:blink: :wacko:هر کس اطلاعاتی در مورد سخت افزارهای اپل داره اینجا مطرح کنه ،قابلیتها ، تفاوتها ، مزیتها، معایب.....
فكر كنم جواب سوالتونو جناب shafiey بهتر بدوننمن يه پاور بوك قديمي دارم ...(250مگاهرتز)
يه مسلموني پيدا شه به ما بگه هاردش رو از كجا ميشه گير اورد....
فاير بوي جان تو دنيا از 1800 دلار داره تا 3000 تا تو ايران فكر كنم 20 درصد گرونتره....
به نقل از rax :من يه پاور بوك قديمي دارم ...(250مگاهرتز)
يه مسلموني پيدا شه به ما بگه هاردش رو از كجا ميشه گير اورد....
فاير بوي جان تو دنيا از 1800 دلار داره تا 3000 تا تو ايران فكر كنم 20 درصد گرونتره....
به نقل از fireboy8766 :قيمت G5 الان چنده؟
البته من iMac رو فراموش کردم که از 1299$ شروع میشه با همون قانونی که گفتم البته برای iMac عوارض گمرک ایران حدود 60% میتونید با توجه به قیمت های روی سایت قیمت تقریبی ایران رو در بیاریدبه نقل از fireboy8766 :قيمت G5 الان چنده؟
به نقل از fireboy8766 :قيمت 2.5 dual رو منظورم هست! و فقط در تهران!!!
فارسي و فارسي ساز نخوايم بايد كي رو ببينيمبه نقل از shafiey :سلام
يكي از شركتها با احتساب نرم افزار فارسي ساز و يكسال گارانتي قيمتي در حدود 34320000 ريال داده
فرق چندانی در قیمت نخواهد کردفارسي و فارسي ساز نخوايم بايد كي رو ببينيم
اگر منظور شما اينه كه مثلا يك سي دي برنامه براي هردو مشترك باشه من فكر نمي كنم برنامه اي باشه كه بتونه هم تحت مك و هم تحت ويندوز اجرا بشه.به نقل از fireboy8766 :ميخواستم بدونم دقيقا چه برنامه هايي در مك اجرا شدني هست كه با ويندوز مشتركه!؟
شرکت مذکور ادعا کرده که سود این معامله فقط فروش نرم افزارشه که اونم به قیمت کمتر از بازار ارائه میشه با توجه به وضعیت گمرکی واردات این مدل زیاد دور از واقعیت هم به نظر نمی یادبه نقل از fireboy8766 :فارسي و فارسي ساز نخوايم بايد كي رو ببينيم![]()
به نقل از irgamer :فرق چندانی در قیمت نخواهد کرد![]()
دعا کنید تلاشهای من و جناب shafiey(حالا هی واسه هم نوشابه باز کنیم :lol: ) به نتیجه برسه قیمتها خیلی بهتر می شه.
موفق باشید