• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اين پركسي كه ما رو كشت

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

من توي يك وبلاگي(عابر پياده) هر چي در مورد مطلب پروكسيش خوندم و با اون اي پي ها ور رفتم نتونستم بفهمم اوضاع از چه قرار است اگر كسي مطلب رو گرفته براي من هم بگه

<a href='http://aaberspot.netfirms.com/aaber/archives/2003_07.shtml#000340' target='_blank'>http://aaberspot.netfirms.com/aaber/archiv...07.shtml#000340</a>

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا سري هم به اينجا بزن. <a href='http://sar.gardoon.net/archives/001395.php' target='_blank'>http://sar.gardoon.net/archives/001395.php</a>

arsalan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي رد شدن از انواع و اقسام پروكسي ها يه سر به اينجا بزن
arsalan.blogsky.com

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من توي يك وبلاگي(عابر پياده)

:shock: :shock: :shock:

هر چي در مورد مطلب پروكسيش خوندم و با اون اي پي ها ور رفتم نتونستم بفهمم &nbsp;
اوضاع از چه قرار است اگر كسي مطلب رو گرفته براي من هم بگه

راستش من فرض کرده بودم که شما مي دونيد چطور ازشون استفاده کنيد آخه توي خيلي راهنماها گفته شده بود: به هر حال توي اينترنت اکسپلورر برين به منوي Tools و گزينه Internet Options رو انتخاب كنيد، به بخش Connection بريد و در اونجا Connection رو که با اون معمولا وصل مي شين رو انتخاب کنيد از سمت راست روي Setting بزنيد در کنار عبارت Use a proxy server تيک بزنيد و در زير در بخش Address يکي از اون آي پي ها رو وارد کنيد و در سمت راستش هم پورت رو وارد کنيد، مثال:

Address: 200.216.239.66 Port:3126

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3

حافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دست همتون درد نکنه ولی این شبکه سحر با این چیزا پرکسیش از کار نمیافته یه راه حل توپ سراغ ندارین؟؟؟؟

مرسی

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دست همتون درد نکنه ولی این شبکه سحر با این چیزا پرکسیش از کار نمیافته یه راه حل توپ سراغ ندارین؟؟؟؟

مرسی

يك خورده فكر كنم بايد حوصله بيشتري به خرج بدي احتمالآ پراكسي انتخابيت كار نمي كرده و يك توصيه هم اينكه از port number هاي 3028 استفاده كن. همين. ;)

حافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟

مرثي

حافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي عبور از فيلتر شبكه سحر من با يه مشكل خيلي بزرگ روبرو ميشم اولا اين كه اين اي پي و پورتها هيچ تاصيري در عبور نداشتن...

بعدش هم اين سايت هايي رو كه گفتي تماما فيلتر شدن...حتي اين آخري هم فيلتر شده اين افشين آقا هم كه سايتش رو فيلتر كردن...

بعد تازه يه چيز ديگه كار با اين كي اس ان پركسي استاپر هم هيچ كمكي به من نكرد (البته روشش رو توضيح بدي خيلي خوب ميشه چون درست بلد نيستم)

بعدش يه چيز ديگه اين پركسي سحر ميگرده توي سايتي رو كه ميخاهي بري يه كلمه sex یا fuckیا suck ro پیدا میکنه بعدش هم میگه این کلمه فیلتر شده و شما حق دیدن اون سایت رو ندارین ...یه بار یا هو هم چون یه کلمه adult توش به کار رفته بود فیلتر کرد...

خوب یه چیز دیگه هم میگم که انکه من فقط میخام از این شبکه استفاده کنم چون که پدرم کارت اینو از طرف بانکش با 60% تخفیف میگیره..

مرسی(راهی هست؟؟؟)

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟

مرثي

مطابق راهنمايي هايي كه در بالا اومده و لينكش هست يا ابر پياده نوشته بايد دو تا عدد داشته باشي تا توي سوراخهاي مربوطه! قرارشون بدي. يكي از اوتا ip address و ديگري port number كه منظور من هم همون port number بود كه گفتم سعي كن از عدد 3128 انتخاب كني و بر اساس اين 3128 برو ip address پيدا كن.همين.

حافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يه سوال ديگه منظورت از اينكه آي پي پيدا كن چيه؟؟؟
آى پي كي رو پيدا كنم خودم؟؟؟؟

مرسي(با چه برنامه اي ساب 7؟؟؟)

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يه سوال ديگه منظورت از اينكه آي پي پيدا كن چيه؟؟؟
آى پي كي رو پيدا كنم خودم؟؟؟؟

مرسي(با چه برنامه اي ساب 7؟؟؟)

با هيچ برنامه اي: برو اين جا <a href='http://www.proxy4free.com/page1.html' target='_blank'>http://www.proxy4free.com/page1.html</a> بعد در يكي از ستونها نوشته Name منظور من هم همون بوده و Port هم در كنارش نوشته شده.

حافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الهي من قربونت برم اين هم كه فيلتر شده....ميشه خودت يه دو سه تا آي پي با اون پورتي كه گفتي بدرد ميخوره بنويسي اينجا؟

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
ليست سمت چپ بلاگ منو چک کن.. اميدوارم اونا به درد بخوره، ضمنا اگر آي اس پيت خيلي درپيت باشه ممکنه فقط امکان استفاده از پراکسي هاي روي پورت 80 (که به درد نمي خوره) و 8080 رو بده اگر تونستي اولويت با 3128 هست نشد بايد بري سراغ 8080 ها يا 8000:

200.190.254.34:3128 رو تست كن ببين جواب مي گيري يا نه..

كاش كساني كه اطلاعات فني بيشتري دارن بيان و يه توضيح اساسي بدن و مسئله رو بشكافن..

حافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين عزيز اولا دستت درد نكنه...

اين آي پي و پورت هايي كه دادي هيچ كدوم كار نكرد...(حتي ياهو رو هم فيلتر كرد...)

اين همه مهندس اينجا نميتونن يه كمكي به اين حقير (چه بسا به جامعه بشري)بكنند؟

راستي اگه كسي واقعا قصد كمك كردن داشت و اطلاعاتش هم كافي بود به من به پي ام بده بهش يه كارت دو ساعته از همون شركتي كه ميگم بده بلكه خودش بتونه بگه كه اين فيلترش چه طوري...

anti_god_scimp اين هم آدي اين حقير

از همه دوستاني كه كمك كردن و نكردن ممنون...

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
مرسي اينترنتت مال خودت من خودم دارم :D ولي يك چيزي بگم احتمال داره كلا در آي اس پي كه استفاده مي كني روي 3128 مشكل باشه .. من امروز يك نگاهي انداختم چند پراكسي روي پورت ها ديگه تست كردم و ديدم كار نمي كرد.. اصولا بيشتر پراكسي هاي بريزيلي و اون هم روي پورت 3128 به من جواب ميدن شما مشكل از آي اس پيت هست ديگه واقعا .. عوض كن ;)

حافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين من يه بار ديگه هم گفتم من از اين آي اس پي فقط ميتونم استفاده كنم چون بابام با تخفيف اين رو ميگيره و خيلي بصرفه است...

مرسي

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
چي بگم والا پس از روش هاي ديگه استفاده كن.. وب پراكسي و اين چيزا اگر اونو هم بسته باشن كه خوب بايد بين تخفيف و رد شدن از سانسور يكي رو انتخاب كني ;)

بالا