• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اونایی که عین من پشتکار ندارن بیان تو......

miim

Registered User
لایک‌ها
451
سلام اگه شما هم عین من پشتکار ندارین بگین:(

یعنی تو کار تحمل شکست نداریم و حوصله پیگیری یک کارو نداریم حتما باید زود به موفقیت برسیم

شما همبگین اول اینکه با هم احساس همدردی می کنیم دوم اینکه شاید یه راه حلی پیدا کردیم درست شدیم

اگه تجربه یا راه حلی هم دارین بگین

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
هدف و انگیزه قوی میخواد که یه کار و ول نکنی

Sent from my Awesome LG P713

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400

یعنی تو کار تحمل شکست نداریم و حوصله پیگیری یک کارو نداریم حتما باید زود به موفقیت برسیم

شما همبگین اول اینکه با هم احساس همدردی می کنیم دوم اینکه شاید یه راه حلی پیدا کردیم درست شدیم

به نظر من نوعی افسردگی خفیف هستش نداشتن پشتکار

Masoud1363

Registered User
لایک‌ها
17

کسانی که پشتکار ندارن معمولا کارای سنگین برمیدارن و چون سخته نصفه ولش میکنن و بعد چندین بار تکرار باعث از بین رفتن پشتکار و اعتماد به نفسشون میشه

راهش هم اینه که از کارای کوچیک و آسون شروع کنند و کم کم کارای بزرگتر بردارن

یا یک کار سنگین رو به چند قسمت کوچیک تقسیم کنند و هر دفعه یکیش رو انتخاب کنند

اینطوری بعد از یک مدت پشتکار و اعتماد به نفسشون زیاد میشه

miim

Registered User
لایک‌ها
451
نه میدونید موضوع بی هدفی فقط نیست.ما ممکنه خیلی هدف های بزرگ داشته باشیم ولی حاضر نیستیم به خاطر اونا زیاد سختی بکشیم دوست داریم به آسونی بهشون برسیم

مثلا من وقتی فکر می کنم ادیسون بعد از چند صد بار شکست لامپ رو اختراع کرد با خودم میگم من شاید بعد از پنج بار نهایتا 10 بار شکست حتما رهاش میکردم.نمیدونم باید چیکار کنیم که همچین پشتکاری داشته باشیم

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
نه میدونید موضوع بی هدفی فقط نیست.ما ممکنه خیلی هدف های بزرگ داشته باشیم ولی حاضر نیستیم به خاطر اونا زیاد سختی بکشیم دوست داریم به آسونی بهشون برسیم

مثلا من وقتی فکر می کنم ادیسون بعد از چند صد بار شکست لامپ رو اختراع کرد با خودم میگم من شاید بعد از پنج بار نهایتا 10 بار شکست حتما رهاش میکردم.نمیدونم باید چیکار کنیم که همچین پشتکاری داشته باشیم

دوست عزیز ادیسون هر شکستش همراه با پیشرفت بود
ینی یه بار لامپش 2ثانیه روشن میموند بعد میسوخت لامپ بعدیش 2دیقه روشن میموند میسوخت
درواقع از شکستاش درس میگرفت که باعث پیشرفتش میشد
ولی ادم هی تلاش کنه و سر جای اول بمونه خب معلومه مایوس میشه
ادیسونم بود بعد 2بار لامپو میگرفت میکوبوند دیوار

Ali_3947

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان عزیز به نظر من یک انسان نیاز داره چندین بار توی زندگی کارش رو عوض کنه من خیلی ها رو دیدیم کارشون رو عوض کردن دیدن کار جدید از کار قبلی بهتره البته با تحقیق و مشورت و عقلانی این ربطی نداره بشتر کلا از یکنواختی فراری هست فکر می کنم همه اینطوری باشن از انجام کارشون بعد از مدتی خسته می شن

بالا