nexpay

اکسس را چگونه بریزم روی هاست ؟ و نحوه تامین امنیت آن ؟

شروع موضوع توسط mosyhey1 ‏20 مارس 2006 در انجمن asp , ASP.NET

  1. mosyhey1

    mosyhey1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    4
    دوستان سلام
    خیلی ممنون می شوم به سوال من پاسخ دهید .
    یک سایت را من با دیتا بیس اکسس درست کرده ام که همه چیز آن سایت در آن اکسس است از یوزر نیم ها و پسورد های اعضا گرفته تا مطالب سایت که هنوز روی کامپیوتر خودم است . برای بالا بردن امنیت فقط بلد بودم که روی اکسس پسورد بگذارم . حالا به نظر شما چگونه این فایل را روی هاست منتقل کنم که کسی به آن آسیب و دستبردی نزند . تازه اگر کسی آن را دانلود کرد آیا این رمزی که من گذاشته ام کافی است برای حفظ امنیت ؟ این پسورد را که در فایل های asp ذکر شده چطور ؟
    البته سایت معمولی است؛ همین که کمی هم امنیت داشته باشد کافی است.
    باز هم متشکرم از وقتی که گذاشتید .
     
  2. sinahosting

    sinahosting Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    272
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    PSTN
    سلام
    اکسس اصلا امنیت نداره تا بخای براش امنیت تامین کنی !! اگر می خوای امنیتش هم زیاد باشه ببر بزار پوشه ای غیر از www . از من می شنوی با یکی از این برنامه های acc2mysql تبدیل کن به یه دیتابیس مانند mysql که کار راحتی هم هست .
     
  3. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    اگه سرورت هک بشه ، دیتابیس ها زیاد تفاوتی نمی کنن .[​IMG]
    ولی در مورد برنامه ای که شما ذکر کردید Acc2Mysql
    جناب mosyhey1 سایتشونو با ASP طراحی کرده اند پس Mysql به درد ایشان نمی خورد . در این صورت از بیس سایتو PHP طراحی میکرد .

    یکی از راه هایی که شما برای امنیت سایت می تونی انجام بدی اینه که دیتابیستو درون یه سرور دیگه که امن تر باشه Upload کنی و از اونجا کاننکت بشی .
     
  4. mosyhey1

    mosyhey1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    4
    با تشکر از شما دوستان و آرزوی داشتن سالی نیک برای شما
    من سایتم با asp است و mysql و php را هم بلد نیستم در ضمن این اکسس هم پر از حروف فارسی است که می ترسم اشتباه شود . به سرور امن دیگری هم دسترسی ندارم .
    رمز های دیتابیس که در متن asp آمده است که تا سایت هک نشود غیر قابل دسترس است و اگر شد که به گفته شما فرقی نمی کند .
    قضیه این permission ها چیست ؟ می توانم با دستکاری پرمیژن فولدری که بانک در آن است کمی امنیت بدهم که مثلاً دانلود نشود و ... .

    با تشکر
     
  5. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    این کار رو که باید انجام بدی دیگه
     
  6. sinahosting

    sinahosting Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    272
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    PSTN
    سلام
    در مورد ااینکه asp my sql رو پشتیبانی می کنه باید بگم که بله پشتیبانی میکنه و استفاده از mysql بسیار راحت تر از access هست و بعد از اینکه از این برنامه کانورتور استفاده کردید لازم نیست به چیزی دست بزنید یا php بلد باشین .
     
  7. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    [​IMG]
     
  8. mosyhey1

    mosyhey1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    4
    باز هم سلام و با تشکر
    پرمیشن را به چه تغییر دهم و آیا پرمیشن خود فایل یا فولدری که فایل بانک در آن است ؟

    جناب sinahosting می دانم mysql بهتر است ولی مگر نبایستی دستورات کل ارتباط ها که برقرار می شود و ... را عوض کرد ؟
     
  9. sinahosting

    sinahosting Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    272
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    PSTN
    سلام
    من از کانکشن ADODB استفاده کردم در این رابطه که نیاز به هیچ تغییری در کدها نبود .
     
  10. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    برای تعیین permission باید از طریق کنترول پنل هاستت اقدام کنی. این یکی از خصوصیاتی است که Web hosting ها به شما می دهند .
     
  11. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    جواب اولی این قضیه از هاست به هاست فرق میکنه ، بعضی جاها باید پرمیشن رو از طریق کنترل پنل بسازی ، بعضی جاها فقط یک پوشه خاص پرمیشن دیتابیس اکسز رو داره و بعضی جاها هست که ما حتما باید data Name Server بسازی تابتونی باهاش کارکنی (DNS ) {همینه ترتیبش یا یه جور دیگست ؟!؟:blush: } بعضی جاها هم باید حتما مسئول هاست بیاد و پرمنیشن رو برات تعریف کنه پس بهترین کار اینه که از ایمیلت استفاده کنی و یه امیل به هاستت بزنی و سوال کنی !

    دومی ، برنامه هایی هست که به شما کمک میکنه بدون دستکاری برنامه اصلی از mysql استفاده کنی ، خوب به نظر من هم mysql بهتره ولی اگه تجربش رو نداری و عجله هم داری فعلا همون اکسز کارت رو راه میندازه یکی از بزرگترین بدی های اکسز اینه که با پروتکل http دانلود میشه ، دقیقا مثل یه عکس !!! پس بهتره جایی بذاریش که نشه دانلودش کرد !
     
  12. mosyhey1

    mosyhey1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    4
    جناب H_R بسیار ممنون . حتماً راهنمایی اول شما را انجام می دهم . راهنمایی دوم هم را درست می فرمایید؛ همان طور که یکی دیگر از دوستان هم گفته بودند باید بروم به سمت mysql و آن را یاد بگیرم. این خیلی بد است که اکسس کلش دانلود می شود؛ تازه یک برنامه هایی هم هست که با فشار یک کلید رمزش را کشف میکند و به ما می دهد.
    باز هم ممنون
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    خوب ايكه گفتي يعني چه؟
     
  15. sinahosting

    sinahosting Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    272
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    PSTN
    توی فلدری غیر از www
     
  16. mosyhey1

    mosyhey1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    4
    راستی چگونه آدرس دهی کنیم در فولدر غیر www؟
     
  17. proxy

    proxy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    تو ویندوز سرور نمیشه !
    مگر اینکه بریزی تو فولدر db بعد از ODBC استفاده کنی !
    این روش امنترین روشه مخصوصا اگه رو فایل اکسس پسورد هم بزاری !.

    یعنی 2 بار خواستی امنیت را تامین کنی دیگه اگه هک شدی شرمنده ... :happy:

    خودت باید بشینی یه Engine بنویسی .. :blink:
     
  18. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    بسیار ساده به جایی اینکه آدرس جایی ره که هستی از سرور بپرسی اینجوری آدرس بده : c:\anydatabase.mdb

    کد:
    <%
    set cnn = server.createobject("ADODB.Connection")
    cnn.open "PROVIDER=MICROSOFT.JET.OLEDB.4.0;DATA SOURCE=c:\anydatabase.mdb"
    %>
    
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal