پروژه خود (طراحي ،‌برنامه نويسي ،‌ درخواست برنامه ،‌ترجمه ،‌...) بصورت رايگان بتوانيد با انجام دهندگاني كه تقاضاي خود را براي انجام پروژه شما مي فرستند در تماس باشيد و از بين آنها يكي را انتخاب كنيد. پس از انتخاب شما قادر خواهيد بود در صورت نياز هزينه انجام پروژه را بصورت الكترونيك گرو گذاشته و تا پايان انجام پروژه آن را براي انجام دهنده آزاد نكنيد. همچنين در پايان قادر خواهيد بود به انجام دهنده پروژه خود راي خوب يا بد بدهيد و خود نيز از طرف مقابل راي دريافت كنيد كه اين مورد تعيين كننده اعتبار شما خواهد بود. پس زمان را از دست ندهيد و براحتي با فشار چند دكمه با مناسب ترين قيمت بهتر كار را تحويل بگيرد . به ياد داشته باشيد اين شما هستيد كه انتخاب مي كنيد. www.Freelancer.ir

www.freelancer.ir

بهتر نیست قبل از بزرگ کردنی موضوعی و تبلیغات الکی برید حداقل بسترها رو فراهم کنید بعدا تبلیغاتتون رو شروع کنید؟
احتمال 99% هم تخلفی (اسکریپت نال شده..ارسال اسپم..و یا... ) انجام دادین که همینک ساسپند شدید.
حداقل اینگونه کارها رو نکنید یا هم که اگر این موارد نیست حداقل برین از یه جا درست درمون هاست بگیرید که اینطوری آبروی کاریتون زیر سوال نره.

العان سایت شما این پیغام رو داره میده.

This Account Has Been Suspended.

Please contact the billing/support department as soon as possible.

کاربر شما معلق گردیده است.

این امر ممکن است به دلیل پایان زمان هاست شما، ویا ... باشد. لطفا در اسرع وقت با پشتیبانی تماس بگیرید.​

بالا