• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اين ويروس و چطور ميشه پاك كرد

Michka

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
سيستم من يه ويروس گرفت كه تمام فايل هاي HTML منو آلوده كرد حالا آنتي ويروس من هم ويروس و فايل آلوده رو ميشناسه و فقط مي تونه فيلو پاك كنه ولي من به فايل ها احتياج دارم < كسي نمي دونه چطور ميشه همه فايل ها رو يك جا ويروسشو پاك كرد. البته دستي ميشه پاك كرد ولي خيلي طول ميكشه.

فايل حاوي ويروس رو RAR شده اينجا ميذارم < اگه كسي ميتونه كمك كنه
http://mazandfair.com/hostx/download.php?file=346virus.rar

بازم مي گم فايل بالا حاوي ويروس است. حتما دقت كنيد.

MerC
Michka

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
متاسفانه فعلا حداقل کسپرسکی نتونسته این مشکل رو حل کنه! چندین بار هم باهاشون تماس گرفتم ولی خوب میگن راهی مثل اینکه نیست مگر اینکه خودتون اون چند خط اسکریپت رو پاک کنید وگرنه فقط شناسایی میکنه و دیلیت !

اتفاقا چند وقته پیش که آنتی نداشتم منم به این مشکل خوردم و کل زحماتم که شاید چند صد صفحه html طراحی شده خودم بود این ویروس رو گرفت (انواع و اقسام اسمایلی های گریه
156fs428254.gif
) که فقط فعلا یه چندتایی رو نجات دادم با پاک کردن اسکریپت ! بدبختی اینه که شما برای حذف کردن اون چند خط باید آنتی ویروس رو غیرفعال کنید که بهتون اجازه سیو بده! و همین که فعال میکنید اگر احیانا یا شاید اجبارا مجبور با اجرای صفحات آلوده بشید در یک لحظه دوباره کل فایلها ویروسی میشه!

برای من یکی که در حد فاجعه بود ! و همچنان منتظرم بلکه علم پیشرفت کنه!!!
34y5mvr.gif

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
آیا اون چند خط کدی که میذاره تو صفحات تو همه صفحات یکیه ؟

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آیا اون چند خط کدی که میذاره تو صفحات تو همه صفحات یکیه ؟

راستش دقیقا یادم نیست! الانم که نمیتونم پیج ها رو ببینم. ولی یه کد vbscript هست که کد رو مطمئنم یکیه!

منتها یه سری شماره داره که اونا رو نمیدونم در همه صفحه هات یکی باشه یا نه. چون فکر کنم generate میشه خودش اتوماتیک.

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حساب كن وقتي حداقل پاي 1000 صفحه وب به ميون باشه چي ميشه

هیچی ! مثه من بعد از7/6 سال( بلکمم خیلی بیشتر) طراحی و زحمت ! طراحی وب رو میذاری کنار !! (همچنان گریه)

البته منظور این نیست که دیگه نمیشه تو کامپیوتر کار کرد. با نصب آنتی .دیگه این مشکل پیش نمیاد ولی فایل ها و زحمات قبلی آلوده شده و خوب راهی برای پاکسازی این همه صفحه نیست.

Last edited:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
خب Scriptهای PHPای هست که میتنه یه عبارتو تو کل ۱۰۰۰ صفحه Find & Replace کنه !
کاری نداره اگه اینطوری باشه !

Michka

Registered User
لایک‌ها
0
ويروس اوني نيست كه شما نوشتي
بعدش هم فايل هاي من هر كدوم توي يه سري پوشه و زير پوشه خاص هست كه هر كدوم رو كه ميخوام دست بزنم داد آنتي ويروس در مي ياد ، بهشون احتياج دارم ولي نمي دونم چكار كنم.

بالا