• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکانت بیزینس پی پال

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
یجا خوندم که نوشته بود اگه یکی اکانت بیزینس داشته باشه یگران هم می تونند با اکانتش کار کنند کسی می تونه دقیق توضیح بده؟

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
یعنی اگه فروشگاه اینترنتی داشته باشی میتونی ازین طریق پول از مشتریانت بگیری و با پی پل معمولی اینکار امکان پذیر نیست

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
یعنی اگه فروشگاه اینترنتی داشته باشی میتونی ازین طریق پول از مشتریانت بگیری و با پی پل معمولی اینکار امکان پذیر نیست

مطمئنی شما؟؟
با Paypal معمولی نمیشه؟

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
shahroodnet جان شما استاد مائید. ولی در حالت معمولی paypal به شما یک اکانت به صورت unverified میده که میتونید برای خرید از فروشنده هایی که paypal قبول میکنند استفاده نمائید. ولی برای دریافت پول از مشتری باید اکانت خودتون رو upgrade کنید.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
shahroodnet جان شما استاد مائید. ولی در حالت معمولی paypal به شما یک اکانت به صورت unverified میده که میتونید برای خرید از فروشنده هایی که paypal قبول میکنند استفاده نمائید. ولی برای دریافت پول از مشتری باید اکانت خودتون رو upgrade کنید.

خواهش میکنم. ما شاگرد هم نیستیم:D
فکر کنم اشتباه میکنید شما...

mohsen57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تا جایی من میدونم میشه از اکانت پریمیر و بیزنس واسه دریافت وجه از دیگران استفاده کرد.

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
خواهش میکنم. ما شاگرد هم نیستیم:D
فکر کنم اشتباه میکنید شما...

شایدم اشتباه کنم shahroodnet جان. ولی تا اونجائیکه من میخواستم کاری جز پرداخت انجام بدم نیاز به حداقل verify شدن داشت. و برای ایجاد shopping cart مجبور شدم upgrade کنم. من تجربه خودم رو گزاشتم برای دوستان ولی اگر غیر از اینه برام توضیح بدی ممنون میشم.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام به همه

یک سوال از دوستانی که درباره PayPal اطلاعات دارن دارم

من تو PayPal ثبت نام کردم و بعد هم گفت که یک کد 4 رقمی توی صورت حسابم میاد که باید اون رو وارد کنم تو اکانتم و من این کار رو کردم.

آیا الان می تونم از این طریق تو اینترنت فروش داشته باشم و بقیه می تونن تو اکانتم پول بریزن؟

با تشکر

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
شما با هر سه نوع اکانت می تونید دریافت / ارسال پول داشته باشید .

تفاوت 3 نوع اکانت :

پرسنال ( شخصی ) : به تعداد محدود ( 5 عدد ) دریافت پول از طریق کارت اعتباری را خواهید داشت و کارمزد زیادی حدود 8% از شما خواهد گرفت . به میزان محدودی می تونید تبادل پول داشته باشید .

اکانت پریمیر : محدودیت ها برداشته می شود . اکانت با نام شخص ایجاد می شود . ( مناسب برای کسی که بتنهایی بیزینس دارد و یک نفر امور مالی را انجام می دهد )

اکانت بیزینس : محدودیت ها برداشته می شود . اکانت با نام شرکت ایجاد می شود . می تواند چندین کاربر برای اکانت تعریف کرد که هر کدام دسترسی به همان اکانت را داشته باشند . ( مناسب برای یک بیزینس گروهی که بیش از یک نفر می خواهد از اکانت پی پال استفاده کند )

امکانات اکانت های پریمیر و بیزینس دقیقا مثل هم هست و فقط در این است که در اکانت بیزینس می توان چند کاربر ایجاد نمود . اگر بخواهیم با این حساب های بانکی که در ایران باز می کنیم مصداق کنیم . مثل حسابهای حقیقی و حقوقی هست .
که در حساب حقیقی بنام شخص ایجاد شده ولی در حساب حقوقی بنام شرکت باز شده که می تونه چند نفر حق امضا داشته و از حساب پول برداشت کنند .
ao nguc winny quan lot nam cao cap do ve sinh rang mieng vay cong so nu ban buon quan ao cho thue trang phuc da hoi
ولی امکانات و امتیاز ویژه ای برای حساب های شرکتی نسبت به حساب های شخصی وجود ندارد !

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام کاملا درسته! خیلی از دوستان هم اینجا یه اکانت پریمیر دارند و یک اکانت پرسنال.
دلیلش هم اینه که حق العملی که پی پل از اکانت پرسنال برای جابه جایی های داخلی برمیداره صفره ولی اکانت پریمیر یه مقدار حق الزحمه داره که توی خود پی پل هم نوشته.
شما برای فروش روی سایتتون کافیه که اکانت پریمیر داشته باشید. یا همین اکانت پرسنالتون رو آپگرید کنید به پریمیر.

PrinceWWTT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر کس که می خواهد پولدار شود میتواند به راحتی

این کاررا انجام دهد. این کار بسیار راحت است.

وکاملاً رایگان است.

بهراحتی میتوانید اینکاررا انجام دهید

فقط کافیست روی این لینک کلیک کنید

index.php

بعد روی کلید Sign up در بالای صفحه کلیک کنید

بعد ایمیل خود را وارد کرده و sign up را کلیک کنید بعدبه

ایمیل خود سری بزنید و روی لینکی که برای شما

فرستاده کلیک کنید سپس فرم راپر کنید و ثبت نام را

کامل کنید توجه کنید که مهم نیست درداخل کادرها

چی مینویسید ودرقسمت referrer همان چیزی که

دست نزنید . کسانیکه ثبت نام کرده اند.

به من ایمیل بزنند تا روش درامد زایی را یادشان بدهم.

E-mail:[email protected]

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2

وکاملاً رایگان است.

index.php

اینه بهش میگم اسپم؟ :lol:

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40

وکاملاً رایگان است.

index.php

با عرض درود و خسته نباشيد به دوست گرايم

راستش خواستم بگم از اين كارا ديگه نكن

چون برا خودت بده

اينجا همه استادن و شايد مني كه از همه كم مي دونم و شاگرد اين افراد هستم 5 سال قبل با اين سايتها كار كردم

و اگر كسي تو كل جهان بگه من از اين سايتهايي كه براي هر تبليغش بيش از 10 سنت مي ده من خودمو مي كشم (البته به شوخي)

چون اينجور سايتها عمرا پول بدن

و از شما خواهش دارم اشتباه من و يا امثال منو نكنيد

و با اين سايت ها خودتونو مشغول نكنيد و به فكر كارهاي بهتري براي كسب در امد باشيد

با سپاس

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام

اصلا کاری به این حرفها ندارم ، شغل من هم تقریبا بیربط به اینترنته.
ولی اومدم اینجا یه خاطره تعریف کنم.
سال 82 بود اگر اشتباه نکنم ، یه کارگری داشتیم توی شرکت، که شب هم توی شرکت می خوابید. من یه شب ساعت 10.5 ، 11 بود ، رفتم شرکت یه قطعه بردارم ، دیدم این بنده خدا نشسته پای یکی از کامپیوترها ، داره با اینترنت کار میکنه.(البته با هماهنگی قبلی بود:D ) ، رفتم جلو ،دیدم داره با یکی از همین سایتهای ایمیل و تبلیغ و... کار میکنه.به من هم نشون داد . یه سایتی بود به آدرس shalomptremail.com (احتمالا صاحبش کلیمی مقیم امریکا بوده) ، زده بود هر ایمیل تبلیغاتی که بخونید 7 دلار بهتون میدیم (فکر کنم باید به هر ایمیلی 7 دقیقه هم نگاه میکردن، یه همچین چیزی، دقیقش یادم نیست) ، بعد وقتی پولتون به 350 دلار رسید ، بهتون 277 دلار پرداخت می کنیم. اگر هم به 777 دلار رسید ، خود 777 دلار را بهتون میدیم (به 7 هم خیلی علاقه داشته:D ). خلاصه سرتون رو درد نیارم ، من که بهش گفتم اینا همش کلاهبرداریه و.. ، آخرش هم با خنده بهش گفتم ، اگه کلاهبردار نباشه ، احتمالا یه میلیونر دیوونه است که میخواد پولاشو بریزه دور.:D
به یه هفته نکشید که پولش رسید به 350 دلار ، اینهم که خودش هم شک کرده بود ، درخواست همون 277 دلارو کرد، طرف هم پولو داد!!! (از طریق e-gold.com ) ، این همکار ما هم موجودیش رو فروخت به یکی از این سایتها (صاحبش هم یه معلم تاریخ مقیم قصر شیرین بود!!) پولش رو گرفت.:D ، حالا دیگه خدا رو هم بنده نبود:D ، توی مدارای الکترونیک هم خودشو صاحبنظر میدونست:D
ولی برای اینکه این خاطره باعث بد آموزی نشه اینو بگم : این آقا باز هم کارشو توی این سایت ادامه داد ، ولی هنوز دو هفته نگذشته بود که سایت تعطیل شد ، یه ایمیل هم برای اعضا فرستاده بود که من خودم خوندم و ترجمه اش کردم. نوشته بود من 17500 دلار از جیبم (دقیقا با همین عبارت) گذاشتم که این سایت به سود دهی برسه ، با این پول میتونستم ماشین مورد علاقه ام رو بخرم ولی ضرر کردم و ورشکسته شدم.

خود این کارگر شرکت اینقدر دلش سوخته بود ، میخواست پول یارو رو برگردونه ، ولی حساب سایت e-gold اش رو هم بسته بود.

حالا غرض اینکه ، اگر کسی به شما گفت ، این سایتها بهش پول زیادی داده ، خودتو نکش ،از کجا میدونی شاید صاحب سایته میلیونر دیوونه باشه، :D

:blink: :blink:
برای هر ایمیل هفت دلار!
ایول به کارگرتون!
خدایی کف کردم ... از طرف من بهش تبریک بگو که همچین پول یامفتی به جیب زد!
خدافظ شما تا بعد

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
البته زیاد هم جای تبریک نداره ، چند ماه بعد ، با داشتن تجربه شیرین قبلی ، پولشو داد به این شرکتای عجیب و غریب و هدر داد (میگفت هم میتونم پورسانت بگیرم و هم توی باشگاههای طرف قرارداد شرکت مجانی بیلیارد بازی کنم:D ، تازه یکی از مهندسای شرکت ما رو هم گمراه کرد:D ( اصلا انگار مردم رو شستشوی مغزی میدن ، تموم هم نمیشه ، این تعطیل میشه ، اون یکی میاد . همه هم یه حرف میزنن : رئیس جمهور برای افتتاحش اومده ، فلان نماینده مجلس عضوشه ، قوه قضائیه تاییدش کرده:D ) ، سال 78 ،79 ، هرکسی میگفت ، یه وقتی بذار ، با هم صحبت کنیم در رابطه با همین موضوع بود.
عملکرد بانک مرکزی هم در این مورد خیلی جالبه .الان برید وزارت بازرگانی ، تراز بازرگانی ایران با زیمباوهستان که مثلا سالی 15000 دلاره ،کاملا ثبت شده و حساب شده اش. ولی عجیبه این همه پولی که به حساب امثال گلد کوئست رفت ، سه سال طول کشید تا بانک مرکزی فهمید!!
درسته که پول خیلی از اعضاء داخل ایران ، بین خود اعضا رد وبدل شده، ولی اگر 10 درصد پول عضویت 0.5 میلیون نفر اعلام شده هم از کشور خارج شده باشه ، باز هم مبلغ قابل صرف نظر نبوده:D

چه میدونم ،خدا عالمه ، ما بهتره حرف سیاسی نزنیم

سلام
من هیچ وقت خدارو شکر هیچ وقت به نتورک مارکتینگ اعتقاد پیدا نکردم.
خیلی از این نتورک ها مال افراد سیاسی شرق آسیاست! میدونستی؟ مثلا نتورک مسترکارت مال رییس رعسای مالزی بود! یعنی سرمایه گزار اصلیش بودن.
و ...
در ضمن نمیشه به بانک مرکزی در این رابطه خرده گرفت شما وضع نتورک ها رو احتمال میدم بدونید چون به همه ما پیشنهاد شده و همه توی پرزنت ها شرکت کردیم. :) ! که چطوری میرن جلو؟ و حق شرکت و ... هم چطوری به دستش میرسه. خلاصه حالتی داره که قابل ثبت نیست انقدر دقیق مخصوصا توی جامعه ایران که به هیچ عنوان قابل ثبت نیست.
الانم اگه دقت کنی نمیتونن جلوی پیشرفت یه نتورک رو از طریق سیستم بانکی و ... بگیرن. بلکه اعضای اصلیشو دستگیر میکنن و یه جوری فقط از رشدش جلو گیری میکنن و اموال رده های بالا رو مصادره و هزار بدبختی.
خلاصه از طرف من به مهندس و کارگرتون تسلیت بگو.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من می خوام حساب پی پال باز کنم
به نظرتون پریمیر باز کنم یا پرسونال!

mohammad8814

Registered User
لایک‌ها
16
داداش مي خواستم بپرسم ايني كه فرموديد افرادي كه فروشگاه اينترنتي دارند يك اكانت پرسنال و يك اكانت پريمير دارند درسته؟ يعني پي پال اجازه داشتن 2 اكانت همزمان رو ميده؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد دوستان

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
عید سعید فطر مبارک

قابل توجه علاقمندان به داشتن حساب های پی پال وپی زا

حساب های وریفاید شده پی زا که با ارسال مدارک به سایت پی زا وریفای شده و اطلاعات اکانت با مدارک آن به صورت آنی بعد واریز وجه به مشتری تقدیم میگردد.

از تایلند آلمان کانادا و سوید موجود است

تخفیف به مناسبت عید سعید فطر

۰۹۳۷۰۶۵۴۴۳۴

Yahoo:bahmani_67

حساب پی پال پریمیر با مدارک حرفه ای داشته باشید

تضمین تایید این مدارک جهت احراز هویت به سایت پی پال

پشتیبانی کامل قبل و بعد خرید

ویزا کارت بسیار معتبر خارجی جهت وریفای حساب با اعتبار ۴ ساله با ۲ دلار موجودی داخل اکانت

آی پی اختصاصی جهت ورود به اکانت

۰۹۳۷۰۶۵۴۴۳۴

YaHOo:bahmani_67

تخفیف به مناسبت عید سعید فطر

بالا