• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین و بهترین دامنه ای که ثبت کردید چی بوده ؟

yashar_0007

Registered User
لایک‌ها
59
اولین : http://dehkadeyedownload.ir/ دهکده دانلود
کلی روش زمان و وقت گذاشتم اما نام دامنه خیلی طولانی بودش ( اما اسمش به فارسی خوب بود ) !!!
دامنه ساده و خفن هم نخریدم تا حالا اما این هم که جدیدا زدم و باحاش حال میکنم : http://www.dehkademusic.ir/ دهکده موزیک

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
اولین : behzadonline.ir
بهترین : yadbede.com , emosbat.com

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
اولین دامینم chatestan.com مربوط به ۱۳-۱۴ سال پیش زمانی که کسی نمیدونست اینترنت چیه و واسه خودش دنیایی داشت
بعدش shirazonline.com که هنوزم باهاش کار می کنم و سال ۲۰۰۰ یا ۲۰۰۱ ثبت کردم و از همه بیشتر دوستش دارم و برام برکت داشته
دامین shirazshop.com رو هم دارم که اونم دامین خوبیه

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
اولین دامینم chatestan.com مربوط به ۱۳-۱۴ سال پیش زمانی که کسی نمیدونست اینترنت چیه و واسه خودش دنیایی داشت
بعدش shirazonline.com که هنوزم باهاش کار می کنم و سال ۲۰۰۰ یا ۲۰۰۱ ثبت کردم و از همه بیشتر دوستش دارم و برام برکت داشته
دامین shirazshop.com رو هم دارم که اونم دامین خوبیه
من 14 سال پیش میدونستم اینترنت چیه ولی نمیدونستم دامنه چیه اگه اون موقع میدونستم شک نکن دامنه هایی ثبت میکردم که الا کمش 10 میلیون میخریدند حیف :general208:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
اولیش مربوط میشد به حدود ۸ - ۹ سال پیش به نام chatriz.com
اونموقع سر در نمیاوردم که اصلا هاست خوب چیه٬ و یه هاست بدرد نخور از یه جایی نام اصفهان هاست خریده بود
ولی توی همون چند هفته اینقدر بازدیدش زیاد شد که از هاست انداختنم بیرون (البته اصلا برای بازدید و پول نزدم)

بهترین cartoonbaz.com که دیگه نمیتونستم هزینه هاست رو بدم٬ چون در ماه بیش از ۳ ترا ترافیک داشت و معمولا چند روز باقی مونده از ماه٬ پهنای باند تموم میشد
البته 95 درصد کارتون کوتاه می‌ذاشتم و تقریبا میتونم بگم اولین سایت انیمیشن کوتاه ایران بود .
در حال حاظر هم یه سایت پزشکی 100 درصد اختصاصی رو به پیشرفت دارم .

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
اولین دامنه که ثبت کردم حدودا ده دوازده سال پیش shadmehrmusic.com بود اونم به عشق شادمهر عقیلی زدیم که مثلا فن پیج و سایت واسش راه اندازی کنیم زاییدیم زیرش. بعدش تصمیم داشتم واسه هدیه تهرانی فن پیج درست کنم که اونم بی ثمر موند. کلا عشق زدن فن پیج واسه این جماعت معلوم الحال بودم.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من 14 سال پیش میدونستم اینترنت چیه ولی نمیدونستم دامنه چیه اگه اون موقع میدونستم شک نکن دامنه هایی ثبت میکردم که الا کمش 10 میلیون میخریدند حیف :general208:
داداش همینه دیگه
مطمئن باش بازم اگه میدونستی دامنه چیه٬ حتی به فکرت نمیرسید یه روزی این دامنه ها اینقدر باارزش بشن٬ و همه رو به باد میدادی مثه اکثر افرادی که الان دارن حسرت دامنه هاشونو میخورن.
فقط واسه من خیلی جالبه که دامنه های موفقی که الان دارم میبینن و عمرشون معمولا بالای ۱۴ ۱۵ ساله٬ در اون زمان واسم خیلی مسخره و بی معنی بودن٬ مثه وبگذر٬ p30world ٬ مجیدآنلاین و صدها وبسایت موفق دیگه .

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
داداش همینه دیگه
مطمئن باش بازم اگه میدونستی دامنه چیه٬ حتی به فکرت نمیرسید یه روزی این دامنه ها اینقدر باارزش بشن٬ و همه رو به باد میدادی مثه اکثر افرادی که الان دارن حسرت دامنه هاشونو میخورن.
فقط واسه من خیلی جالبه که دامنه های موفقی که الان دارم میبینن و عمرشون معمولا بالای ۱۴ ۱۵ ساله٬ در اون زمان واسم خیلی مسخره و بی معنی بودن٬ مثه وبگذر٬ p30world ٬ مجیدآنلاین و صدها وبسایت موفق دیگه .
بله درسته
قدیم مثل الا نبود که هر کس 2 تا دامنه میخرید باهاش سایت بالا میاورد
الا میبینی از یکی میپرسی چند تا دامنه داری ؟
میگه 2000 تا اینم لینک دانلود :general304:

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150

اون موقع ها اصلا پسوند .آی آر نبود
فقط ال تی دی بود و رجیستررش هم ۶۵۰۰ و ۷ تومن بود
دامین زیاد بود منتها ما تو فاز دامین نبودیم یعنی کارمون نبود و در واقع اون زمان اصلا همچین شغلی نبود
البته واسه خارجی ها بود داخل ایران نبود

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
اون موقع ها اصلا پسوند .آی آر نبود
فقط ال تی دی بود و رجیستررش هم ۶۵۰۰ و ۷ تومن بود
دامین زیاد بود منتها ما تو فاز دامین نبودیم یعنی کارمون نبود و در واقع اون زمان اصلا همچین شغلی نبود
البته واسه خارجی ها بود داخل ایران نبود
دامین آی آر فکر کنم 13 سال هست که وجود داره

asrbarani

Registered User
لایک‌ها
161
Last edited:

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
mellat.ir رو اگه قبل از اینکه بانک ملت سایت باز کنه بهشون پیشنهاد میداد به قیمت خیلی خوبی میتونست بفروشه

asrbarani

Registered User
لایک‌ها
161

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
یک ماه قبل دامین ثبت احوال دات نت ، تجارت دات اینفو : آزاد بود پول کافی در اختیارم نبود نمیدونم الان ازاده :)

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
اولین دامنه: Teroljok.ir بود که بعد از 3 ماه فعالیت پیج رنک 1 گرفته بود!!!
بهترین دامنه: Mashin.in بود که فروختمش 800 تومان.
الانم دارم رو دامنه Mrtools.ir یا آقای ابزار کار میکنم که یک استارت آپ جدید راه اندازی کنم...:android30:

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
دامین های زیبایی ثبت شدن اگر همه میدونستیم در آینده ارزشش چقدره شاید امروز پولدار بودیم ولی هنوزم دیر نشده فقط باید موقع شناس باشیم چه دامنه ای بر اساس چه اعتباری ثبت کنیم .

بالا