nexpay

اين اسكنر مونو ميكشه!

شروع موضوع توسط lind ‏6 سپتامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    3
    با سلام به همه برو بچ آقا ما حدود يه دو سه سال پيش يه اسكنر Genius ColorPage HR6X گرفتيم تا يكي دوسال پيش خوب بود ولي بعدش شروع كرد به حال گيري اولا حالا هرعكسي رو كه اسكن ميگيرم اگه عكس مثل اين:

    [​IMG]
    باشه اين طوري اسكن ميگيره:
    [​IMG]
    ودر رزولوشناي بالاي 300 دي پي اي بعضي از قسمتاي عكسو داغون ميكنه مثل عكس پايين:
    [​IMG]
    حلا با اين تفاسير كن چكار كنم تا حالش خوب بشه؟ درايور جديدشم از اينترنت گرفتم بازم خوب نشده! :(
     
  2. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    3
  3. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    واااا... [​IMG]
    من هم HR7X دارم اما از اين بازيها نداره.
     
  4. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  5. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    گربه هرو كه خوب اسكن گرفته. مشكلش چيه؟
     
  6. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    3
    بیا اینم کل صفحه چه فایده ای داره ها؟؟! [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]
    300dpi
     
  7. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  8. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    3
    خوب حالا چکار باید کرد؟ [​IMG]
     
  9. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    3
    اینم دست گل جدید!!

    [​IMG]
     
  10. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    آقا به نظرت نميتونه كابلش مشكلي داشته باشه؟
     
  11. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    3
    مثلا چه مشکلی که به این موضوع مربوط باشه؟
     
  12. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    3
    تبلیغات بیجا مانع کسب است لطفا تکرار نشود!! [​IMG]
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    منظورم , قطعي كابل يا درست وصل نبودن يا چيزهايي كه تو انتقال ديتا از اسكنر مشكل ايجاد بكنه!
     
  15. Bahreyni

    Bahreyni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,713
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کرمان دیار کریمان
    یه احتمال که من میدم اینه
    آقا این 2 تا کار رو امتحان کن:
    1 اول برنامه اسکن رو تغییر بده (مثلا با ACDSEE اسکن کن)
    2-اگه بالایی جواب نداد
    بذارش روی بالاترین رزولوشن ممکن
    بعد به وسط کارش که رسید کابل برق رو از پشت اسکنر بکش(در حین کار)

    بعد اسکنر رو کلا uninstall کن و بعد سیستم رو ریست کن و دوباره نصبش کن
    نتیجه رو هم همینجا بگو
     
  16. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    3
    بحرینی جان مطمعنی که منفجر نمیشه!!؟؟
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal