یعنی اگه فروشگاه اینترنتی داشته باشی میتونی ازین طریق پول از مشتریانت بگیری و با پی پل معمولی اینکار امکان پذیر نیست
shahroodnet جان شما استاد مائید. ولی در حالت معمولی paypal به شما یک اکانت به صورت unverified میده که میتونید برای خرید از فروشنده هایی که paypal قبول میکنند استفاده نمائید. ولی برای دریافت پول از مشتری باید اکانت خودتون رو upgrade کنید.
تا جایی من میدونم میشه از اکانت پریمیر و بیزنس واسه دریافت وجه از دیگران استفاده کرد.یعنی اگه فروشگاه اینترنتی داشته باشی میتونی ازین طریق پول از مشتریانت بگیری و با پی پل معمولی اینکار امکان پذیر نیست
خواهش میکنم. ما شاگرد هم نیستیم![]()
فکر کنم اشتباه میکنید شما...
اینه بهش میگم اسپم؟ :lol:هر کس که می خواهد پولدار شود میتواند به راحتی
این کاررا انجام دهد. این کار بسیار راحت است.
وکاملاً رایگان است.
بهراحتی میتوانید اینکاررا انجام دهید
فقط کافیست روی این لینک کلیک کنید
![]()
بعد روی کلید Sign up در بالای صفحه کلیک کنید
بعد ایمیل خود را وارد کرده و sign up را کلیک کنید بعدبه
ایمیل خود سری بزنید و روی لینکی که برای شما
فرستاده کلیک کنید سپس فرم راپر کنید و ثبت نام را
کامل کنید توجه کنید که مهم نیست درداخل کادرها
چی مینویسید ودرقسمت referrer همان چیزی که
دست نزنید . کسانیکه ثبت نام کرده اند.
به من ایمیل بزنند تا روش درامد زایی را یادشان بدهم.
E-mail:[email protected]
با عرض درود و خسته نباشيد به دوست گرايمهر کس که می خواهد پولدار شود میتواند به راحتی
این کاررا انجام دهد. این کار بسیار راحت است.
وکاملاً رایگان است.
بهراحتی میتوانید اینکاررا انجام دهید
فقط کافیست روی این لینک کلیک کنید
![]()
بعد روی کلید Sign up در بالای صفحه کلیک کنید
بعد ایمیل خود را وارد کرده و sign up را کلیک کنید بعدبه
ایمیل خود سری بزنید و روی لینکی که برای شما
فرستاده کلیک کنید سپس فرم راپر کنید و ثبت نام را
کامل کنید توجه کنید که مهم نیست درداخل کادرها
چی مینویسید ودرقسمت referrer همان چیزی که
دست نزنید . کسانیکه ثبت نام کرده اند.
به من ایمیل بزنند تا روش درامد زایی را یادشان بدهم.
E-mail:[email protected]
سلام
اصلا کاری به این حرفها ندارم ، شغل من هم تقریبا بیربط به اینترنته.
ولی اومدم اینجا یه خاطره تعریف کنم.
سال 82 بود اگر اشتباه نکنم ، یه کارگری داشتیم توی شرکت، که شب هم توی شرکت می خوابید. من یه شب ساعت 10.5 ، 11 بود ، رفتم شرکت یه قطعه بردارم ، دیدم این بنده خدا نشسته پای یکی از کامپیوترها ، داره با اینترنت کار میکنه.(البته با هماهنگی قبلی بود) ، رفتم جلو ،دیدم داره با یکی از همین سایتهای ایمیل و تبلیغ و... کار میکنه.به من هم نشون داد . یه سایتی بود به آدرس shalomptremail.com (احتمالا صاحبش کلیمی مقیم امریکا بوده) ، زده بود هر ایمیل تبلیغاتی که بخونید 7 دلار بهتون میدیم (فکر کنم باید به هر ایمیلی 7 دقیقه هم نگاه میکردن، یه همچین چیزی، دقیقش یادم نیست) ، بعد وقتی پولتون به 350 دلار رسید ، بهتون 277 دلار پرداخت می کنیم. اگر هم به 777 دلار رسید ، خود 777 دلار را بهتون میدیم (به 7 هم خیلی علاقه داشته
). خلاصه سرتون رو درد نیارم ، من که بهش گفتم اینا همش کلاهبرداریه و.. ، آخرش هم با خنده بهش گفتم ، اگه کلاهبردار نباشه ، احتمالا یه میلیونر دیوونه است که میخواد پولاشو بریزه دور.
![]()
به یه هفته نکشید که پولش رسید به 350 دلار ، اینهم که خودش هم شک کرده بود ، درخواست همون 277 دلارو کرد، طرف هم پولو داد!!! (از طریق e-gold.com ) ، این همکار ما هم موجودیش رو فروخت به یکی از این سایتها (صاحبش هم یه معلم تاریخ مقیم قصر شیرین بود!!) پولش رو گرفت.، حالا دیگه خدا رو هم بنده نبود
، توی مدارای الکترونیک هم خودشو صاحبنظر میدونست
![]()
ولی برای اینکه این خاطره باعث بد آموزی نشه اینو بگم : این آقا باز هم کارشو توی این سایت ادامه داد ، ولی هنوز دو هفته نگذشته بود که سایت تعطیل شد ، یه ایمیل هم برای اعضا فرستاده بود که من خودم خوندم و ترجمه اش کردم. نوشته بود من 17500 دلار از جیبم (دقیقا با همین عبارت) گذاشتم که این سایت به سود دهی برسه ، با این پول میتونستم ماشین مورد علاقه ام رو بخرم ولی ضرر کردم و ورشکسته شدم.
خود این کارگر شرکت اینقدر دلش سوخته بود ، میخواست پول یارو رو برگردونه ، ولی حساب سایت e-gold اش رو هم بسته بود.
حالا غرض اینکه ، اگر کسی به شما گفت ، این سایتها بهش پول زیادی داده ، خودتو نکش ،از کجا میدونی شاید صاحب سایته میلیونر دیوونه باشه،![]()
البته زیاد هم جای تبریک نداره ، چند ماه بعد ، با داشتن تجربه شیرین قبلی ، پولشو داد به این شرکتای عجیب و غریب و هدر داد (میگفت هم میتونم پورسانت بگیرم و هم توی باشگاههای طرف قرارداد شرکت مجانی بیلیارد بازی کنم، تازه یکی از مهندسای شرکت ما رو هم گمراه کرد
( اصلا انگار مردم رو شستشوی مغزی میدن ، تموم هم نمیشه ، این تعطیل میشه ، اون یکی میاد . همه هم یه حرف میزنن : رئیس جمهور برای افتتاحش اومده ، فلان نماینده مجلس عضوشه ، قوه قضائیه تاییدش کرده
) ، سال 78 ،79 ، هرکسی میگفت ، یه وقتی بذار ، با هم صحبت کنیم در رابطه با همین موضوع بود.
عملکرد بانک مرکزی هم در این مورد خیلی جالبه .الان برید وزارت بازرگانی ، تراز بازرگانی ایران با زیمباوهستان که مثلا سالی 15000 دلاره ،کاملا ثبت شده و حساب شده اش. ولی عجیبه این همه پولی که به حساب امثال گلد کوئست رفت ، سه سال طول کشید تا بانک مرکزی فهمید!!
درسته که پول خیلی از اعضاء داخل ایران ، بین خود اعضا رد وبدل شده، ولی اگر 10 درصد پول عضویت 0.5 میلیون نفر اعلام شده هم از کشور خارج شده باشه ، باز هم مبلغ قابل صرف نظر نبوده
چه میدونم ،خدا عالمه ، ما بهتره حرف سیاسی نزنیم
من می خوام حساب پی پال باز کنم
به نظرتون پریمیر باز کنم یا پرسونال!
ممنون امیر جانسلام
پرسنال باز کن اگه خواستی بعد از داخل اکانت میتونی ارتقا بدیش.