اينو با چي كشيدن؟

شروع موضوع توسط اندلس ‏2 مارس 2007 در انجمن PhotoShop و نرم افزارهای گرافیکی دو بعدی

  1. اندلس

    اندلس Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2005
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    0
    سلام.
    اين عكس رو ببينيد.

    [​IMG]

    كسي ميدونه نرمافزار اصلي براي رسم اينا چيه.كه خاصيت چرخش و تغيير زاويه ي ديد رو هم داشته باشه.
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. R E Z A

    R E Z A کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2007
    نوشته ها:
    1,266
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TeHrAn
    برنامه های سه بعدی ساز مثل مایا - مکس و ... برای همین کارن دیگه. البته یه سری شبیه سازهای صنعتی هم هستن که قابلیت سه بعدی سازی رو هم دارن ولی با مکس و مایا خیلی راحت میشه همچین چیزی دراورد.
     
  4. moryabdi

    moryabdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2006
    نوشته ها:
    300
    تشکر شده:
    4
    به نظر من با Solid Work یا Archicad ساختنش چون شبیه viewport مکس یا مایا نیست... شایدم اتوکدی باشه ولی شک دارم...
     
  5. R E Z A

    R E Z A کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2007
    نوشته ها:
    1,266
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TeHrAn
    درسته منم گفتم احتمالا با برنامه های شبیه ساز صنعتیه. اسمشون رو دقیقا یادم نبود. با solid work فکر کنم بشه اینجور چیزا رو ایجاد کرد. البته منظورم از مکس و مایا هم این بود که با اونا هم میشه خیلی راحت این طرح رو دراورد وگرنه بقول شما رندرش اصلا شبیه مکس یا مایا نیست.
     
  6. اندلس

    اندلس Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2005
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    0
    ببخشيد مكس همون 3d max معروف هستش؟
    بعد اين مكس يا مايا فقط طرح رو ميكشه يا اينكه اندازه گذاري دقيق هم داره.
    البته من اسم solid رو هم شنيدم ولي باهاش كار نكردم.با همونايي كه شما گفتيد چقدر طول ميكشه تا يه تازه كار به اين مرحله برسه كه اينو خودش بكشه.(در عرض ساعت)
     
  7. iman_82

    iman_82 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    59
    تشکر شده:
    0
    سلام
    اینو با برنامه Mechanical Desktop که یه برنامه طراحیه صنعتیه کشیدن
     
  8. moryabdi

    moryabdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2006
    نوشته ها:
    300
    تشکر شده:
    4
    تمام نرم افزار های سه بعدی ابزارهایی برای طراحی دقیق مهندسی دارن ولی باید نگاه کنی که بیشتر بخش هنری کار برات مهم هست یا بخش مهندسی ...
    مثلا 3DSMAX به بخش هنری بیشتر میپردازه 3D Wizard هم هست که برای طراحی های صنعتی مناسبه...
    برای ساختنش اگر منظورت همین مدلی که اینجا گذاشتی .. آموزشش در حد مقدماتی طراحی هست...
    ساختنش هم اگر همین باشه فکر نکنم بیشتر از 20 تا 30 دقیقه وقت ببره...
     
  9. R E Z A

    R E Z A کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2007
    نوشته ها:
    1,266
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TeHrAn
    البته این زمانی امکان پذیره که طرف مقدمات خود برنامه رو خوب بدونه. وگرنه 2 ساعت باید بگرده دنبال هر ابزاری و آخرشم معلوم نیست همونی که بخواد بشه یا نه؟! ولی در کل اگر مقدمات رو کامل یاد بگیری به قول این دوستمون کار خیلی ساده ایه.
     
  10. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    اینکه اینو با چی کشیدن که معلوم نیست ولی با Autocad و یا Mechanical Desktop به راحتی میشه از این اشکال کشید و از زوایای مختلف نگاه کرد حتی به صورت ابتدایی میشه رندر و نور پردازی روش انجام داد.

    ولی حدسی که میزنم اینه که این شکل با Autocad و Mechanical Desktop کشیده نشده. چون بعد از رندر اگر قرار بود اینقدر سطوح صاف و هموار در بیاد حجم کار خیلی می رفت بالا.

    بعدا یه نمونه میذارم.
     
  11. اندلس

    اندلس Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2005
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    0
    دقيقا همين صاف بودنشه كه منم به شك ميندازه با autocad كشيده باشن.
     
  12. Dariux

    Dariux کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    171
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FWW - Coming soon
    اینو خیل یراحت میشه تو مایا با extrude کردن ساخت. از پایین هی میسازی میای بالا. مثله آبه خوردن.
     
  13. R E Z A

    R E Z A کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2007
    نوشته ها:
    1,266
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TeHrAn
    خوب اخه بحث همینجاست که ما هم میگیم تو مایا و مکس و ... میشه تو 3 سوت ساخت ولی این مطمئنا تو این برنامه ها نبوده چون رندرش کاملا این مووضع رو مشخص میکنه.
     
  14. Dariux

    Dariux کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    171
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FWW - Coming soon
    به نظره من با همون مکس و مایا کشیدن فقط پس زمینه رو تو فتوشاپ دیلیت کردن ترانسپرنت شده. دقت کرده باشی لبه های جسم پله پله داره. بخاطره همون دیلیت کردنه بک گرانده.
     
  15. R E Z A

    R E Z A کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2007
    نوشته ها:
    1,266
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TeHrAn
    نه خوب وقتی شما بخوای فایل رو با پسوندایی مثل gif یا png سیو کنی که بصورت ترانس باشن همین اتفاق رنجه شدن دور کار میفته. شما اگر خروجی و رندر برنامه هایی مثل solid رو دیده باشی نظرت عوض میشه چون دقیقا همینطوری میشه.
     
  16. madbomberman33

    madbomberman33 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    اینجا اساتید همه چی رو گفتن. ما هم گفتیم بیایم بپریم وسط حرف بزرگترا و بگیم با ansys هم میشه کشیدش . . .
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی