ايجاد صفحه تشكر براي فرم ( كمك )

شروع موضوع توسط daftarekhaterat ‏25 اکتبر 2004 در انجمن HTML

  1. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    من از فايل cgiemail.cgi براي ارسال فرم هاي سايت به ايميلم استفاده ميكنم. كار كردن با اين فايل خيلي راحته چون با يه فايل Text ساده ميشه تمام اطلاعات رو جمع اوري كرد و فرستاد فقط مشكل اينه كه بعد از ارسال اطلاعات براي بيننده يه صفحه text بي روح مياد كه حاوي اطلاعات ارسال شده به صورت خام هست. من ميخوام بعد از اجراي اين Cgi و ارسال اطلاعات، كاربر به يك صفحه تشكر راهنمايي بشه.

    ميشه كمك كنين؟
    خواهشا پاي Php رو وسط نكشين. چون چيز زيادي بلد نيستم. :(
    يه نظر: نميشه با جاوا اسكريپت و دادن location صفحه بعد از اجرا شدن Cgi رو تعيين كرد؟ اگه امكانش هست كد دقيقش چي ميشه؟
    ممنون از توجهتون. فقط يه مقدار فوري هست!
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
  4. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2

    اولا اگه می امدی قسمت پی اچ پی یا ای اس پی این سوالت رو مطرح میکردی سریع جوابت رو می گرفتی

    حالا فقط بگو با چه زیونی می خوای پی اچ پی یا ای اس پی ؟

    و فیلدهایه ورودیت چی می خوای باشه
     
  5. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    آخه من هيچكدوم رو بلد نيستم. ولي اگه مجبور باشم بايد با php كار كنم. فرم هم شامل 3 تا باكس براي پركردن مشخصات فردي و چند تا سوال 4 گزينه اي هست. ( يه مسابقه ). همونطور كه گفتم با cgiemail كار خيلي راحته ولي فقط اون قسمت صفحه تشكر بعد از اجراي cgi مشكل من هست.
     
  6. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2

    اگه تو پیاپ پی می خوای اینجوری بنویس
    <code>
    <?php
    $message='
    Javabe Soale1='. $_POST["soale1"].'
    Javabe Soale2='. $_POST["soale2"].'
    Ip = '. $_SERVER["REMOTE_ADDR"] .'
    ';
    mail( "[email protected]", "mosabeghe", $message, "From: Website" );
    header( "Location: http://www.khaterat.com/thankyou.html" );
    ?>
    </code>

    نمی دونم چرا اینجا کد کار نمی کنه
     
  7. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    چه جالب منم دوس دارم از اينا ... اين بحث رو ادامه بدين [​IMG][​IMG]
     
  8. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
  9. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    خوب توي cgiemail.cgi همون صفحه خام و بي روح رو پيدا كن و محتوياتشو عوض كن
     
  10. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    خدا رو شكر
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون