منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

اکبر جوجه تایلندی

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
154
لایک‌ها
51
سن
29
محل سکونت
Teh
جوجه کباب تایلندی با سس سوییت چیلی
%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B3-%D8%B3%D9%88%DB%8C%DB%8C%D8%AA-%DA%86%DB%8C%D9%84%DB%8C.jpg

جوجه کباب تایلندی ذغالی که روی ذغال باید کباب کنید ، جوجه کباب محبوب را این بار به روش آسیای شرقی با سس سویا و شیره درست کنید ، این طرز پخت جوجه کباب شده را در هر کجای آسیای شرقی که قدم بگذارید می‌ بینید.
آموزش درست كردن جوجه تايي یا جوجه تايلندي
مواد لازم :
شش پر سیر
۱۲ شاخه گشنیز
۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شیره یا شکر
۲ قاشق چایخوری پودرفلفل سفید
۱ ق چ پودر تخم گشنیز
۲ قاشق غذاخوری فیش سس ( یا سس فلفل تند)
۲ ق چ سس سویا
دو سانت زنجبیل رنده شده
یک عدد مرغ کوچک
یک فنجان سس فلفل شیرین یا سوییت چیلی Sweet chilli برای سرو

جوجه کباب تایلندی
chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli01.jpg


شاید فکر کنید غذا خیلی سوخته است و این حد از برشتگی بسیار مشکل سازه برای بدن که تو کبد متابولیزه نمیشه و تجمع و خدای ناکرده بیماری اما لطفا دقت بیشتری کنید اين چيزي که به نظر شما خيلي سوخته مياد ادويه روي جوجه ست و خوب اصولا کباب هميشه کمي قسمتهاي سياه داره.

طرز تهیه غذاهای تایلندی
chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli02.jpg


گشنیزها را تمیز و کمی خرد می کنید.

غذاهای خیابانی تایلند
chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli03.jpg


پیازچه ها را به صورت مورب ببرید.
سیخ های کبابی را به مدت ۳۰ دقیقه در آب بگذارید تا خیس شود.
سس سویا ، عسل ، زردچوبه ، سیر و روغن را در یک کاسه سرامیکی مخلوط کنید ، قطعه های جوجه را درون این مایع بخوابانید.

غذاهای عجیب تایلندی
chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli04.jpg


دقت کنید که جوجه ها حسابی با مایع درون ظرف آغشته شوند.

chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli05.jpg


باید به چگونگی خرد کردن مرغ هم دقت بفرمایید.

chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli06.jpg


مرغ را به صورت طولی به دو قسمت تقسیم کنید.

chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli07.jpg


chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli08.jpg


سپس جوجه ها را به سیخ بکشید اگر فرصت دارید جوجه ها را برای یک ساعت داخل این مواد در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار شوند.

chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli09.jpg


طرز تهیه جوجه کباب رستورانی
chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli10.jpg


دستگاه باربیکیو یا منقل زغالیتان را از قبل روی حرارت متوسط گرم کنید روغن را روی سیخهای جوجه بمالید.

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان
chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli11.jpg


به مدت ۶ دقیقه یا تا زمانی که حسابی جوجه مغز پخت شوند سیخهای جوجه را روی حرارت نگه دارید و بچرخانید ، سیخها را توی بشقاب بگذارید و سس سویا غلیظ‌ شده را نم نم روی آنها بریزید.

مزه دارکردن جوجه کباب
chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli12.jpg


برنج را با پیازچه‌ خرد‌شده مخلوط کرده و کنار این جوجه‌ کباب آسیایی سرو کنید.

غذای تایلند
chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli13.jpg


طرز تهیه جوجه کباب
chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli14.jpg


غداهای تایلندی به عنوان یک غذای عجیب و غریب در بین فرهنگ کشورهاست به خصوص ایران ما شاید دلیل این نامانوسی این غداها به دلیل شکل های نه چندان جالب این نوع غذاهاست البته از دیدگاه ما و شاید هم به دلیل نامناسب بودن **** غذایی ما ایرانی هاست.
تایلندی ها و به طور کلی مردم منطقه جنوب شرقی آسیا از صبح تا شب در حال خوردن هستند ولی وعده های غذایی آنها بسیار کم حجم است شاید به همین دلیل است که درصد افراد چاق در تایلند بسیار کم است و اغلب آنها اندام متناسبی دارند برخلاف مردم منطقه ای خاورمیانه و آمریکایی ها که تعداد وعده های غذایی آن ها کم و حجم غذای مصرفی شان بسیار زیاد است.
غذاهای تایلندی در سراسر جهان رایج شده اند و اگر به کشورهای اروپایی یا آمریکا بروید حتما رستوران های تایلندی را خواهید دید درست همانند غذاهای ایتالیایی و ژاپنی که در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته اند ، تایلند شالیزارهای بسیاری دارد و از تولید کنندگان اصلی برنج جهان است ، برنج های تایلند به ایران نیز صادر میشود ، مواد اصلی غذاهای تایلندی ، برنج ، ماهی و سبزیجات است ، گوشت معمولا خیلی کم استفاده می شود ، گوشت مصرفی در غذاهای تایلندی معمولا گوشت گاو یا گاومیش است میگو ، هشتپا ، خرچنگ ، صدف و دیگر غذاهای دریایی نیز مصرف بالایی دارند ، تایلندی ها غذا را به صورت کبابی ، آب پز و سرخ شده استفاده می کنند ، کبابی کردن ماهی ، مرغ و سوسیس ، بسیار متداول است ، فلفل نیز از ادویه های اصلی غذاهای تایلندی است و همه گردشگران میدانند غذاهای تایلندی معمولا تند مزه اند ، تنوع ادویه جات و سس در غذاهای تایلندی ، آن قدر زیاد است که معمولا یك غذای ساده ی تایلندی حداقل پنج نوع ادویه و سس استفاده می شود.

جوجه تایلندی
chicken-kabab-thai-with-saus-sweet-chilli15.jpg


یکی از دلایلی که غذاهای تایلندی رو متمایز از هر نوع غذایی در دنیا میکنه استفاده از ادویه های مخصوص در این کشور است که طعمی شیرین و ترش و گرم و شور رو به غذاهای این کشور میده.
من عاشق غذاهاي تايلندي به ويژه دريايي هاشون شدم.
این آموزش آشپزی از بین تجهیزات آشپزخانه فقط نیاز به کباب پز دارد ، غذای تایلندی خاص نوش جان.
 
بالا