• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین پارکینگ دامنه در ایران

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
خرسندیم که به اطلاع شما برسانیم که اولین پارکینگ دامنه در ایران با هدف تسریع و تسهیل امور نگهداری از دامنه های وب مستران ایرانی راه اندازی گردیده است . شما در پارکینگ دامنه می توانید علاوه بر پارک کردن دامنه های خود (که باعث افزایش رنکینگ دامنه شما در وب سایت هایی مانند گوگل و الکسا می شود) ، به کسب درآمد از بازدید های دامنه های خود بپردازید .

اعتبار حاصله از این بازدید ها را می توانید جهت اموری چون ثبت دامنه ، خرید از فروشگاه اینترنتی پارکینگ دامنه ، تبلیغ در صفحه اول پارکینگ دامنه و . . . مصرف نموده و یا حتی در آینده ای نزدیک آن را به وجوه نقد تبدیل نمایید .

همچنین با هماهنگی های به عمل آمده در آینده ای نه چندان دور ، شما به عنوان یک وب مستر ایرانی و به عنوان یک خیر ، قدر خواهید بود تا درآمد حاصله از بازدیدهای دامنه خود را به موسسات خیریه ای نظیر محک و . . . اهدا نمایید . با این کار شما علاوه بر اینکه به افزایش رنکینگ دامنه خود کمک کرده اید ، منفعت اقتصادی حاصل از بازدیدهای دامنه خود را در راه خیر مصرف نموده و بانی خیر خواهید شد .

خبر خوشحال کننده دیگر که مفتخریم به حضور شما اعلام کنیم این است که به زودی یک لیست از وب سایت های مفید فارسی در صفحه اول پارکینگ دامنه برای بازدید کنندگان نمایش داده خواهد شد . با این کار بازدید کننده وب سایت شما از مطالب این وب سایت ها استفاده می نماید و این امر موجبات بازدید مجدد وی از دامنه شما را فراهم می کند . با این روال ، بازدید دامنه شما افزایش یافته و رنکینگ دامنه رو به بهبود می رود .

همچنین با توجه به امکانات موجود در پارکینگ دامنه شما قادر خواهید بود تا دامنه های خود را برای فروش قرار دهید . بازدید کنندگانی که از دامنه های فروشی شما بازدید می کندد ، شاهد صفحه ای خواهند بود که فروشی بودن دامنه را به آن ها اعلام می نماید و با در اختیار قرار دادن شماره شما به ایشان ، موجبات فروش دامنه شما را فراهم می آورد . یکی از امکاناتی که برای دومینرهای عزیز ایرانی در پارکینگ دامنه تدارک دیده شده است ، پیوند یکتا است . پیوند یکتا پیوندی است که هر دامینر ایرانی می تواند تمام دامنه های فروشی خود را از طریق یک لینک در اختیار سایرین قرار دهد و همین امر خود باعث مدیریت بهتر و آسان تر این دامنه ها می شود .

به لطف خداوند و با حمایت های شما ایرانیان عزیز ، خواستار فراهم سازی یک بستر مناسب هستیم ، امید که موفق شویم . . .

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
فگر خوبیه آقای یوسفی
فقط لطفا اون لیست وبسایت های برتر ایرانی رو نباید اضافه کنید . خواستید می تونم توضیح بدم

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
فگر خوبیه آقای یوسفی
فقط لطفا اون لیست وبسایت های برتر ایرانی رو نباید اضافه کنید . خواستید می تونم توضیح بدم
ممنون از توجهتون
خوشحال میشم توضیحاتتون رو بفرمایین و اگه ایده یا نظر دیگه هم دارین بیان کنین .

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
کار خوبی هست!
ممنون و تشکر
ایشالا به زودی با پیشنهاداتی که دوستان برای بنده ارسال کردن ، امکانات و ویژگی های بیشتری رو به پارکینگ دامنه اضافه می کنیم . از سایر دوستان هم درخواست میکنم اگه نظری دارن و یا پیشنهادی ، از ما دریغ نفرمایند . تشکر

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
آقای یوسفی چون سایتتون احتمالا همه گیر میشه و هر سلیقه ای رو باید رازی کنید
بهتره این لینک رو بخونین

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
آقای یوسفی چون سایتتون احتمالا همه گیر میشه و هر سلیقه ای رو باید رازی کنید
بهتره این لینک رو بخونین
ممنون و تشکر بابت نظرتون
مطلب رو خوندم ، اما متاسفانه متوجه نشدم چه چیزی رو باید بررسی کنم یا چه چیزی رو باید مدنظر قرار بدم و یا اینکه چه تغییری باید ایجاد کنم .
ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایین .

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
امکان تست آی پی قبل از ثبت دامنه جدید اضافه شد .
با این امکان قبل از ثبت هر دامنه ، کاربر می بایست دی ان اس ها رو تغییر بده و سپس اقدام به ثبت دامنه بکنه . در غیر این صورت سیستم به صورت هوشمندانه از ثبت نام اون دامنه توی پارکینگ دامنه جلوگیری میکنه .

موفق باشید . . .

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
خرسندیم که به اطلاع شما برسانیم که اولین پارکینگ دامنه در ایران با هدف تسریع و تسهیل امور نگهداری از دامنه های وب مستران ایرانی راه اندازی گردیده است . شما در پارکینگ دامنه می توانید علاوه بر پارک کردن دامنه های خود (که باعث افزایش رنکینگ دامنه شما در وب سایت هایی مانند گوگل و الکسا می شود) ، به کسب درآمد از بازدید های دامنه های خود بپردازید .

اعتبار حاصله از این بازدید ها را می توانید جهت اموری چون ثبت دامنه ، خرید از فروشگاه اینترنتی پارکینگ دامنه ، تبلیغ در صفحه اول پارکینگ دامنه و . . . مصرف نموده و یا حتی در آینده ای نزدیک آن را به وجوه نقد تبدیل نمایید .

همچنین با هماهنگی های به عمل آمده در آینده ای نه چندان دور ، شما به عنوان یک وب مستر ایرانی و به عنوان یک خیر ، قدر خواهید بود تا درآمد حاصله از بازدیدهای دامنه خود را به موسسات خیریه ای نظیر محک و . . . اهدا نمایید . با این کار شما علاوه بر اینکه به افزایش رنکینگ دامنه خود کمک کرده اید ، منفعت اقتصادی حاصل از بازدیدهای دامنه خود را در راه خیر مصرف نموده و بانی خیر خواهید شد .

خبر خوشحال کننده دیگر که مفتخریم به حضور شما اعلام کنیم این است که به زودی یک لیست از وب سایت های مفید فارسی در صفحه اول پارکینگ دامنه برای بازدید کنندگان نمایش داده خواهد شد . با این کار بازدید کننده وب سایت شما از مطالب این وب سایت ها استفاده می نماید و این امر موجبات بازدید مجدد وی از دامنه شما را فراهم می کند . با این روال ، بازدید دامنه شما افزایش یافته و رنکینگ دامنه رو به بهبود می رود .

همچنین با توجه به امکانات موجود در پارکینگ دامنه شما قادر خواهید بود تا دامنه های خود را برای فروش قرار دهید . بازدید کنندگانی که از دامنه های فروشی شما بازدید می کندد ، شاهد صفحه ای خواهند بود که فروشی بودن دامنه را به آن ها اعلام می نماید و با در اختیار قرار دادن شماره شما به ایشان ، موجبات فروش دامنه شما را فراهم می آورد . یکی از امکاناتی که برای دومینرهای عزیز ایرانی در پارکینگ دامنه تدارک دیده شده است ، پیوند یکتا است . پیوند یکتا پیوندی است که هر دامینر ایرانی می تواند تمام دامنه های فروشی خود را از طریق یک لینک در اختیار سایرین قرار دهد و همین امر خود باعث مدیریت بهتر و آسان تر این دامنه ها می شود .

به لطف خداوند و با حمایت های شما ایرانیان عزیز ، خواستار فراهم سازی یک بستر مناسب هستیم ، امید که موفق شویم . . .

بسلامتـــــی و با آرزوی موفقــــیت روزافـــزون!

بهتر نبود از دامین دات کام استفاده می کردید؟

امکان تست آی پی قبل از ثبت دامنه جدید اضافه شد .
با این امکان قبل از ثبت هر دامنه ، کاربر می بایست دی ان اس ها رو تغییر بده و سپس اقدام به ثبت دامنه بکنه . در غیر این صورت سیستم به صورت هوشمندانه از ثبت نام اون دامنه توی پارکینگ دامنه جلوگیری میکنه .

موفق باشید . . .

این به چه منظور هست؟

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
بسلامتـــــی و با آرزوی موفقــــیت روزافـــزون!
ممنونم . امیدوارم با حمایت شما دوستان خوب بتونیم موفق بشیم .

بهتر نبود از دامین دات کام استفاده می کردید؟
شاید از لحاظ ست شدن دی ان اس و . . . حق با شما باشه ، بله اما بنا به دلایلی بنده معمولا از دامنه های ملی برای تمام پروژه هام استفاده می کنم .

این به چه منظور هست؟
قبلا شیوه کار اینجوری بود که کاربری میتونست هر دامنه ای رو ثبت بکنه وبعد باید به صورت دستی توسط مدیر سایت ، دی ان اس ها و نام دامنه بررسی میشد که اوکی باشه اما با این تغییر ست شدن دی ان اس ها به صورت اتوماتیک بررسی میشه و مدیر سایت فقط ی بررسی کوچیکی روی نام دامنه انجام میده . ایشالا توی هفته آینده با آی پی اختصاصی که خریداری میشه ، تمام مراحل به صورت هوشمند و اتوماتیک انجام میشه .

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
من حدود 150 دامنه IR دارم و تک تک زدن این دامنه ها کار سختیه ..امکان ثبت bulk هست؟

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
الان اوضاعش چجوریه؟ تست شده یا باید صبر کنیم؟

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
الان اوضاعش چجوریه؟ تست شده یا باید صبر کنیم؟
سیستم فعاله و در حال سرویس دهی هست
شکر خدا تا الان مشکلی نبوده و شکر خدا دوستان همینجوری دارن درخواست امکانات میدن از طریق ایمیل و یاهو و بنده هم سعی دارم در اسرع وقت امکانات درخواستی دوستان رو اضافه کنم .

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
من حدود 150 دامنه IR دارم و تک تک زدن این دامنه ها کار سختیه ..امکان ثبت bulk هست؟

ممنون
پیشنهاد خوبی بود ، در حال بررسی هستم .

با تشکر از پیشنهاد شما دوست و همکار محترم
خرسندیم خدمت تمام دوستان ، کاربران و همکاران عزیز عرض کنیم که امکان اضافه کردن دامنه ها به صورت دسته جمعی نیز به سیستم اضافه گردید . خوشحال میشم مجددا اگه سایر دوستان ایده ای به ذهنشون میرسه بیان بفرمایند تا در صورت امکان جامه عمل بهش بپوشانیم .

با تشکر

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
این طوری پیش برید زود پیشرفت میکنید

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
این طوری پیش برید زود پیشرفت میکنید
با سلام و تشکر
تمام هدف بنده اینه که نیازهای دوستان رو بتونم توی این سیستم برآورده بکنم . خوشحال میشم اگه پیشنهاد دیگه ای باشه و اگه بتونیم انجماش بدیم ، در خدمت دوستان باشیم .

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
ovsندم که به حضور تمام دوستان برسونم که پیوند یکتا به کنترل پنل کاربران اضافه شد .
این مورد این امکان رو به فروشندگان میده که از طریق یک لینک ، تمام دامنه های خودشون رو در اختیار خریداران قرار بدن و میشه گفت تقریبا یک ویترین مجازی از دامنه های فروشی هر فروشنده رو ایجاد میکنه . امیدوارم موفق باشید .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
امیدوارم رونق خوبی بگیره
منم تعدادی دامین پارک می کنم:happy:

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
امیدوارم رونق خوبی بگیره
منم تعدادی دامین پارک می کنم:happy:
سلام و تشکر
امیدوارم با همکاری شما و سایر دوستان بتونیم موفق باشیم
دوستان اگه احیانا مشکلی رو احساس میکنن و یا پیشنهادی دارن خوشحال میشم بیان کنن . تشکر

بالا