• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اين دو را از دست ندهيد!!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ايران جمعه و همشهري جمعه
تنها روزنامه هايي كه ميخونم اينان!!
ايران جمعه روزنامه ي خيلي توپيه مخصوصا صفحه بچه هاش كه واقعا شاهكاره!!كه البته اميدوارم خراب نشن!!
تنها مشكلش بد بودن جنس كاغذشه!!
روزنامه همشهري جمعه هم واقعا روزنامه ي توپيه به شرطي كه بتونيد حزب اله بازي شون و مصاحبه هاي احمقانشون رو تحمل كنيد!!(واقعا دلم ميگيره وقتي ميبينم همشهري كيهان شده!! :( )
همشهري مشكل ايران رو نداره و روي بهترين جنس كاغذ روزنامش چاپ ميشه!!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
پسر جان من حوصله سياسي بازي رو از دست دادم!!وگرنه شرق رو دقيقا از شماره اول تا سه ماه هر روز ميخوندم!!ولي متاسفانه فعلا دچار ياس فلسفي شدم!!وبه شدت از هرچي كه بوي سياست يا اجتماع بده متنفرم!!دلم لك زده واسه يه روزنامه يا مجله تكنولوژيكي درست!!(نه اينا كه همش اگهيه!!)

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از SherlockHolmes :
پسر جان من حوصله سياسي بازي رو از دست دادم!!وگرنه شرق رو دقيقا از شماره اول تا سه ماه هر روز ميخوندم!!ولي متاسفانه فعلا دچار ياس فلسفي شدم!!وبه شدت از هرچي كه بوي سياست يا اجتماع بده متنفرم!!دلم لك زده واسه يه روزنامه يا مجله تكنولوژيكي درست!!(نه اينا كه همش اگهيه!!)
برو به سايت مجله شبكه تازه راه افتاده و ميگن! كه كلي مطالب علمي گذاشتن واسه خوندن.
ولي مطالب سياسي هم بعد از يه روز پركار ميچسبه علي الخصوص كه فشارت رو ميبره بالا كلسترول خونت افزايش ميابه احتمالا دچار بي فلسفگي ميشه و نهايتا ناچار ميشي بياي پي تي :lol:
www.shabakeh-mag.com

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون روزنامه هاي كه معرفي كردي رو تا بحال اسمشو نشنيده بودم :) شايد فردا برم بخرم ببينم چه طوريه ولي من يك شنبه ها با ضميمه جام جم "كليك" خيلي حال ميكنم :)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
دستت درد نكنه!!من عاشق PDF ام!! :D :D
اون روزنامه هاي كه معرفي كردي رو تا بحال اسمشو نشنيده بودم شايد فردا برم بخرم ببينم چه طوريه ولي من يك شنبه ها با ضميمه جام جم "كليك" خيلي حال ميكنم
خيلي توپه!! معتاد ميشي اگه بخوني!! :)

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از SherlockHolmes :
من هر هفته عصر ارتباط می خرم

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من gulf-daily-news مى گيرم، البته اين هنديه مياره صبح مى زاره دم در ! بعد اشتباهى ماله ديروز يا هفته پيش يا فردا( :blink: ) رو مى زاره! منم نمى خونم، از دم در بلندش مى كنم عينك بابام هم ميارم اون مى خونه ! :blink:
ولى اينجا روز نامه انگليسى فقط يكى هست !! ايران هم بيشتر از يكى داره !!!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بيشتر به درد سلموني هاي هزاره جديد ميخوره!! :D :D
صفحاتش ابلهانه است!!به هيچ وجه نميشه توي هم قرارشون داد!!
نسبت به اولش خيلي بهتر شده حد اقل 4 صفحه شو ميشه خوند! :eek:
منم معمولا ميگيرم ولي اصلا نميتونم بخونمش!!بخاطر صفحه بندي آشغالش!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از Queen_of_hearts :
من gulf-daily-news مى گيرم، البته اين هنديه مياره صبح مى زاره دم در ! بعد اشتباهى ماله ديروز يا هفته پيش يا فردا( :blink: ) رو مى زاره! منم نمى خونم، از دم در بلندش مى كنم عينك بابام هم ميارم اون مى خونه ! :blink:
ولى اينجا روز نامه انگليسى فقط يكى هست !! ايران هم بيشتر از يكى داره !!!
پس شانس آوردم بحرين نيستم چون من عادت دارم هميشه وقتي پاي كامپيوتر نيستم يه چيزي بخونم!!
حتي هميشه با بابام در گيري دارم سر اينكه چرا سر شام خوردن دارم روزنامه ميخونم!!
حالا اون چيزي نيست !!كف خونمون معمولا از يه لايه روزنامه پوشيده شده!!! :blink:
جمعه ها گاها اونقدر اعصابم خورد ميشه ميرم روزنامه هاي سال 77 ,78 رو ميخونم! :eek:

صبور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم فكر مي كنم فعلا بهترين روزنامه موجودشرقه .اما گاهي اوقات همه چيزش سياسي ميشه ودل آدمو ميزنه :hmm: تحريريه اش خيلي زيركانه عقايدشون به خورد خواننده ها ميدند ;) .

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از صبور :
منم فكر مي كنم فعلا بهترين روزنامه موجودشرقه .اما گاهي اوقات همه چيزش سياسي ميشه ودل آدمو ميزنه :hmm: تحريريه اش خيلي زيركانه عقايدشون به خورد خواننده ها ميدند ;) .
البته من شرق رو فقط تو اینترنت می خونم! و روزنامه جام جم رو می خرم!!!!!!
اخه شرق کاغذش خوب نیست و به درد شیشه پاک کردن نمی خوره! ولی جام جم بد نیست! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از ....P30.... :
من هر هفته عصر ارتباط می خرم
من هم همينطور. اصلا وقتي ميرم روزنامه فروشي هنوز دهنم رو وا نكردم فروشنده يكي هفته نامه ميذاره جلوي من! نسبت به قيمتش اطلاعات واقعا خوب و مفيدي داره. :cool:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
عصر ارتباط مي خونم بعضي وقتها حال ميده .
كليك ضميمه ي يك شنبه جام جم هم مي خونم اونم بعضي وقتها خيلي جالبه . اما سطحش خيلي پايينه :rolleyes:

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزنامه چيه؟ از اين كاغذ بزرگا كه زير كفش پهن مى كنن؟ :blink:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از daydad :
روزنامه چيه؟ از اين كاغذ بزرگا كه زير كفش پهن مى كنن؟ :blink:
يه چيزي تو همون مايه ها :rolleyes: