• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکسپریا sp یا اکسپریا v یا اکسپریا m و یا اکسپریا L ? مسئله کدوم است ؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوستان
تصمیم به خرید اسمارت فون اندرویدی گرفتم که اگر به امید خدا همه چیز خوب پیش بره تا کمتر از 2 ماه دیگه میخام یه گوشی خوب بگیریم از اونجا که عادت دارم قبل خرید هر چیزی یه تحقیق درست و حسابی میکنم از همین چند وقت پیش شروع کردم یه گوشی خوب پیدا کنم . نمیخام پول زیادی بابت خرید گوشی بدم به خاطر همین با یه تحقیق کوچولو گوشی های سری اکسپریا سونی رو پیدا کردم که واقعا نسبت به قیمت شون امکانات فوق العاده ای دارن و حتی توی بنچ مارک از خیلی از گوشی های 4 هسته ای برندهای دیگه هم جلو زدن . تا اینجای کار گوشی های اکسپریا m و L که قیمت زیر 700 دارن به نظرم خیلی خیلی مناسبن حالا اگر پول و زورم رسید احتمال خرید SP و یا V هم وجود داره .

دوستانی که تجره استفاده از گوشی های نامبرده را دارن لطف کنن نظرشون رو دربارش بگن و راهنمایی کنن .

لطفا اگر میخایین مقایسه کنید دو تا دو یعنی اکسپریا M رو با L ( اکسپریا ال VS اکسپریا m ) و SP رو با V ( اکسپریا اس پی VS اکسپریا V ) مقایسه و راهنمایی کنید تا بین این 4 تا دوشون که از نظر قیمتی کمی با هم تفاوت دارن مشخص بشن . که اگر قسمت بود یکی از اون 2 تای نهایی رو بخرم .

پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
بین m و l به نظر من l بهتره.
بین sp و v به نظر من sp بهتره.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
c چطوره؟ بهتر از sp نیست؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
c چطوره؟ بهتر از sp نیست؟

c صفحه نمایششش 5 اینچه و تراکم پیکسلی پایین ( فکر کنم 220 پیکسل در هر اینچ ) داره اما sp و v تراکم پیکسلی بسیار خوبی دارن . ( از صفحه نمایش بزرگ خوشم نمیاد همین 4.6 و 4.3 هم به نظرم کمی بزرگه :D )

راستی چشم انان تراکم پیکسلی بیشتر از 330 پیکسل در هر اینچ رو متوجه نمیشه پس گول این تبلیغات شرکتهایی رو که دارن گوشی با تراکم پیکسلی 440 و به بلا میزنن رو نخورین چون در عمل بی فایده هست چشم ما بیشتر از 330 رو تشخیص نمیده .

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
دوستان این قضیه که نمیشه باتری sp رو از جاش دراورد حقیقت داره ؟ اگه مشکلی برای باتری پیش بیاد به این راحتی ها نمیشه باتری رو عوض کرد ؟؟

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان این قضیه که نمیشه باتری sp رو از جاش دراورد حقیقت داره ؟ اگه مشکلی برای باتری پیش بیاد به این راحتی ها نمیشه باتری رو عوض کرد ؟؟
نمیدونم میشه باتری رو درآورد یا نه.
ولی اگه در نیاد به این معنی نیست که در نمیاد منظور اینه به راحتی در نمیاد و احتمالا پیچ داره.
تعمیر کار به راحتی باتری رو در میاره

Mehdi75

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
منم همین چندروز بین گوشی های نام برده میخواستم انتخاب کنم بالاخره وی خریدم ازهمه نظر بهتراست کیفیت و تراکم پیکسل صفحش عالیه دوربینش13وعالی پردازنده اش هم قوی هست. اندرویدش را فک کنم تا4.4میشه ارتقا داد اینا فقط خوندم.،چیزی که از بقیه متمایزش میکنه ضد آب بودنش هست

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
منم همین چندروز بین گوشی های نام برده میخواستم انتخاب کنم بالاخره وی خریدم ازهمه نظر بهتراست کیفیت و تراکم پیکسل صفحش عالیه دوربینش13وعالی پردازنده اش هم قوی هست. اندرویدش را فک کنم تا4.4میشه ارتقا داد اینا فقط خوندم.،چیزی که از بقیه متمایزش میکنه ضد آب بودنش هست

درسته که ضد آب بودن واقعا کاربردی هست ولی دوربین برای من و خیلی ها استفاده انچنانی نداره در ضمن دوربین 4 مگاپیکس کافی است !!! ( این ویدیو رو ببینید متوجه میشید : http://tv.digikala.com/Video/Educational/Misc/How-Many-Megapixels-Do-You-Need )
از حق نگذرم باتری sp فوق العادست ولی بازم یه عیبی که به نظر من داره اینه که نمیشه باتری رو از جاش دراورد ... از نظر سخت افزاری هم که sp یه سر و گردن بالاتر از v هست البته بجز دوربین که اونم برام مهم نیست و sp از v جدیدتره چندماهی بیشتر نیست معرفی شده .
ای کاش sp ضد آب و گرد و خاک بود و باتریش رو میشد از جاش دراورد فوق العاده میشد ...

بالا