• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکانت پی پال

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
سلام. من از شرکتهای خارجی پول میگیرم(ppc & cpm). میخوام حالا یه اکانت پی پال بگیرم تا همه در امدم یکجا جمع بشه. ولی یکم که تحقیق کردم دیدم امکان لیمیت شدن اکانتم وجود داره. بعضی از شرکتها ادعا میکنند که اکانت وریفای شده میفروشند که لیمیت نمیشند هرگز.

حالا سوالم از کسایی که اکانت پی پال دارند یا تجربه دارند توی این زمینه اینه که به نظرتون من از کدوم شرکت اکانت بخرم؟ و آیا با خرید اکانت وریفای شده خیالم راحته؟

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
ماله من هم بسته شده ! دراثر ناشی گری !

ولی

به نظر من

alertpay و webmoney خیلی راحت میشه مدیریتش کرد

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام. من از شرکتهای خارجی پول میگیرم(ppc & cpm). میخوام حالا یه اکانت پی پال بگیرم تا همه در امدم یکجا جمع بشه. ولی یکم که تحقیق کردم دیدم امکان لیمیت شدن اکانتم وجود داره. بعضی از شرکتها ادعا میکنند که اکانت وریفای شده میفروشند که لیمیت نمیشند هرگز.

حالا سوالم از کسایی که اکانت پی پال دارند یا تجربه دارند توی این زمینه اینه که به نظرتون من از کدوم شرکت اکانت بخرم؟ و آیا با خرید اکانت وریفای شده خیالم راحته؟
اکانت پی پال نخر. بجاش برو اینجا یه پست بزن که فلان قدر دلار پی پال توی سایت فلان دارم. هر دلارم یه مقدار ارزونتر بده که بخرن

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
ماله من هم بسته شده ! دراثر ناشی گری !

ولی

به نظر من

alertpay و webmoney خیلی راحت میشه مدیریتش کرد

این شرکتی که باهاش کار میکنم فقط چک و پیپل داره.

حالا ناشیگر ات چی بوده؟ با وی پی ان آنلاین نشدی؟ یا ...؟ بگو برای ما هم پیش نیاد در آینده

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
اکانت پی پال نخر. بجاش برو اینجا یه پست بزن که فلان قدر دلار پی پال توی سایت فلان دارم. هر دلارم یه مقدار ارزونتر بده که بخرن

خیلی ممنون. نگاه کردم. ایده ی خوبیه.

ولی من چون میخوام با پی پال هم خرید بکنم و هم درآمدم رو بگیرم فکر کنم یه اکانت بخرم بهتر باشه.

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
این شرکتی که باهاش کار میکنم فقط چک و پیپل داره.

حالا ناشیگر ات چی بوده؟ با وی پی ان آنلاین نشدی؟ یا ...؟ بگو برای ما هم پیش نیاد در آینده

با وی پی ان که نه فیلتره کلا

مسئله اصلی با پیپال نبود با شرکته بود قوانین رعایت نکردم شکایت کردن کل حساب بستن و شکایت هم کردن از اون بابایی که اونور ادرس خونشو داده بودم

..

کلی داستان داشتیم

بالا