• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اپلیکیشن مثقال برای اطلاع لحظه ای از نوسانات بازار سکه و ارز

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
mesghal_home.jpg

با توجه به نوسانات کنونی بازار طلا و ارز، اطلاع لحظه ای از قیمت های رد و بدل شده برای افراد زیادی یک نیاز مهم به حساب می آید. برای اینکار چه وسیله ای دم دست تر از تلفن همراه شما؟

اپلیکیشن مثقال این امکان را برای شما فراهم میکند تا در هر زمان و هر مکانی که باشید از قیمت اقلامی مانند سکه، طلا، ارز، فلزات و... اطلاع پیدا کنید. طبعا برای این امر باید به اینترنت دسترسی داشته باشید، اما با توجه به سیستم بهینه شده این اپلیکیشن در رابطه با دریافت اطلاعات، نگرانی چندانی در رابطه با مصرف GPRS خود نداشته باشید.

در این برنامه شما میتوانید نرخ های مورد نظرتان را ذخیره کرده و حتی در زمانی که به اینترنت هم دسترسی ندارید، به بررسی آنها بپردازید. از دیگر امکانات جالب این برنامه میتوان به این نکته اشاره کرد که نرخ های موجود را میتوانید با دوستان خود از طریق ایمیل و یا شبکه های اجتماعی و حتی پیامک به اشتراک بگذارید.

اپلیکیشن مثقال را میتوانید برای سیستم عامل اندروید به رایگان از این لینک دریافت کنید

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
ممنون از شما. :)

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
ممنون.برنامه دیروز واسه من کار میکرد ولی از امروز از کار افتاد.واسه بقیه هم همینطوره؟؟

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
ممنون.برنامه دیروز واسه من کار میکرد ولی از امروز از کار افتاد.واسه بقیه هم همینطوره؟؟

خیر، برای من کار می کند، دوباره امتحان کردم و قیمت ها به روز شدند.

- در برنامه، جای 'خرید' و 'فروش' برای ارز باید با هم عوض شوند.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
به خاطر تغییراتی که در قیمتها و همچنین نوساناتی که سایت اصلی برنامه داشت دیروز کار نمیکرد ولی امروز دوباره میتونید با این نرم افزار کار کنید.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
mesghal_home.jpg

با توجه به نوسانات کنونی بازار طلا و ارز، اطلاع لحظه ای از قیمت های رد و بدل شده برای افراد زیادی یک نیاز مهم به حساب می آید. برای اینکار چه وسیله ای دم دست تر از تلفن همراه شما؟

اپلیکیشن مثقال این امکان را برای شما فراهم میکند تا در هر زمان و هر مکانی که باشید از قیمت اقلامی مانند سکه، طلا، ارز، فلزات و... اطلاع پیدا کنید. طبعا برای این امر باید به اینترنت دسترسی داشته باشید، اما با توجه به سیستم بهینه شده این اپلیکیشن در رابطه با دریافت اطلاعات، نگرانی چندانی در رابطه با مصرف GPRS خود نداشته باشید.

در این برنامه شما میتوانید نرخ های مورد نظرتان را ذخیره کرده و حتی در زمانی که به اینترنت هم دسترسی ندارید، به بررسی آنها بپردازید. از دیگر امکانات جالب این برنامه میتوان به این نکته اشاره کرد که نرخ های موجود را میتوانید با دوستان خود از طریق ایمیل و یا شبکه های اجتماعی و حتی پیامک به اشتراک بگذارید.

اپلیکیشن مثقال را میتوانید برای سیستم عامل اندروید به رایگان از این لینک دریافت کنید

فکر کنم این پست رو من زده بودم.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
برنامه از کار افتاده درسته ؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نه از کار نیافتاده اتفاقا توپ کار میکنه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
برنامه خوبیه منم فکر کردم از کار افتاده اما کار میده خوب

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
دوستان عزیز
میتونند ورژن جدید این برنامه را از کافه بازار و یا سایت برنامه دانلود کنند.ورژن جدید برنامه دیگه از کار نمی افته و باگ های آن هم رفع شده.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
نحوه دانلود از این سایت چطوریه ؟؟ هیچ لینک دانلودی نمیبینم توش

اپلیکیشن بازار رو از بالای سایت دانلود کن بعد هم روی گوشی یا تبلت آندروید نصب کن و بعد از توی بازار با استفاده از وای فای یا جی پی ار اس میتونی دانلود کنی

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
ورژن جدید مثقال :

نسخه : 1.4.1
حجم : ۴۴۶٫۵ کیلوبایت

کد:
http://danzel.persiangig.com/Android-one/com.moallemi.mesghal_6.part.apk

Adin

Registered User
لایک‌ها
769

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
سایت رو بیشتر به خاطر اخبار لحظه ای درباره دلار و سکه که میداد فیلتر کردن ولی اپلیکیشن اندرویدش خیلی خوب کار میکنه که ورژن جدیدش رو هم تو همین تاپییک آپلود کردم

بالا